Julbananer w/ Keyyo | Julkalendern avsnitt 8

12:01 8 Dec 2013

I dagens avsnitt hälsar Keyyo på i julstugan där vi pysslar med julbananer och pratar rysk jul.

https://www.youtube.com/watch?v=l7aH7n5QX78″ width=640 height=360]

En kommentar | “Julbananer w/ Keyyo | Julkalendern avsnitt 8”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frida skriver:

    Hej Clara!
    Jag är en 15 årig tjej som har fått ett väldigt jobbigt besked som jag nu tänkte del med mej av. Det var nån gång i förra veckan som min mamma tog med mej till vårdcentralen Jag visste inte riktigt varför egentligen men jag följde ändå med. Jag var super nervös över detta och hade verkligen panik känslor… Doktorn ropade upp mitt namn väldigt högt (tyckte jag) i väntrummet. Jag följde motvilligt efter henne in i ett rum en bit ner i den långa korridoren. Jag satte mej på sängen och hon satte sej på en stol som hon rullade fram till mej. Hon började undersöka mej i ögonen, munnen, näsan osv. Hon började sen ställa lite frågor om min hälsa. Hon sa sedan något liknande det här: ”Jag har hört av din mamma att du använder väldigt mycket nässpray”. Eftersom jag gör det så nickade jag instämmande. Hon ställde lite följd frågor på det och jag sa precis som det va, vad var det värsta som kunde hända liksom? Hon funderade en liten stund och gick sedan iväg en stund för att prata med en kollega. Hon och kollegan kom tillbaka och det var en lång stor lite äldre man som kom in med en väldigt beslutsam blick. Han gick fram till mej och presenterade sej. Han fortsatte sedan att prata och sa att jag var beroende av nässpray och var verkligen tvungen att sluta. Jag tror att mitt hjärta slutade slå en stund. Det var väldigt jobbigt för mej att höra det och jag fick ett stort hål i bröstet..
    Det är fortfarande väldigt svårt att smälta, jag går nu på ett nertrappningsschema och trappar sakta ner med mitt nässpray, motvilligt… Jag har fått en extra stark dos av kortison spray så det ska bli lättare att sluta..
    Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Jag vill ju inte sluta använda mitt nässpray, det har en speciell plats i mitt hjärta och det är därför jag skriver detta till dej, du är nog den enda som riktigt förstår mej..
    Många kramar till dej <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp