Avsnitt 201! Om George ”Big Floyd” Floyd

10:38 21 Jul 2020

 

Shoo!

Avsnitt 201 handlar om George ”Big Floyd” Floyd. Videon på när George Floyd dör håller på att förändra världen. Det rapporteras inte lika mycket från protesterna nu som det gjorde direkt efter George Floyds död. Men de pågår fortfarande. T ex i Portland där federal polis i militäruniform precis kallats in för att slå ner protesterna – med andra ord: polisens våld har ökat i grad. Det här är ett ämne som behöver fortsatt engagemang nu några månader senare.

I avsnittet pratar vi om George Floyds och hans karriär som en del av Screwed Up Click.

Whatever?!?! xoxo

Låtlista:

 1. Big Floyd – Sittin On Top Of The World Freestyle
 2. DJ Screw feat. Big Moe, Bird, Demo, Key-C, Yungstar, Big Pokey, Haircut Joe & K-Luv – June 27 Freestyle
 3. Paul Wall feat. Big Pokey – Sittin Sidewayz
 4. DJ Screw & Bone-Thugs-N-Harmony – Crossroads

Sponsra oss på Patreon om ni vill. Ni betalar 1$ eller mer när vi släpper ett avsnitt. Patreon.com/vbdfr. Och gå med i vår Facebook-grupp Vad blir det för rap?! Eftersnacket.

Allt vi får in från Patreon från det här avsnittet och avsnitt 200 doneras vidare till organisationer som är relaterade till ämnet detta avsnitt handlar om. Det finns mängder av människor och organisationer som behöver ekonomiskt stöd för det arbete de lägger på att försöka förändra världen. Den organisation vi har donerat till heter Justice for Breonna Taylor och ni kan läsa mer om den och donera här.

 

 

 

LYSSNA PÅ INTERNET SOM HELST T EX HÄR:

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

ALLA SÅNGER FRÅN ALLA AVSNITT:

 

Eller köp MERCH! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

10 kommentarer | “Avsnitt 201! Om George ”Big Floyd” Floyd”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Dentistry research paper writing services have become very popular among dental school coursework writing service students seeking Dentistry Writing Services and dental assignment writing services.

  1. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformuläret, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) Förlorade kärleksformer
   3) Stoppa skilsmässa
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Dödsförtrollning
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. pikachu skriver:

  I am really happy to find this site finally. The activities are really informative and meaningful, Thanks for the article and the effort! Please continue to share more like a blog. I have now saved it to my bookmarks so I can stay in touch with you. atari breakout

 3. Janet Anderson skriver:

  behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt att få något lån? sök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

 4. minklo skriver:

  Oh, great, your article provided me with useful information and a fresh perspective on your audience.
  boxnovel

 5. I listen your all songs, can you post your more audios?

 6. philipines bride skriver:

  How to meet Filipinas on the web? To determine this issue, you can go to worldwide dating destinations and take a shot there. Be that as it may, to certainly meet singles in Philippines, it is smarter to go to administrations focused on unequivocally at wonders from the Asian district. Dive more deeply into the three innovators in the specialty underneath to browse the best.

 7. SMM Panel One skriver:

  Welcome to SMM Panel One, the all-in-one SMM Panel designed to skyrocket your social media presence! Whether you’re a business, influencer, or individual looking to dominate the digital landscape, our powerful platform offers a wide range of social media marketing services. From targeted likes, followers, and comments to data-driven analytics and content scheduling, SMM Panel One empowers you to amplify your online impact. Experience unrivaled efficiency and results with our user-friendly interface and affordable packages. Take control of your social media success today with SMM Panel One!

 8. car skriver:

  cute, thanks for this blog and article

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG