Cancerstickor och att suga på dem

3:19 27 Jan 2014

Gud vad jag är stolt över mig själv, nu har jag gjort vloggar tre måndagar i rad! Jag håller mitt mål! Detta är fan otroligt!

Gött att jag börjar jobba med Melodifestivalen på torsdag i alla fall, det lär bryta mitt mönster. Skönt. Det ska vara lite osäkert när nästa vlogg kommer upp, spänningen blir liksom mer… elektrisk då.

Idag pratar jag om nikotinpinnar och hur fräscht många uppenbarligen tycker det är att suga på dem.

https://www.youtube.com/watch?v=wuQq3sVciyQ” width=640 height=360]

20 kommentarer | “Cancerstickor och att suga på dem”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jonna skriver:

    Min pappa ar aldrig rökt och han är 55. Keep it up!

  2. Jonna skriver:

    Jag har inte heller rökt x)
    När börjar försnacket innan mello?

  3. Emma skriver:

    Inte nog med att rökningen i sig är farlig as hell, så dödar personerna som röker hela 600 000 pers tillsammans bara pga passiv rökningen. Något som verkligen borde uppmärksammas.

  4. Miranda skriver:

    Bästa inlägget hittills!

  5. Mirjam skriver:

    SÅ BRA CLARA! du vet inte hur glad jag är över att du tog upp det här ämnet, för hallå, det här ska man ju inte tala om, man ska ju vara TOLERANT. nä skitbra hörru *high five*

  6. Isabella skriver:

    Yeah samma sak här, aldrig rökt men blir alltid erbjuden att prova. Som om jag helt plötsligt skulle vilja det. WHYYYY? Om jag hade velat prova har jag varit gammal nog att köpa egna i flera år.
    Va fö en kille i helgen, som tryckte upp en tändare i ansiktet på mej när jag gick ut till rökrutan. Han va lite töntig å jag tror han försökte verka cool å erbjuda mej eld till min cigg. Lite väl snabbt å lite väl nära… å helt onödigt.

  7. Claire skriver:

    Jag har inte eller tänker aldrig röka. Jättemånga som röker och super där jag går. Liksom det närmaste jag har någonsin kommit till alkohol är jordgubbsläsk i champagneflaska på nyår. Och det närmaste jag har kommit till att röka är de där chokladpinnarna som ser ut som cigaretter. Staying pure liksom.

  8. Johanna skriver:

    Jag kan stolt säga att jag efter 4 års tid av rökning bestämt mig (en gång för alla) att sluta röka. Detta ska bli mitt första nyårslöfte som jag inte bryter.

    1. Clara Henry skriver:

      Your go gurl!!

  9. myhrans.devote.se skriver:

    Så himla bra! JAg har aldrig begripit grejen med rökning, bara så himla äckligt och korkat!

  10. Therese skriver:

    High five på den! Trodde inte det existerade andra människor som aldrig testat att röka, har känt mig rätt ensam på den punkten faktiskt. NEJ TACK till rökning!

  11. Johanna skriver:

    Mer Clara åt folket! Har inte heller något emot rökare men rökning.. uscha! Har aldrig provat och kommer aldrig att göra, bara det vad som händer med lungorna är tillräckligt äckligt.. men min syster har precis börjat röka, typ ”bara för att”. Så himla tråkigt och vet inte hur jag kan motivera henne till att sluta. Hon stinker verkligen rök nu redan!

  12. klara skriver:

    vad är det du har i ditt öra? xD

  13. Joe_Black skriver:

    Det första jag tänker på när jag hör ordet rökning är ”Gott, cigarrer!”, finns inget bättre än en cigarr i kombination med rom & cola.

    Vi som röker och krökar betalar faktiskt mycket mer i skatt än folk som inte röker och krökar (plus att vi oftast inte lever lika länge). Skatterna på tobak och alkohol går ju direkt till välfärden så om man vill medverka till att stärka statens finanser, gå ut och ta en öl, rök en cigg

  14. Rebecka skriver:

    En jättebra vlogg Clara! Håller med i varenda ord du säger och tycker verkligen är toppen att du som är förebild till så många unga människor(inklusive mig själv) pratar om det här, för tyvärr är det många som lätt faller för grupptrycket pga brist av kunskap om just rökning och för att man vill vara ”cool”.. Jättebra gjort av dig! Fortsätt så :)

    http://beeeckiz.blogg.se

  15. Rianna skriver:

    Samma sak upplever jag när jag blir erbjuden alkohol och säger ”Nej tack, jag dricker inte.” Då blir folk galna och försöker få mig att ta en shot eller dricka en margarita, ”för det behövs för att vara social”. Gör vad fan ni vill, men jag vill INTE ha. Jag har inte upplevt detta med rökning dock, för de jag känner som röker vet att jag inte röker och vill hålla mig utanför det, då de själva inte riktigt gillar att de röker egentligen. Skönt att ha vettiga kompisar. Folk som röker som jag stöter på via kompisar osv erbjuder inte heller cigg, men kan tänka mig att folk tjatar minst lika mycket om cigg som om alkohol.

    1. Clara Henry skriver:

      Alltså, det här med cigg som jag upplever det är ibland irriterande, men jag kan tänka mig att det som nykterist måste vara riktigt jävla JOBBIGT. Folk går bananas när man säger att man inte dricker, det finns liksom inte ens i deras värld. Jag dricker alkohol men festar däremot sällan, och bara när man berättar att man inte brukar gå ut ofta blir vissa helt förvånade. Sjuk norm, egentligen.

  16. Elin skriver:

    Det som stör mig mest med rökning är att folk sällan tänker på vad andra omkring dem får stå ut med. Tycker det är så sjukt respektlöst att ställa sig på en busshållsplats med tio andra personer, eller andra platser med mycket folk, och tända en cigg. Varför ska jag behöva få svårt att andas för att någon vill förgifta sig själv? Dock skyller jag väl inte på rökarna egentligen för det är väl mer samhället som låter detta ske. Har faktiskt skrivit en låt om detta. Finns på youtube här: http://www.youtube.com/watch?v=BICGz_4Y448

  17. Stefan Ivarsson skriver:

    Som 30-åring känns det för sent att börja röka. Har man blivit så gammal är det coolare att ha självdisciplinen att lyckats sluta.

  18. Louise skriver:

    Du och jag är jämngamla. Jag har heller aldrig rökt. Någonsin. Förr, i gymnasiet, blev jag ”skojretad” för det och mina kära rökande kompisar blåste den där underbara röken i ansiktet på mig när jag stod med dem medan de rökte. Idag kör jag det som en liten raggningsreplik i stället, för folk blir ganska imponerade över att man är 20 år och aldrig ens hållit i en cigg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg