Gofrukost

3:00 26 Jan 2014

Hallå eller! Idag firade jag min sista lediga helg på 6 veckor med gofrukost på stan:

image

And let me tell you it was D-LISH (superslang för delicious som jag precis kom på men som antagligen använts många gånger innan, jag vet inte, är inte så hype på slang).

1 styck fruktig yoghurt med såna källarfranska-frön; 1 styck grov surdegsbaguette med frukt; 1 styck svinfräsch lemonad som fick tungan att vrida sig av surhetsgåshud; 2 styck ostskivor som pålägg på baguetten; 1 styck skinkskiva som jag inte åt (känner att jag måste skriva det trots att det är självklart pga varje gång något köttigt kommer inom en meters radie från mig får vissa av er panik och hetskommenterar MEN KLARA E INTE DU VEGETERIAN?????? :O) samt 1 styck sallad med sesamfrön som smakade sushisoja.

Mmmm. Man kan nästan tro att jag är matbloggerska.
image

3 kommentarer | “Gofrukost”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. kajsa skriver:

    hahaha hetskommentaren<3

  2. - skriver:

    Hur är det att vara vegetarian egentligen? Är det inte jobbigt när man är bortbjuden/ska ut osv? :)

    1. Lisa S skriver:

      I min erfarenhet som vegan (dvs äter ingenting med animaliskt ursprung) kan det ibland vara lite jobbigt, men bryr mig inte om det för det är viktigare för mig att jag står vid mina värderingar. Tipsar om vad man kan laga eller ”i värsta fall” tar med mig mat! De flesta (särskilt vänner som tur är) är rätt öppna med att testa nya maträtter :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG