Keela & Clara vloggar

3:38 8 Apr 2014

HALLÅ ELLER

Minns ni Keela, som var med i ett par sketcher i förra säsongen av Med Clara Henry? Så himla söt snäll gosig osv osv osv. Henne hängde jag med igår. Och vi vloggade! Pratade Finest Awards och aprilskämt och jag har ännu inte hunnit sätta mig ner och klippa ihop min del, men Keela var snabb som fan och fick upp sin del redan igår.

Vill ni se oss prata om människorna på Finest Awards kan ni beskåda videon nedan, så lovar jag att min del med aprilskämt kommer upp jättesnart.

https://www.youtube.com/watch?v=3xu5bqkU8Os” width=640 height=360]

Nu ska jag gå på yoga. Hejdå.

4 kommentarer | “Keela & Clara vloggar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jennifer skriver:

    Tycker din beskrivningen av en kändisblogg var helt fantastisk!

  2. Daniela skriver:

    2 mina favoriter i samma video kan det bli bättre :D

  3. Matilda skriver:

    Har följt er båda hur länge som helst, och er två i en video är ju för bra! :D
    http://matiiildaa.blogg.se

  4. charlotte skriver:

    Hej Clara!

    Undrar bara lite… Har hört om dig och hade lite dötid, tänkte att jag skulle kolla in din blogg. Sagt och gjort- I did. Läste lite om dina tankar om feminism och så.

    Även om du säger ”inget fel med botox……” så kan du inte förneka att du (eller ni båda två) har en väldigt dömande röst och pratar om dessa tjejer på ett väldigt dömande sätt.

    Å ena sidan står du upp för kvinnor, å andra sidan väljer du att klanka ner på den sortens kvinna du själv inte kan känna igen dig i.

    Förstår du vad jag vill komma till? Jag förstår att man inte kan vara PK alltid, men du är en förebild för många och med tanke på dina starka åsikter om feminism osv så borde du kanske vara ett gott exempel, och inte döma människor. Samtidigt som jag skriver detta inser jag att du är en komiker och att grejen med det är att driva med och om människor. Men i denna videon känns du inte rolig, utan bara dömande.

    Det räcker med att män trycker ner oss kvinnor. Vi kvinnor behöver inte trycka ner varandra oavsett hur olika vi än är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg