HEJ SINGAPORE

3:30 3 Aug 2013

HEJ SINGAPORE!

Har precis kommit fram till rummet på hotellet i centrala Singapore. Känns helt sjuuuuukt. För att inte tala om svettigt. ”Bara” 28 grader men en luftfuktighet som är ungefär lika ball som den i regnskogen på Universeum.

Har inga speciella planer för dagen mer än att banka in de sex timmarnas tidsskillnad i skallen, och att inte tänka för mycket på bitchblicken Kasey gav oss när hela familjen lämnade huset med feta resväskor klockan fem på morgonen för snart ett dygn sen. Ville säga åt henne att det ju faktiskt kommer folk och bor med henne, så hon inte dör eller något, men hon är en bitter katt och såna kan man tyvärr inte göra mycket åt.

Här är klockan halv tio på morgonen. Godmorgon!

5 kommentarer | “HEJ SINGAPORE”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Haii Clara! Du äger, keep it up;) Om du vill får du jättegärna ta en till på @flying_pencil på instagram… Jag har ritat av dig å det skulle va asgrymt om du tittade:D

  2. Klara skriver:

    Kan du lägga ut en video från Singapore? Snälla! Ehm.. Clara! Du är jätte fin<3

  3. Linnea skriver:

    Hej! Hur har du gjort headern på din blogg? Btw, du är bäst! Jag bara älskar dig och din blogg, asså love to you tjejen?

  4. Elsa skriver:

    cool blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg