MMS-inlägg

9:21 29 Maj 2012

Foto0960

Okej hjälp vad händer DET ÄR TISDAG KLOCKAN ÄR INTE ENS HALV TIO OCH JAG SKA GÅ UT OCH SPRINGA??? Vet inte ens vad jag håller på med, benen bara lever sitt egna liv och drar mig och min motstridiga hjärna mot ytterdörren. Gode gud hjälp mig överleva detta.

7 kommentarer | “MMS-inlägg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Älskar din blogg! :-)
    Men har en fråga, i många av dina inlägg skriver du typ ”åh Gud” snälla Jesus & amen och sånt, varför det? :D

  2. Anonym skriver:

    Jesus, hur orkar du!?

  3. Anonym skriver:

    Jag var nyss ute och sprang ;)♥ det var skönt som gud xD

  4. ebba skriver:

    Skit fin blogg har du verkligen!
    Ta o fråga någonting i min frågestund, skulle betyda massvis! http://ebbalarssons.devote.se/blogs/19906432/-.htm#WriteComment

  5. Anonym skriver:

    Vet inte hur jag lyckats men jag hade inte upptäckt din blogg tills för bara några dagar sen. Nu följer jag dig dagligen bara för att du är så grymt cool och underbar. Du har från och med nu blivit min absolut största idol, jag ska skriva ut en bild på dig och rama in. Det här kommer förmodligen låta som världens fjäskigaste, mesigaste och töntigaste kommentar ever men nu skiter jag i det. Nu talar jag ur hjärtat.

    Jag ÄLSKAR hur öppen och cool du är som kan snacka på om mens i samma ton som du snackar om julmust. Jag ÄLSKAR att du har fått så snygga tänder av tandställningen, det finns alltså hopp för mig med. Jag ÄLSKAR att du kan bjuda på dig själv och inte bara lägga ut ”här-står-jag-och-posar-onaturligt-men-snyggt-framför-badrumsspegeln-bilder”. Jag ÄLSKAR hur du ser ut, du är helt makalöst vacker och snygg och cool på en och samma gång, DESSUTOM är du sjukt likt Emma Watsson i några av dina vloggar. Jag ÄLSKAR din brittiska accent. Jag ÄLSKAR dina vloggar…

    Well, kort sagt. JAG ÄLSKAR DIG CLARA!

  6. Ebba skriver:

    Duktigt :) hoppas det gick bra!

  7. Anonym skriver:

    Jag har likadana running pantsos som dig, jag tyckte att jag var skitsnygg i dem först. Sedan lägger du upp detta. WHY, CLARA, WHY?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp