Avsnitt 193! Svensk rap och svensk media 2020

8:14 18 Feb 2020

 

Hej!

Ett avsnitt om hur svensk media behandlar svensk rap. Och lite om Petters egen medverkan i diverse media, om svensk rap.

God lyssning.

Whatever?! xoxo

Artiklar och inslag vi pratar om:

 • 1.cuz intervju i ”Veckans Brott” – länk
 • Petters medverkan i ”Nordengren och Epstein” i P1 – länk
 • Petters medverkan i ”I lagens namn” i P1 – länk
 • Länk till artikeln om Yasin Byn (där Petter är intervjuad) i den norska dagstidningen ”Klassekampen” – länk

 

LYSSNA PÅ INTERNET SOM HELST T EX HÄR:

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

Sånger från avsnittet:

 1. Ken Ring – Privatfest

ALLA SÅNGER FRÅN ALLA AVSNITT:

 

Tack till alla som stöder oss på Patreon! Vi uppskattar det enormt!
Besök länken om du också vill stödja oss: www.patreon.com/VBDFR!

Eller köp MERCH! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

8 kommentarer | “Avsnitt 193! Svensk rap och svensk media 2020”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna Erickson skriver:

  mitt namn är Annika Erickson, bor från Lund, min man skilde mig från mig senast 2 år, han flyttar ut för att träffa en annan kvinna, jag grät varje kväll när jag kommer ihåg att min dotter frågar mig när är pappa tillbaka hem, jag älskar min man så mycket och vi har en flicka på 9 år. Jag kontaktade så många stavspelare förra året ingen kunde få tillbaka min man, de krävde alla massor av pengar från mig, jag gav upp kärleksförtrycket tills förra veckan, jag gick på besök hos min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar min hjärta smärta till min vän Michelle, hon presenterade mig för en mäktig Dr.oduduwa från tropiska afrikanska länder, som har en svart magisk kraft som raderar alla onda trollformler som förstör mitt äktenskap. Min man var under en ond besvär från en annan kvinna som fick min man att skilja sig från mig. Min man med namnet Erickson återvände hem till mig just igår och ber om ursäkt med tårar i ögonen gråtande sade att han var mycket ledsen för att ha skadat mina känslor och med skilsmässedokument som han skickade till mig, beklagade han och sa att han inte var på rätt sätt. det är sant att min man var under en ond förtrollning från en annan kvinna eftersom hon hävdar att min make daterade hennes år tillbaka innan hon gifte sig med mig. Oduduwa hjälper mig lösa mitt äktenskapsproblem. ikväll äter jag och min man med vår dotter middag tillsammans i grand moms house. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta Oduduwa kärlek stavkrafter. Jag rekommenderar starkt Oduduwa Love spell spellista, om du har liknande äktenskapsproblem skicka e-postmeddelande till Dr.Oduduwa personlig kommunikation via (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

 2. Christy Walton skriver:

  behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

  ,../,.

 3. renato sanchez skriver:

  I am very grateful to this great spell caster who brought my ex husband back to me. This testimony is an amazing one and my name is Renato Sanchez. When i came in contact with this man it was also through a testimony written about him and i have also encountered many testimonies about how he has been helping others with their life. To get back with an ex is one of the most inner most feeling many people would love to experience especially as those memories with our ex always cloud our mind when someone else does some of those things our ex used to do. I was a single parent for almost 6 years and though my ex husband was far away from my kids i still wish someday he will return back to me. This spell doctor i encountered known as Doctor UZOYA helped me with my wishes and i am happy to say that i am back with my ex husband and i am very happy sharing the testimony with everyone so that they too can meet this great doctor and solve their problems. his contact address; driraborspellcaster@gmail.com OR call his Whatsapp number on +1(301)909 8775. thank you so much Dr,UZOYA    

 4. buito skriver:

  This is a great thing, I think everyone feels this information is very valuable, thank you 8 ball

 5. Audrey Alexis skriver:

  Here in Australia, very few companies are into crypto recovery and it has been a very big problem trying to recover lost credentials, but Santosh hacker recovery cut across continents and nations, they are able to recover any kind of issues that has to do with cryptocurrencies. And I will advise that anybody with such a challenge should reach out to them immediately( santoshihacker@hotmail.com) I was pleased to contact them.

 6. สมัครสมาชิก igoal skriver:

  Nice information, you write very nice articles, I visit your website for regular updates.
  สมัครสมาชิก igoal

 7. I really appreciate reading such kinds of blogs. Thanks for sharing such informative articles.

 8. This is a really too good post. streetwearcart This article gives truly quality and helpful information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg