VIDEOPREMIÄR: Pato Pooh – Västeraq

11:03 2 Jun 2014

 

Ni som lyssnat på senaste avsnittet (nr 66) kommer ihåg att Petter417 tog med Pato Pooh och Denz version av Nicki Minaj och Lilla Örtens dunderdänga Chiraq. Västerorts-varianten heter såklart Västeraq och den är ju hur tung som helst.

Detta är orimligt bra. Som vi sa i podden: så jävla kul att Pato kör på svenka nu och så jävla rätt rappare på detta beat.

Denz är också skitfet, och vi vet fortfarande inget om honom. Mer än att han hänger på Rissne torg i videon. Så fort jag såg det trodde jag att vi skulle få se en andra cameo i rap-video i år av AIKs mittback Alex Milosevic (även med i Jaffar Bynvideo), men jag såg honom inte (däremot hans namn på en tröja). Kolla videon:

UPPDATERING:
En som kommenterat detta blogginlägg under namnet Sebbe skrev nu detta:

Hehe snubben i bilen med Rissne på armen = Alex

Därför jag skrev jag såg honom inte :D. Det verkar hursom som att Alex Milosevic verkligen är med i videon, och jag kände inte ens igen honom. Kan HBK-spelare som Micke Boman och Kool John bättre.
 

 

 

Av: Hugo

En kommentar | “VIDEOPREMIÄR: Pato Pooh – Västeraq”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sebbe skriver:

    Hehe snubben i bilen med Rissne på armen = Alex

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG