Med Clara Henry S01 E08 – Soran Ismail

12:09 4 Nov 2013

Nu är ett nytt avsnitt av MCH ute, för att lindra er måndagsångest!

Idag träffar jag min stora förebild: komikern Soran Ismail. Vi pratar om hajar, stand-up och djur som är så söta att man dör. Dessutom lyckas jag få Soran att skratta. För er som aldrig har testat ska detta tydligen vara omöjligt.  Vart är mitt bragdguld?

Dessutom får ni som gillade Apotekarnes julmust-vloggen en riktigt finpralin (och då syftar jag inte på körsbärslikören). Jag går till botten med vem Arne egentligen är och får faktiskt en skymt av honom. OMG. Detta är för bra för att missa.

[kanal5play id=”239821377

7 kommentarer | “Med Clara Henry S01 E08 – Soran Ismail”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kaiso skriver:

    Clara! Jag är hemskt ledsen att tala om detta men jag har inte sett något av avsnitten från Med Clara Henry. Jag såg ungefär halva första men gav upp för att jag fick ladda om sidan och spola fram dit jag var hela tiden. Anledning: Så fort det börjar buffra så vet jag att det inte kommer att starta igen. Jag vet inte riktigt vad det är, men det känns inte som att detta ska vara så. Jag är himla ledsen och arg på videospelaren/formatet/hemsidan som kanal 5 har (eller vad det nu är som är fel) och tänkte att jag nu efter många missade avsnitt skulle berätta detta för dig. Kanske kan du ta upp detta med någon på kanal 5? Du har ju lite kontakt med dem har jag hört ;)
    Hoppas problemet går att fixa och hoppas verkligen inte att det har med min dator/internetanslutning eller något att göra!

    1. Tea skriver:

      Ja det buffar tyvärr hela tiden sedan får man ladda om sidan….

    2. Clara Henry skriver:

      Men vad trist!! Jag har inte samma problem, och jag tror dessvärre inte att jag kan göra något åt saken. Har hört att flera andra haft problem med att man inte kommer tillbaka till programmet utan att reklamen bara fortsätter rulla i en loop, vilket jag vidarebefodrat till Gustav som är ansvarig för mitt program på Kanal 5. Det bästa jag tror att du kan göra är dock att höra av dig till dem personligen, det ska finnas ett formulär för sånahär buggar om du scrollar längst ner på kanal5play.se!

    3. J. skriver:

      Har aldrig haft problem med det. Har flytit på bra under alla avsnitt. Provat att öppna i en annan webbläsare?

      Till dig Clara så vill jag ge cred för att du verkar så himla självsäker som programledare. Du vågar fråga och prata med gästerna på ett sätt som att ni var gamla bekanta. Gillar det starkt!

  2. Linnéa skriver:

    Sjukt Bra!:)

  3. fanny skriver:

    älskar ”lögn-exemplen” – spot on! <3

  4. Madde skriver:

    ”Glenn’s över sjö och strand” typ dog!!!!! xD xD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG