PÄRÄDÄIS

3:38 7 Aug 2013

Hola bloggys.

Igår kom vi till Bali till ett hotell som luktade något väldigt okänt, men om jag fick gissa så var det antagligen frätande gift. Idag har vi rest runt hela dagen och tittat på Balinesisk kultur i en 6-sitsig van med en chaufför och en guide. Men det är inte därför jag har extra hög puls och är stressad som fan över att kunna ta mig till lobbyns wifi för att få blogga.

Hotellet. Vårt andra hotell på rundresan, som vi anlände till för bara ett par timmar sedan. Holy mother of god. Jag kan väl börja med att berätta att det sitter två gamla gubbar i entren och spelar live-plingplong-hulahula-musik. Vet inte om de sitter där hela dagarna men det skulle inte förvåna mig ifall de gör det.



Och resten. Alltså. Det är inte sällan jag är mållös, men rulla mig baklänges och kalla mig Fifi idag är jag tamefan stum.

Vi bor i trä-marmor-bungalows i samma storlek som hela min lägenhet i Stockholm. Badrumstaket sluttar och slutar precis där duschen början, så i princip duschar man utomhus, men det är så varmt i luften så inte fan drar det ens när man står i duschen. Bungalown ligger max femtio meter från havet, och någonstans däremellan ligger en pool, med tillhörande bar och havsutsikt.



Eller så kunde jag helt enkelt bara skitit i beskrivningen och bett er öppna valfi Ving-katalog under rubriken ”PARADISE”.



9 kommentarer | “PÄRÄDÄIS”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Marica skriver:

    Åh gud så underbart det ser ut!

  2. Anonym skriver:

    gud vad fint det värkar vara

  3. Anonym skriver:

    Vart någonstans på Bali är du? :)

  4. Anonym skriver:

    Vad heter hotellet? Låter kanske lite skumt men jag lovar dig att jag ej vill veta för att kunna komma och våldgästa din semester. Utan jag och några kompisar ska till Bali i vinter och letar hotell, och det där ser ju sjukt najs ut!

  5. Anonym skriver:

    Jag skulle sagt att det ser helt underbart ut men ord kan inte beskriva hur det verkar min bästa beskrivning är väl brahghghghgggggbrafggghggggffffffgghggggbbbrbbrbbrrbbrbfbhghghhghhuhuhhu

  6. Veronica skriver:

    Åh vill också!

  7. Anonym skriver:

    det regnar här i gbg
    Har det gjort hela veckan varje dag nu.. Vad najs du har det :(

  8. Anonym skriver:

    själv är jag 2 steg från paradise :(((

  9. Josefin skriver:

    Ååh va underbart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg