Ett jättetråkigt inlägg om bowling, höburgare och New Girl

9:40 3 Apr 2014

Bonshoor läsare

Detta är ett sånt inlägg som uppstår ur den fullkomliga vardagstristessen, som inte ens förtjänar att kallas tristess då den i själva verket är ganska kul, men verkligen inte är kul nog att hamna på en blogg.

Men så gör den det ändå. Av okänd anledning.

Igår hade vi slutfest för Häng med Clara Henry!

image

Vi åt middag, bowlade och drack öl. På bilden ser ni Gustav (ni vet min manager i serien?!) och hans ytterst speciella bowlingteknik.

Jag åt en vegoburgare som var rätt äcklig. Ni vet lukten när en går in i ett stall, den blandningen av hö, fukt, kyla, djur? Omvandla det från lukt till smak. Där har ni min burgare.

image

Idag sov jag länge och såg New Girl. Tog mig ungefär en halvtimma att få till en bra bild utan att pausa avsnittet och på samma gång hänga med i vad de sa, så trots att det är en jättetråkig bild lägger jag upp den. En vill ju inte ha slösat åtta procentenheter batteri på ingenting.

image

En kommentar | “Ett jättetråkigt inlägg om bowling, höburgare och New Girl”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Trött på näthat skriver:

    Hej Clara!
    Har du något bra tips på hur man kan hantera näthat? Det är ju inte så himla roligt att blir utsatt för det. Man kan ju få tag i IP-numret, har du något bra tips på hur man kan hitta personen då? Blir så less på alla anonyma personer som tror att de är skyddade bakom sitt alias.
    Tack på förhand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG