Masterchef Sweden

6:22 25 Aug 2013

Hej kompisar! Har anlänt till min lilla (väldigt lilla) lägenhet och packat upp och snabbfikat med producent-Åsa och varit och storhandlat. Min förbannade magkramp har fortfarande inte försvunnit men allt utom det känns bra.

Det första jag märkte när jag kom in var att jag inte hade ugn. Ville göra ett sånt NOOOOO på knä upp i himlen som de alltid gör i filmer eftersom jag ju planerat att göra ungsbakad fisk. Jag får klara mig på stekt mat istället.

Så när jag gick och handlade gick jag omkring och tänkte ut ALLT i matväg som man kan steka eller koka. Soppa, fisk, pannkakor, kyckling- och vegofiléer, quornfärs och mammas laxgryta. Kom hem och packade upp maten. Då insåg jag att jag glömt bort att köpa stekfett. Ibland känner jag mig extra smart, men idag är inte en sån dag.

Min middag blir därför havregrynsgröt med sylt och två morötter (som jag skalade med osthyvel för här finns ingen potatisskalare heller). Gott!

9 kommentarer | “Masterchef Sweden”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Haha!!
    Jag vet att jag säger detta igen, men jag skulle så sick gärna Vilja möta dig!!!! Så kan du inte sätta en tid på en plats på eftermiddaen eller något där man kan möta dig eller så, SNÄLLA SUPER SNÄLLA GLAS CLARA!!!!!!! Btw du är fantastisk

  2. Anonym skriver:

    Tips på stekmat:
    Potatisbullar (ät med heinzketchup, konstigt men otroligt gott)
    All sorts potatis
    Gör pytt av rester
    Fiskpinnar

    Eller ja allt går väl att steka haha
    Styrkekramar och e-hjärtan till dig ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  3. Lovisa skriver:

    Hej jag heter Lovisa och jag älskar din blogg du verkar vara väldigt rolig och snäll jag har just startat en blogg och har lite svårt att få läsare har du några tips?? Tack för att du bloggar :D

  4. Anonym skriver:

    Åh, känner verkligen igen mig i det här! Har precis flyttat till Holland och har inte heller någon ugn, glömde såklart att också handla stekfett. Dessutom köpte jag vaniljsås istället för vaniljyoghurt, så min lunch blev väldigt annorlunda mot vad jag tänkt mig :P Haha så skönt att jag inte är ensam ;)

  5. Ida skriver:

    Fin blogg! Du verkar ha varit med på mycket roliga resor :)

  6. Frida skriver:

    Åh så himla skönt inlägg!

  7. Anonym skriver:

    Hahha, precis som för mig, bara att tvärtom (haha, nu fick jag till det.) Jag har ingen fläkt så allt mat jag skall laga måste vara i ung.. Jag har däremot en potatisskalare, men ingen osthyvel, så du kan ju gissa hur osten ser ut (om jag nu skulle ha en ost.)

    Du är skönast och bästast! Sköt om dej dit på andra sidan havet! KRAM :)
    Hälsningar från Åland

  8. Anonym skriver:

    My questions are: Is your mom finn? Have you ever been in finland? :D I don\’t know do you even read these comments that i write but its fun..! http://www.youtube.com/watch?v=NeMo7_l2h8Y

  9. Anonym skriver:

    Kan man få se lite bilder på den nya lägenheten? Värkar så mysigt. Sin blogg är bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg