Avsnitt 201! Om George ”Big Floyd” Floyd

10:38 21 Jul 2020

 

Shoo!

Avsnitt 201 handlar om George ”Big Floyd” Floyd. Videon på när George Floyd dör håller på att förändra världen. Det rapporteras inte lika mycket från protesterna nu som det gjorde direkt efter George Floyds död. Men de pågår fortfarande. T ex i Portland där federal polis i militäruniform precis kallats in för att slå ner protesterna – med andra ord: polisens våld har ökat i grad. Det här är ett ämne som behöver fortsatt engagemang nu några månader senare.

I avsnittet pratar vi om George Floyds och hans karriär som en del av Screwed Up Click.

Whatever?!?! xoxo

Låtlista:

 1. Big Floyd – Sittin On Top Of The World Freestyle
 2. DJ Screw feat. Big Moe, Bird, Demo, Key-C, Yungstar, Big Pokey, Haircut Joe & K-Luv – June 27 Freestyle
 3. Paul Wall feat. Big Pokey – Sittin Sidewayz
 4. DJ Screw & Bone-Thugs-N-Harmony – Crossroads

Sponsra oss på Patreon om ni vill. Ni betalar 1$ eller mer när vi släpper ett avsnitt. Patreon.com/vbdfr. Och gå med i vår Facebook-grupp Vad blir det för rap?! Eftersnacket.

Allt vi får in från Patreon från det här avsnittet och avsnitt 200 doneras vidare till organisationer som är relaterade till ämnet detta avsnitt handlar om. Det finns mängder av människor och organisationer som behöver ekonomiskt stöd för det arbete de lägger på att försöka förändra världen. Den organisation vi har donerat till heter Justice for Breonna Taylor och ni kan läsa mer om den och donera här.

 

 

 

LYSSNA PÅ INTERNET SOM HELST T EX HÄR:

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

ALLA SÅNGER FRÅN ALLA AVSNITT:

 

Eller köp MERCH! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

3 kommentarer | “Avsnitt 201! Om George ”Big Floyd” Floyd”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Dentistry research paper writing services have become very popular among dental school coursework writing service students seeking Dentistry Writing Services and dental assignment writing services.

 2. pikachu skriver:

  I am really happy to find this site finally. The activities are really informative and meaningful, Thanks for the article and the effort! Please continue to share more like a blog. I have now saved it to my bookmarks so I can stay in touch with you. atari breakout

 3. Janet Anderson skriver:

  behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt att få något lån? sök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp