#MadeAnotherHit

6:21 10 Aug 2014

 

Bobby Brackins har varit en favorit sen jag vandrade dessa gator i tron om att jag var en ungdom. Han gjorde musik som jag lyssnade på i mina så kallade ”forming years”. Han var en av dom som sysslade med det så kallade DJ Mustard-soundet runt 2006 i Bay Area (dvs chock-länge innan DJ Mustard börjat producera musik ens typ).  

Efter att ha försvunnit lite från min radar i några år dök han upp häromåret som en mega-super-sångskrivare. Det läste ni kanske om på VBDFR-bloggen (när ni valde att lyssna på 2 On med Tinashe redan när den kom) tidigare i år t ex. Nu är han hursomhelst här med egen musik igen och jag sitter fan redo bered och laddad för det kan eventuellt bli jättebra.

Så bra start asså. Mila J och bay-rapparen (och världsstjärnan) G-Eazy gästar den flera dagar gamla Hot Box. Ni kan likväl börja lyssna på den redan nu för den är superbra!

/hugo

 

2 kommentarer | “#MadeAnotherHit”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 온라인카지노 .COM

  2. SafeToto23 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 온라인카지노 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg