HEJ NYA BLOGGEN!

10:00 1 Nov 2013

HEJ MIN NYA BLOGG!

Vad kul att vara här! Vi hälsar artigt: hej, Clara. Vad trevligt att träffas.

Jag sitter nu för allra första gången på hela fem år (!) i ett helt nytt bloggverktyg. Om vi bortser från igår när jag var tvungen att kopiera-klistra in två veckors bloggande som inte kommit med i arkivflytten. Grrrrrrr. Det känns ovant och lite läskigt, men jag är HUUUUR taggad som helst.

Veckorevyn känns så himla bra. Jag hoppas att ni också ska tycka det, all you ol’ readerz. Och nya. Välkomna hit, alla som hänger med mig från Devote och alla nya som hänger på VR! Jag lovar att blogga lika bra som jag alltid gjort. Om inte bättre. Detta ska bli såhär kul:

 

5 kommentarer | “HEJ NYA BLOGGEN!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Marica Myhre skriver:

    Kommer sakna dig på devote, men följer självklart med hit! Du är bästa bloggerskan ever ju!

  2. Helena skriver:

    Precis som första kommentaren säger, kommer sakna gamla bloggen lite, men DET HÄR ÄR TOTALLY AWESOME KASJRFSDKGWA.. Så känns det just nu. En av 8 VIP bloggerskor?! Hur grymt är inte det liksom. Clara, du äger. Punk slut liksom. LÖV YA ;D

  3. R F skriver:

    Jag älskar din blogg! Nice ny design. Det enda jag har att klaga på är att fonttexten är så jävla stor :D Det blir skitjobbigt att läsa. Keep it up, och grattis till all framgång! Kram!

    1. Clara Henry skriver:

      Åh tack!!! Angående fonttexten håller jag med dig till 100%, det enda jag stör mig på här på nya sidan. Ska göra mitt bästa för att försöka få VR att göra den mindre!

  4. mupp skriver:

    Kommer du by any chance byta till headern du hade på devote? Tyckte så mycket om den…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg