MMS-inlägg

6:00 18 Aug 2012

20120818_174831

Nu är jag på en buss i en skog någonstans i Sverige, på väg hem mot Göteborg, min säng, min dator och regelbundna inlägg. SING HALELUJAH AND PRAISE THE LORD

Var lite ledsen för det suger att säga hejdå till folk man gillar, men jag och Svante ska på Coldplay i Stockholm om två veckor så det känns ändå helt okej nu. Dessutom har jag en påse polkagodisar som bussällskap, och förutom att den jag senast stoppade i munnen smakade nagellack så är jag ändå rätt glad.

9 kommentarer | “MMS-inlägg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    Clara, jag såg dig på McDonald’s! Dock var jag för feg för att gå fram till dig, och nu ångrar jag mig jättemycket! Så om du någon gång bestämmer dig för att ha en fanträff i Jönköping så kommer jag garanterat att vara där. Jag stod en meter från dig, så ballt!

  2. Anonym skriver:

    söt Clara! :)

  3. Anonym skriver:

    men Clara har DU ätit nagellack? jag tycker synd om dig! ♥

  4. Sara skriver:

    kan du inte komma till västerås någon gång?

  5. Anonym skriver:

    Visste du att nagellack är en delikatess i södra bolivia?

    Okej det där var en lögn Dx Förlåååååt skvallra inte för tomten o.0

  6. Anonym skriver:

    ska också på coldplaaay, åhhhhhhhh vad bra det kommer bli,

  7. Isabel skriver:

    Åhh ska ju också på Coldplay i Stockholm! Om jag ser dig, får jag gå fram och ta kort och sådär? Eller du kanske inte vill det? Fast om jag ser dig kommer inte jag våga gå fram :SS

  8. Anonym skriver:

    Åh så kul att fara och se Coldplay! Jag och två kompisar skulle ha farit dit (vi bor i Piteå), men vi fick reda på att biljetterna vi köpt var falska. Som tur var hade vi inte hunnit boka varken flygbiljetter eller betalat för Coldplay-biljetterna, men vi hade verkligen sett fram emot konserten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp