Yohioponken o jag

2:15 20 Apr 2013

Fick några bilder av mig och Yohio från inspelningen av Med Clara Henry häromdagen och eftersom vi båda två är så vackra och fotogeniska tänkte jag härmed låta er tjuvkika på två av dem, som hittills ingen annan än dem på art89 har fått beskåda.

Ifall ni har tråkigt kan ni jämföra storleken på våra lår. Jag är en relativt liten människa och har storlek 36 på jeansen. Det måste vara fruktansvärt svårt för vår stackars japaninspirerade vän att hitta brallor som passar.

I övrigt hoppas jag innerligt att ni inte missat första avsnittet av mitt program? Om dock så är fallet (eller om ni bara tyckte det var så bra att ni vill se det en gång till) hittar ni det här:

http://www.kanal5play.se/#!/play/program/71041478/video/85851269

Go go go!!!!! Hade jag sagt om jag var officer i amerikanska armén.

12 kommentarer | “Yohioponken o jag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Hej Clara! Det första avsnittet var väldigt bra & roligt! Fina bilder!
    Jag tänkte fråga en sak … Kan du göra en video och lägga ut på din youtubekanal där du berättar om din katt?? Snälla. Gärna så fort som möjligt, när du hinner!Jag skulle bli hemskt tacksam om du gjorde det, det skulle vara kul att veta lite om henne. Du kommer säkert på jättemycket saker att berätta om henne, både bra & dåliga! Hon är så himla söt, tycker jag & du är jättefin.
    MVH Jessica (Tjej på 13 år som älskar din blogg & youtubekanal)

  2. Marica skriver:

    Haha, så fina ni är!

  3. Anonym skriver:

    Riktigt bra första avsnitt!! (hittade inte formuläret som man skulle fylla i dock?) Och roligt att han inte ens på bilderna tar bort händerna ifrån hakan, haha!

  4. Anonym skriver:

    När jag såg att du skulle ha med YOHIO i ditt första program satt jag med ett leende som gick upp till öronen, han är perfektion i mina ögon! :) Och att han var med i ett program av Sveriges bästa och roligaste vloggare gjorde inte direkt saken sämre ;)

  5. Anonym skriver:

    Herrejestas vad grymt :D

  6. Anonym skriver:

    Första avsnittet var jättebra!
    Kika gärna in på min blogg!

  7. Anonym skriver:

    Hej Clara!!!!! Det första avsnittet var skit roligt jah hoppas innerligt att det kommer fler. Men visste du att Justin Bieber kommer till Sverige den 22:a – den 24:e??

  8. Anonym skriver:

    Du kan det där med att le med hela ansiktet :) Så fint!

  9. Vendela skriver:

    Superfin blogg, har inspirerats av dig av att göra videos. Kolla gärna in min blogg om mitt liv i södra spanien. Har även gjort en härlig video på när mina kompisar hälsade på mig. Ha en bra dag! :)

  10. Anonym skriver:

    När kommer nästa avsnitt av Med Clara Henry? :D

  11. Anonym skriver:

    Nice bild ;)

  12. Anonym skriver:

    Jag tycker att det är extremt respektlöst av dig att skriva sådär om hans lår. Hans kropp är inte till för dig att kommentera eller ens ha åsikter om. Du har ju för fabian ingen aning ifall han trivs med sina ben eller inte. Tänk på det nästa gång! Annars diggar jag dig som tusan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg