yesterday was the day of quotations

4:01 27 Feb 2009

rolig fakta: min blogg har haft minst 10 besökare varje dag den senaste veckan! vem är stolt? JAG ÄR! och jag ger sjutton i om blondinbella eller kenza har 1 000 000 besökare varje dag och att 10 besökare är puttenutte, men jag är stolt för folk läser min blogg!

——

igår måste verkligen ha varit CITATENS DAG! just nu minns jag bara ett (eller vänta, två faktiskt)som var roliga:

1. när vi satt på bussen hem från Universeum, fullkomligt ihopknökade med fyra pers på två säten och resten i trappan, och pratade om lite allt möjligt och mikael helt plötsligt brast ut: Jag vill ha AIDS :) 

Alla stirrade på honom, lite som "Ska jag skratta eller är han seriös…?" Sen började han skratta och alla började småfnissa nervöst utom Anna som brast ut i totalt gapskratt.

2. när vi skulle berätta roliga historier på bussen och jag skulle säga ett alla-barnen-skämt. jag skulle sagt "Alla barnen kom med storken utom Ann-Margaret, hon kom i ett flingpaket" men jag hade lite för bråttom om det blev "Alla barnen kom till jorden utom Ann-Margaret, för hon kom i ett flingpaket" och Anna, Annie och Linnéa skrattade för att vara schyssta när dom i själva verket inte förstod vad jag menade över huvud taget. Vaddå "kom till jorden" liksom? Ha ha ha.

3. (titta, vad det flyter på nu när jag väl har börjat!) när vi satt i det lilla djungelrummet på Universeum och gymnasieeleverna skulle snacka om ormar och de frågade vilka olika djur vi hade sett. på tal om nåt helt annat, lite snabbt bara, så kom jag precis på att det låter som att vi är en trupp dagisbarnpå utflykt. men hur som helst. någon svarade ormar, nån annan sa fåglar och matilda utbrast "Vi har sett Emil!" och det var så sjukt klockrent i den stunden, men gymnasieeleverna fattade ju ingenting. tyvärr.

4. när en av gymnasieeleverna frågade om vi visste hur hårt en anakonda klämmer ihjäl sitt byte och Emil, som antagligen var uttråkad, svarade "Tillräckligt hårt". Ha ha. Det där fattade gymnasieeleverna. Hoorray!

 ——-

vad tycks om den nya bannern? själv är jag himla nöjd. och nu ska jag äta ugnspannkaka. geronimo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg