Bloggar 10 000 meter ovanför era huvuden

9:14 10 Jun 2013

Hej kompisar!

Nu sitter jag på flyget hem mot Göteborgs igen. Har lock i öronen så in åt helvete och ibland så squirtar de till, jätteobehagligt, när kroppen försöker tryckutjämna. Fick det redan imorse (satt och snuvade och hostade när planet lyfte och plötsligt sa det KLOCK och sedan trodde jag att mina trumhinnor skulle sprängas) och det har suttit i hela dagen. Funkar inte att svälja, blåsa, tugga tuggumi eller någonting. Vill avlida.

Anlände till Stockholm vid halv tio-tiden imorse och mötte upp de tre från art89 som ska producera mitt program. Vi drack kaffe och spånade programidéer och jag är så fruktansvärt SKITTAGGAD på att börja filma i juli!!!!!

Senare på eftermiddagen mötte jag en snubbe vid namn Gustaf som jobbar med webbtv på Kanal 5. Vi pratade om hur bra responsen på pilotavsnittet sett ut och hur man kan förbättra programmet ännu mer till i höst. Därefter hade jag fyra timmar tills mitt flyg gick, så jag och Otto gick och åt sushi.

 

Och här sitter jag nu och suckar åt hur långsamt flygets wifi är samtidigt som mina öron squirtar loss. Squirt squirt squirt. Känner mig som babymaneten i Hitta Nemo.

6 kommentarer | “Bloggar 10 000 meter ovanför era huvuden”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Stackars dig Clara :( vet hur jobbigt de är ms lock i öronen >.<
    By the way..
    Gillar din blogg och dina videor tycker du är skit rolig och vidare :)
    Skulle vara jätte roligt om du gick in och sa hej eller nått på min och min bästa kompis blogg :) vi båda kollar dina videor på youtube ;)

  2. Anonym skriver:

    Minns inte vem, men såg ett program med en snubbe i en amerikansk talk show som var väldigt rolig, och han sa något liknande ”why be annoyed by the wifi on the airplane when you are sitting in a chair in the sky”. Tyckte det passade bra in här :)

  3. Anonym skriver:

    prova att gäspa, det funkar alltid för mej:)

  4. Klara skriver:

    Åhh vad jobbigt! När kommer nästa video? Ser fram emot att se dig mer på kanal 5?

  5. Anonym skriver:

    Haha, ”babymaneten”, är det bläckfisken du menar? ;)

    1. Clara skriver:

      Svar till Yoddan:Nej nej, alltså jag menar den första lilla babymaneten i det stoooora manetstimmet! ”I shall call him squishy and he shall be my squishy” osv osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG