S: Step Sisters drillar vidare

10:52 9 Jan 2016

step_sisters.jpg

Miami-duon Step Sisters är en av de musikupptäckter från 2015 som jag mer än gärna tar med mig in i 2016. Fastnade stenhårt för deras Dope Bitch som har chockartat låga 4000 views på tuben. I oktober släpptes de EPn 40’s & Jumpsuits, den är bra men lite ojämn. Kolla den finns på soundcloud!

Nåväl. Imorse gick jag igenom sparade inlägg på mitt internet och hittade denna lilla guldklimpen som kom på självaste juldagen när jag va alldeles för upptagen med att dricka Onda-öl på en pub i en Småländsk mindre stad för att ha tid att lyssna på musik.

Den uppmärksamme noterar att Drill Time är en remix på Slim Jesus sång med samma namn, och där mina vänner har ni en raprelaterad händelse/person/beef från 2015 som jag brytt mig ca 0% om. Slim Jesus är en ”artist” jag innerligt hoppas att vi lämnar i 2015 tillsammans med tex Post Malone.

postm.png

/Sanna

P.S. Fun fact om Step Sisters som får mig att älska dom ännu mer: De har hämtat inspiration till sitt namn från Stepbrothers-mixtapesen som Starlito släppt tillsammans med Don Trip. Så bra????? 

En kommentar | “S: Step Sisters drillar vidare”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Schl skriver:

    Hallåååeeeh, när kmr nytt podavsnitt? Snart? Aldrig? Saknar era ljuvliga stämmor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG