Känn dig som HEMMA, aaah-aa-aa

5:05 5 Dec 2013

3h 11min på ett tåg. Feberfrös halva vägen. Hade köpt mat men hade för ont i halsen för att äta. Även skinkmusklerna gjorde (gör) ont. Vet inte varför. Får man ont i rumpan av influensan? Hoppas inte jag har influensa. Kom fram till ett regnigt Göteborg och möttes av både mamma och pappa som jag inte träffat på nästan två månader. Fick skjuts. Är så lyckligt lättad över att vara hemma.

image

Aaaaaaaahhhhhhh.
image

2 kommentarer | “Känn dig som HEMMA, aaah-aa-aa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E skriver:

    Clara, jag måste få tacka dig. Inte minst för att du är en enorm förebild, utan även för att du underlättar den där perioden i månaden vi tjejer mer eller mindre hatar så mycket. Du får en skratta, och ondheten i magen gör lite mindre ont. Dessutom får man lite ”you go girl” känsla. Så TACK för att du är du, och gör mensen lite roligare.

  2. MAria skriver:

    Hej Clara, vet du vad jag skulle uppskatta jättemycket? Julklappstips! Främst julklapp till pojkvän då jag står helt hjälplös och vet inte vad jag ska ta mig till. HJÄLP MIG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg