Erïk Bjerkesjö SS15

5:05 29 Aug 2014

Erïk Bjerkesjö SS15 (Bilder: Bon.se)

En av våra designhopp i kategorin svenskt herrmode hade igår, modeveckans sista dag, sin visning på Berns och det var underbart. Det vilar någon slags queerhet över Eriks design som känns så härligt omedveten, den bara är där och det är bara så otroligt fint. Hans SS15 kollektion var som den perfekta- och som jag tänkt skulle vara omöjliga blandningen av klassiskt herrmode á la Oscar Jacobson och Raf Simons. Så jävla magiskt. Erik Bjerkesjö kan konsten att göra mode som rätt upp och ner är snyggt, det är helt enkelt så väldigt estetiskt tilltalande. En vill se mer av det och en vill ha allt från hela kollektionen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG