Bussblög

5:46 23 Jun 2013

Hej bloggy.

Jag sitter på bussen någonstans i Skåne på väg hem mot Göteborg. Tips om någon annan läser detta och också åker långt någonstans: lyssna på Mika’s ”Lola”. Det är den bästa sitta-och-glo-på-åkrar-bussmusiken jag hört.



Har mintchoklad, vatten och ett äpple till sällskap. Skulle redigera lite bilder jag och Simon fotade igår, men jag blev åksjuk efter fem minuter så jag gav upp det projektet.

Nu ska jag fortsätta lyssna på el muzica och mentalt förbereda allt jag behöver komma ihåg inför min Stockholmsflytt (!) om exakt en vecka (!!!). Hejdå.



7 kommentarer | “Bussblög”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Marica skriver:

    jag ska åka till min mormor imorgon, vilket tar ca 6 timmar. Dock brukar det inte var några åkrar längs den vägen, tror du den låten fungerar till att glo på skogar också?

  2. Mikaela skriver:

    Nu är det sista chansen att vara med i veckans blogg som vinnaren utses i morgon. Kika jätte gärna och var med. Kram! ♥

    Älskar dina videos & blogg!!! :D

  3. Anonym skriver:

    stockhoooolm! yeah! you go girl!

  4. Anonym skriver:

    Nån som vet vart man kan köpa dessa hörlurar med pärlor på eller så måste man göra dem själv. Och isåfall hur? Nån som är söt och kan svara mig?

    1. Clara skriver:

      Svar till lisa:Det finns att köpa men vet inte var, men jag tror faktiskt att de flesta du sett har gjort dem själv! Har ett inlägg om hur man gör någonstans i mitt arkiv, annars är det bara att googla.

  5. Anonym skriver:

    Jag ska till Göteborg idag, så jag hoppas såklart på att få se dig där. ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg