Krispigt, frasigt, smuligt – you name it

7:01 10 Jan 2014

Jag har väldigt torr hud, rent överlag. Då tror jag ni kan tänka er hur min väldigt torra hud blir på vintern. Krispig, tror jag är ett väldigt målande ord?

Jag har dock, and I kid you not, världens bästa hudkräm. Den doftar citron och vanilj och är alldeles silky soft och man doftar som en liten foxkola när man är insmord.

Enda dumma är att den tog slut för en vecka sedan. Jag gråter blod och drömmer obesvarade kärleksdrömmar om denna hudkräm som inte längre finns i sortiment.

Därför är det trevligt att hitta billig hudkräm när man är ute och egentligen bara skulle ta en promenad.

image

Till halva priset. AMEN
image

6 kommentarer | “Krispigt, frasigt, smuligt – you name it”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. myhrans.devote.se skriver:

    Blev helt kär i beskrivningen av hudkrämen och tänkte att jag måste köpa den direkt, blev helt förkrossad när du sedan skrev att den inte finns längre!

  2. Asta skriver:

    Jag har också jättetorr hud och känner igen mig till 110% på din beskrivning. Tips: Jag använder mig av en kräm från apoteket – i alla fall på vintern – som heter Locobase. Helt underbar och man blir mjuk som en babyrumpa!

  3. ölö skriver:

    Inte för att vara en partypooper men jag är inte säker på att bodybutter fungerar så bra.

  4. J. skriver:

    Jag brukar skrubba huden med havssalt och sedan smörja in med solrosolja – där snackar vi babyhy! :D Och så slipper man onödiga gifter osv ..

  5. Wilma skriver:

    Har också den där bodybuttern den luktar verkligen passionsfrukt. Så jag brukar inte använda den om jag dyúschar på morgonen då det inte blir en så bra blandning med min parfym. ;)

  6. Agnes skriver:

    Jag har också det problemet!! Blir super torr över hela mig på vintern. Var inne på body shop och hittade den body lotionen för någon vecka sen. Tycker själv den doftar ljuvligt. Och rea är ju alltid najs!
    Ha det bäst! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp