Claraslife.com

11:01 3 Nov 2013

Godmorgoooon!

Hur mår ni? Jag mår morgonsnorigt bra. Vad gör ni? Jag dricker den sista halvkalla slatten av mitt frukostte. Vet ni vad? Från och med nu hittar ni hit genom att bara skriva claraslife.com i sökfältet!

Testa en gång. Skriv claraslife.com och tryck enter. Så kommer ni tillbaka hit!!!

Jag känner mig som gud

image

8 kommentarer | “Claraslife.com”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Helena skriver:

    Vad jag gör just nu? Njuter (snarare tröst-äter mig igenom) sista dagen av lovet. LOVET! Som snart är SLUT (what) gick en vecka så fort liksom? Haha. Älskar bloggen och Clara du är awesome! (!!!) Kul att du fått en så stor flytt hit liksom, men alla vet redan att du är och blir stor. Det står skrivet i pannan på dej.. Typ xD ;) Ha det bra!

  2. Emelie skriver:

    Och var man än befinner sig på Veckorevyns hemsida syns ditt face! Du får akta dig för att inte drabbas av storhetsvansinne! Byter namn till claraslifeärbättreänert.com och bestämmer dig för att bli president, trots att vi inte har någon president i Sverige. Ja, jag säger då det. Beware Clara, beware…

  3. Linda skriver:

    Du som gillar för-och nackdelar inlägg, titta in på detta!

    http://liittlethings.devote.se/blogs/27426776/foer-och-nackdelar-med-hoesten.htm

  4. Isabel skriver:

    Tycker jättemycket om dig Clara, du är grym. Men i ”Med Clara Henry” när du spelade Hermione blev jag lite besviken, för Hermione är ju mugglarfödd, hon hade haft full koll på hur hon skulle göra på en mugglarstation.. Var tvungen att påpeka detta som den Harry Potter-nörd jag är.. Ginny eller Luna kanske hade passat bättre?

    1. Clara Henry skriver:

      Vad jag hoppats JÄTTEMYCKET på att ingen skulle märka detta, haha. Attans! Till mitt försvar var det faktiskt min (relativt oinsatte) producent som skrev manus!

  5. R skriver:

    Jag följer dig var som helst Clara. Men UUrk vad otroligt fult VR,s mall är!!
    Tror dem att det är enbart 4 alt 70 åringar som läser här? Vad är detta för ful och stor format? Alltså nääe! Detta går bara inte Clara! Snälla hitta någon sida som kan ge dig något bättre än detta… Och till VR’s webdesigners..Hur tänker ni?!! Så jäkla fult och barnsligt stil!

  6. Alva skriver:

    Hej du e bäst

    1. Clara Henry skriver:

      Men kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg