Eric Bellinger <3

8:33 4 Dec 2015

Det roligaste Eric Bellinger släppt i år är Oochie Wally-remixen Focused On You med 2 Chainz, men det bästa är mycket möjligt den helt nya QPn* Cuffing Season Pt. 2. Finns en chans att denna skiva kommer marknadsföras med hjälp av data (pga Eric hänger med 300 Ent, lyssna på Avsnitt 98 när det kommer så fattar ni), vilket innebär att den här blogposten endast kommer vara synlig på internet för er som levt et liv på internet som är anpassat efter Eric Bellingers musik.

Lyssna på Cuffing Season 2 i vinylformatet QP:

 

Cuffing Season, Pt. 2 – Eric Bellinger

 

Kolla på både den jättegamla Oochie Wally. Sen berättar du för mig vad rapparna i videon som inte är Nas, medlemmarna i Bravehearts heter, utan att googla! Skriv till @JuiceManeHugo på twitter eller kommentera här. Jag har sett en av dom rappa live på Annexet i Sthlm för exremt många år sen.

 

/Hugo

*En vinylskiva som har diamtern 1 dm kallas EP, en skiva som har diamtern 3 dm kallas LP. En skiva som har diametern 1 quarter poundcer cheese kallas QP.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG