PODCAST: VBDFR 186 – Om Jackboi och om Linda Pira

7:32 26 Nov 2019

Om Jackboys album ”Lost in my head” och om Linda Piras album ”Legendarisk”, men även om Linda Piras karriär i stort och om det förändrade rap-medialandskapet för (kvinnliga) rappare, från ”Knäpper mina fingrar” till ”KLICK”.

LYSSNA PÅ INTERNET SOM HELST T EX HÄR:

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

Sånger från avsnittet:

 1. Jackboy – Bipolar
 2. Jackboy – In the Uber with a Ruger
 3. Jackboy – Live and learn
 4. Jackboy – Lately
 5. Jackboy – John Gotti
 6. Roddy Ricch & Gunna – Start With Me
 7. Linda Pira – Show för publik
 8. Z.e , Thrife & Nigma – KLICK
 9. Stor, Aki & Linda Pira – B.A.X.

ALLA SÅNGER FRÅN ALLA AVSNITT:

 

Tack till alla som stöder oss på Patreon! Vi uppskattar det enormt!
Besök länken om du också vill stödja oss: www.patreon.com/VBDFR!

Eller köp MERCH! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

7 kommentarer | “PODCAST: VBDFR 186 – Om Jackboi och om Linda Pira”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. macsmthzxc skriver:

  Thank you so much for this. I was into this issue and tired to tinker around to check if its pos https://kodi.software/ sible but couldnt get it done. Now that i have seen the way you did it, thanks guys
  with
  regards

 2. macsmxc skriver:

  Thanks for sharing.I found a lot of interesting information here. A really go https://luckypatcher.pro/ od post, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this one.

  1. ajarwomanly skriver:

   You now have some tools and ways to become more organized, but more importantly, to eliminate those Time Squanders. Time driving directions Squanders are the little frustrations that last between five and ten minutes that we don’t even notice, but when totaled together, eat up a significant portion of our day.

 3. MR JAMES MICHAEL skriver:

  Privata långivare ger livstidskredit. Behöver du ett nödlån för att betala av din skuld eller behöver du ett lån för att förbättra ditt företag? Har du blivit avvisad av banker och andra finansinstitut? Behöver du ett konsoliderat lån eller en inteckning? Ta reda på mer varför vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till det förflutna. Vi erbjuder lån till personer med behov av ekonomisk hjälp som har dåliga lån eller som behöver pengar för att betala sina räkningar och investera i affärer till 1%. Jag vill använda det här sättet för att berätta att vi ger tillförlitlig och fördelaktig hjälp och är villiga att ge lån. Så kontakta oss idag via e-post: worldwideloanfirm1999@gmail.com

 4. xaseped174 skriver:

  Good post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon everyday. It will always be helpful to read content from other writers and use something from their websites. https://kohlsfeedback.info/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG