Lemuuuuureeeeeeer awwwww

10:52 8 Maj 2013

Aahhhhhh kom på att jag har en skitsöt bild från inspelningen av första avsnittet av Med Clara Henry som jag inte visat för er! Kolla. Det är jag och massa fluffiga små lemurer. IIIIHHHHHH

Vi stod där i säkert en halvtimma för att filma till två sekunder i vinjetten. De hade skitstora ögon allihopa. Stod där och försökte gömma russinen jag skulle mata dem med och alla bara stirrade på mig, jättedömande med sina stirriga gula ögon. Så söta och läskiga på samma gång.

Och om typ en vecka får jag veta om det blir en hel serie eller inte till hösten… är så nervös att jag kan dö. De utgår främst från tittarsiffrorna, så vill ni se programmet (igen eller för första gången) kan ni klicka HÄR:

http://www.kanal5play.se/program/71041478#!/play/program/71041478/video/85851269

16 kommentarer | “Lemuuuuureeeeeeer awwwww”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Marica skriver:

    Aw, så söta!
    Jag ska gå in och titta igen, bara för att jag är så snäll.

  2. Anonym skriver:

    Haha du är så jäkla cool clara! Men är jag den enda som tycker att du ser VÄLDIGT sliten, trött, blek osv ut precis i början av Talkshowen? Har ju hört att du vart sjuk precis innan men du typ kisar med ögonen och är superblek. Eller är det så för att du har en lampa i ögonen? Ser i vilket fall jobbigt ut. Annars en super Talkshow!
    Kram Elsa!

    1. Clara skriver:

      Svar till Elsa:Hej Elsa! Haha, jag VAR sjukt sliten. Tycker dock personligen att jag ser värre ut när jag intervjuar Yohio? Då hade jag precis (!) blivit frisk och fått tillbaka rösten. Sen var jag rätt trött när vi spelade in bloggsketchen i början också, åkte tåg upp och ner gbg-sthlm totalt 14h den veckan…

      Anledningen till att jag kisar är inte för att jag har en lampa i ögonen, utan TRE. Testa det någon gång! Sjukt svårt att kunna se sheisse över huvud taget!

  3. Anonym skriver:

    haha så söta ni är alla på bilden! Clara jag har ett litet önskemål som du kanske kan göra som videoblogg…Kanske ”PLattat VS Lockat” (Fast på clasavis) Kram bella!

  4. Anonym skriver:

    Åh såå söta! Jag älskar lemurer, jag pluggade ganska mycket om dom i skolan för ett tag sedan.
    Jag ska gå in och titta igen :)

  5. Anonym skriver:

    Åååååh, så sött !!

  6. Anonym skriver:

    Hur räknas tittarsiffrorna? Räknas det varje gång om samma dator ser avsnittet flera gånger eller är det bara ifrån olika datorer som det räknas? Alltså typ som på youtube, att det bara räknas en gång från en och samma dator? Vet inte riktigt hur jag ska förklara dock!

    1. Clara skriver:

      Svar till evelina:Jag förstår vad du menar, men ska jag vara ärlig har jag ingen aning om hur visningarna räknas. Vi får hålla tummarna i vilket fall!

  7. Anonym skriver:

    Vart träffade du dom? Universeum? Bästa djuren som finns!:)

    1. Clara skriver:

      Svar till Erik:Nope, Skansen i Stockholm! Sjukt ball!

      1. Anonym skriver:

        Svar till claraslife:Men skit också, 30 mil dit ju…

  8. Anonym skriver:

    Aww lemurer är så söta! :D

  9. Veronica skriver:

    Fina du! Hoppas verkligen att det blir fler avsnitt cause u go girl. ♥

  10. Anonym skriver:

    Kan inte du lägga upp din första vlogg du någonsin har gjort? Här på bloggen! :) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg