FUCK OFF 2017:Q1-4 OCH TACK FÖR MUSIKEN

9:53 23 Jan 2018

 

bilden

Ja man vill ju inte publicera ett inlägg om musik från 2018 och komma med nåt foto från ett helt annat år, såsom 2017. Då kan det råka bli så att man är föräldraledig och inte hunnit besöka varken sin barberare (s/o Salong Crystal) eller skräddare (dvs Järnia, där de gula vantarna i bild är inköpta) sedan ett helt annat år, såsom 2017.

Och det kan i sin tur råka innebära att man inte fått mer en ett enstaka fotografi på en själv där man inte ser 100% röten på. Och då kan det råka bli så att fotot där man inte ser 100% röten på också råkar visa getsbajs inuti en gets bajshål. Ja ni får zooma in själva. Saker man kan råka ut för.

varför

Men man behövde ändå använda bilden med en icke 100% röten en själv och 100% gullig ettåring och en till 50% färdigbajsad get som äter en till 100% pyntfri julgran, för bilden kan användas för att illustrera en lägesrapport av hur det egentligen går med den här smartifieringen av mitt liv (och min hobby, musiklyssnande).

I ca 5-25 kvartal i streck har man skrivit om det. Man är på robotarna sida. Man ser fram emot att robotarna ska göra en inte bara arbetslös, utan även hobbybefriad. Allt för att ha bevis på svart och vitt att man är på er sida redan från början, kära (och hemskt skrämmande) robotar. Så att ni ska döma en mindre hårt när ni tagit över.

bajs kvar i röven

Sanningen är att det går sådär. Jag brukade va besviken på tekniken, men nu känner jag att det är nog tekniken som är besviken på mig. Man har börjat ta de första stegen, men likt en avbruten bajskorv kvar i ens bajshål har en inte fullföljt det en påbörjade. Här är några exempel på tekniska framsteg som en känner till, men inte agerat på:

 • Betala allt med mobil. Man vet att det går, plastkorten kan slängas, man har appen, men man orkar fan inte lära sig nåt nytt
 • Låna verktyg etc. Man har behov av en slagborr. Man har flera delningsekonomi-appar i sin Android. Man har googlat på produkten och fått annonser som bekräftar att man kan hyra en för 75kr per timme inom 1,2 km. Men man vill äga sina verktyg, pga djur.
 • Lära sina barn koda. Man har 30-40 bokmärkta web-sidor med tips och tricks på appar och fysiska leksaker som man kan lära sig koda igenom. Men man tar barnen till att kolla på en get som äter en julgran som eventuellt redan är halvvägs på väg ut ur rumpan. Som om de skulle bli bönder. Man försöker förklara begreppet metabolism med ord, istället för att hitta nån pedagogisk app på sin iPad. Man har även stängt av aviseringarna från FB-gruppen Geek Parents för att slippa påminnas om att man beter sig som en get som avbrutit ett toabesök för tidigt.
 • Bo ett smart hem. Man har flyttat till en ny lägenhet. Det finns absolut inget som stoppar än från att göra varenda elektrisk manick kontrollerad via nån app eller nåt AI eller nåt sånt. Man har t o m 2000 outnyttjade kr i form av presentkort på Elgiganten. Men man orkar inte ens köpa IKEAs smarta lampor, utan trycker på 42000 separata lampknappar varje jävla kväll.

 

sammanfattningen

Det enda en smarthet en egentligen har lyckats med är att börja använda sin Release Radar, och att få 48 andra personer att följa den. Sammanfattningsvis är den här resan mot ett smartare liv i sin ambition jämförbar med en fullständig tarmsköljning, men i sitt utförande jämförbar med att ha en avbruten bajskorv som fortfarande sitter kvar i röven.

jag

Läs tidigare inlägg i serien, senast här och samlat här. Man kanske också ska nämna att man gett ett urgammalt nyårslöfte ett till försök. Man ska sluta va så självupptagen och navelskådande. Det tar sig enbart uttryck i att man helt slutat använda ordet ”jag”, för att istället ersätta det med ordet man.

Hursomhelst, god lyssning. Som vanligt rekommenderas framförallt spellistan Release Radar, sekundärt kan ni kika på kvartalslistorna nedan.

/Hugo

2018:Q1 grejerna, spellista skapad av djuret Juice Mannen Hugos begränsade hjärna:

 

2017:Q4 grejerna, spellista skapad av djuret Juice Mannen Hugos begränsade hjärna:

Juice Mannen Hugos Release Radar, skapad av robotarna på Spotify:

 

3 kommentarer | “FUCK OFF 2017:Q1-4 OCH TACK FÖR MUSIKEN”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. THERESA WILLIAMS skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Lisa skriver:

  Make sure to visit this blog https://resume-chief.com/blog/online-course-platforms for some info on how to get yourself into some online courses. This could be great

 3. Showan skriver:

  This is a similar situation that happened to me few months ago, my husband family do not like me, thou we have a child together but yet his family wanted him to get married to another woman living in same neighborhood, and also the lady in question has already having a love affair with my husband and she had gone far to launch an evil spell of love to divert my husband attention away from me and our child, so i have been struggling to survive all alone for the past 3 years and our child is just two years of age, i did everything to make him stay and take care of our child together but due to the nature of the dark magic the other woman has already done on him, my husband to not listen to me nor want to set eyes on me and our child, so i told a friend about this and she advised me to contact a spiritual mentor and father like Dr.Oduduwa from a Saharan African nation, i contact him online and we did online free consultation, after then he assure me that he can reverse the evil spell on him away and then my husband is going to return back to his normal senses and return to me and our child, so i did everything he told me to do and i carefully followed all his instruction to say some spell prayer in my house, and then he did all other spiritual cleansing on my behalf at his Temple. just two days after the evil spell was removed from my husband, I got a missed call and a voice note message from my husband crying and apologizing to me and he said he is coming back to see me and our son next day, so i was kind of surprised and i said ok i will be at home. just yesterday evening my husband came back home to me and he knee down and apologized to me. i forgive him and up till today we are living together as one happy family and he love me more than ever before right now. So there is solution to every problem of life, just that what we don’t know we can get access to. Today i am sharing this my real life testimony with you guys incase anyone is here seeking for such solution to get ex back and maybe restore broken marriage or broken relationship can be fixed within two days. i highly recommend you consult Dr.Oduduwa online free consultation via; https://wa.link/q5f107
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg