P: KIAAN ska se till att alla äter

5:56 9 Sep 2015

KIAAN – Så Länge Vi Äter

arrrrr den här går så hårrrt. Det där var mitt försök till skånska ärr. Älskar den här grova skånskan. ”Mannen ja e bara häääär.. för o klargöra eeeen graaaj”. Jag menar inte grov som att den är ”bred”, alltså inte att han pratar grovt mycket skånska, inte som en sån skånsk bonde som pratar som att det vore ett helt annat språk, utan att den är just grov. Jag googlade ordet ”grov”: 

Synonymer till grov

1. tjock, bred, trubbig, kraftig, bastant, ansenlig, stor, robust; storväxt, stadig, väldig, muskulös; storkornig, grovkornig, i stora partiklar; ojämn, skrovlig, obearbetad, sträv
 
Yes, det stämmer rätt bra på in på den här rappen.
 
Detta är den första videon som jag sett med Kiaan Malek, och jag gillar den mycket, så länge Kiaan själv är i bild (det andra e fånigt men whatever, jag gillar inte skämt så mycket i min musik). Det är självsäkert att bygga en video på att det är bara är du själv som rappar och en bengalisk eld som brinner. Det passar Kiaan, han rappar självsäkert. Kolla hur han börjar hela låten:
 
”Svara mig Gud, kan du säga en grabb mannen när ska det räcka?”
 
boom
 
 
/Petter
 

Kolla Kiaans soundcloud för mer av Kiaans rap

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg