Häng med Clara Henry S02E02 – Elsa Billgren

2:43 7 Apr 2014

Avsnitt 2 av nya Häng med Clara Henry är nu ute på Kanal 5 play! Jag hänger med fabulösa Elsa Billgren och får klämma på hennes vintagekläningar. Dessutom testar jag Slender (ja, ni läste rätt, jag utsätter mig alltså för skräck IGEN. Allt för konsten) och tröttnar på min manager. Kolla!!!

[kanal5play id=”751655042
Lägger upp bilder från dagen alldeles strax! Så får ni se alla klänningar! Och blommor! Och vintagesaker! Omg! Utropstecken!

3 kommentarer | “Häng med Clara Henry S02E02 – Elsa Billgren”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. sofia skriver:

    haha bäst !

  2. Ellen skriver:

    Hej! Jag har stora prblem med att se dina avsnitt, de hackar jättemycket och jag kan se i princip 3 sekunder innan den stannar upp i 3 sekunder och sedan fortsätter. Har du något tips på vad jag ska göra för att slippa att avsnitten ska bli dubbelt så långa bara pga det hela tiden?
    Tack på förhand!

    1. Clara Henry skriver:

      Oj, aldrig hört talas om..? Testa att byta webbläsare? Eller titta på en annan plattform, typ en annan dator eller mobil eller surfplatta. Funkar inte det så maila kanal 5!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG