@ work

4:20 4 Jul 2013

Sitter på kontoret. Detta är inslagsproducent Martin. Han har bott i Australien i två och ett halvt år och har sex stycken ringar i näsan. Har räknat dem själv.

Och detta är vår planerings-board. Som ni ser har jag utnyttjat mina extreme picture makeover-skillz och blurrat sketchnamn samt photoshoppat in post it’s över namnen på gästerna i de två första programmen. Allt för att bibehålla känslan av mystik och hemligheter. Visst känner ni hur nyfikenheten väller över, bara sådär? Jag sa ju det, det är enbart för att jag blurrat i bilden.

Lovar ingenting nu men jag ska FÖRSÖKA (!!!!!!!) hinna göra en vlogg när jag kommer hem ikväll. Har en idé som passar asbra ihop med min tillfälliga flytt, men jag slutar relativt sent och det brukar vara en ashungrig och skittrött Clara som återvänder till lägenheten om kvällarna. Så därför håller jag mig till ordet ”försöka” och utropstecken inom parentes.
 

4 kommentarer | “@ work”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Clara, man ser ju vad det står…

  2. Anonym skriver:

    Clara, man ser ju vad det står…

  3. Anonym skriver:

    Stressa inte ihjäl dig bara! Om det inte blir någon vlogg, så vem bryr sig egentligen?(menar inte att jag inte gillar vloggarna,tvärtom, men du fatttar…)
    Vi har ju en hel asgrym serie på att kolla på snart! #GoClara , du är jävligt bäst i hela världen tycker jag

  4. Felicia skriver:

    spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG