test: amerikansk fotboll!

6:41 17 Apr 2009

blev inget inlägg igår eftersom jag satt och dog över nyhetsboken, som vi fick på tok för kort tid på oss att göra denna veckan.

dessutom var jag med GP-rasmus i mölndal och testade på amerikansk fotboll. vi fick till och med ha sådana kläder som de har (det vill säga, världens minsta hjälm med världens bredaste axelskydd)!

tränaren visade oss de grundläggande sakerna, sedan fick vi vara med och spela, på riktigt, med asbiffiga 15-åriga killar. det var typ lagsamling var och varannan sekund för att berätta taktik, och då sa de en massa grejer som jag inte förstod ett ord av. som tur var kunde tränaren översätta för mig.

det var nån gång då han bad mig att ta två steg fram, snedda 45 grader inåt och kuta så fort jag kunde. då gjorde jag det, men då skrek de BACK!! och jag fattade ingenting. men de hade de överséende med, som tur var. tänk dig bara att bli överfallen av ett tjugotal muskulösa tonåringspojkar, huvaligen.

nej, amerikansk fotboll är nog ingenting för mig. tacka vet jag friidrott. där behövs inte så stor hjärnkapacitet, man behöver bara kuta och hoppa och bli först i mål.

2 kommentarer | “test: amerikansk fotboll!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    SV; dumt att uppfinna vågen! Så länge man är nöjd med sin kropp borde inte några siffror få ändra det :)

  2. Anonym skriver:

    visst jag följer gärna din blogg! :) gör du desamm då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg