”Jag kom på att kroppsbehåring inte är så himla äckligt. ”

10:05 8 Apr 2014

Häromveckan debuterade jag som krönikör på Veckorevyns startsida. Det var så fett!!! Jag fick så mycket fina ord, ni är ju bäst allihopa, pusspusspuss.

Ni som inte läst krönikan, här har ni den i sin fulla prakt med lite fint bakgrundsmönster:

 

13 kommentarer | “”Jag kom på att kroppsbehåring inte är så himla äckligt. ””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ida skriver:

    Åherregud va bra skrivet!! Det va änna en riktig tankeställare:) gött Clara!!;)

  2. Bellaballerina skriver:

    Fy vad glad jag blir av att läsa det här, det kanske är tredje gången jag läst denna krönika eller text eller vad det nu är, för jag blir så glad! Du är så bra Clara Henry och jag är stolt över att kalla dig min förebild! En vacker dag vill jag så gärna stöta på sig på en gata någonstans, det kommer väl med minsta marginal att vara här i Gävle där jag bor, men någonstans i Stockholm eller Göteborg troligen, och då jävlar ska jag säga till dig att jag ser upp till dig något enormt. För du är så underbar, du har fått mig att våga stå öppet i skolkorridoren med en tampong i handen dem stunder som det behövs byta, du har fått mig att våga prata om min underbar men också äckliga mens. Du har fått mig att förstå att kroppsbehåring är inte farligt, det är naturligt.Dock uppskattas det inte av alla på Kap Verde att man gick med halvt orakade ben en dag… Det gjorde att självförtroende sjönk liite mer, men nu skiter jag i det. Jag ska visa att orakade ben, armhålor och vaginor är fullt accepterat då det är helt normalt. Tack Clara Henry!

  3. Sara Nygren skriver:

    *applåderar*

  4. Daniela skriver:

    Super du är Clara bäst är du :)
    Jag är en av dina finländska fans kom till Finland någongång!

  5. Mouzzarellan skriver:

    Tack! Det här är så otroligt bra skrivet och det tar upp ett så viktigt ämne. Tack för att du visar att man ska vara nöjd med sig själv genom att föregå med gott exempel. Tack!

  6. Michaela skriver:

    Clara du är bara så bäst! Dagens boost där, herre gud!<3 x

  7. Ia skriver:

    Bra skrivet!

  8. Vicki skriver:

    Alltså JA! Tack! Det här var bara så förskräckligt rätt!

  9. Milton skriver:

    Du är bäst! Blir så himla glad! Du gör det lättare att leva i en så tabubelagd värld! <3

  10. Sara skriver:

    Du är så jäkla vettig och bra! Innan jag läste din text nu så hade jag inte heller fattat utan bara känt att något går omkring och skaver i mitt inre, men sättet du skriver det på gör det pinsamt tydligt. Vad håller jag/vi på med egentligen? Tack!

  11. Sara skriver:

    Så bra skrivet! Så sant och jag känner så igen mig.

    Jag har alltid varit lite dålig på att raka benen ”tillräckligt ofta”. Men visade sällan benen och tänkte på det sättet därför att det inte gjorde så mycket. Jag var singel också, så ingen behövde ju se mina lite för håriga ben. Men för ungefär ett år sedan skaffade jag pojkvän. Epilerade benen ganska ofta i början, ville ju vara fin. Blev latare ju mer tiden gick, blev bekväm med honom och visste att han tyckte om mig oberoende av min behåring. Men kände mig ändå alltid lite fel, jag borde inte låta håret på benen växa en månad. Borde inte. Vadå borde inte? För inte så länge sedan drog min pojkvän handen längs mina väldigt håriga ben. Jag sa automatiskt, ”förlåt att jag har håriga ben”. Han svarade; ”vadå, det är ju naturligt? tror du jag bryr mig?”. Det fick mig att inse, det är upp till var och en hur håriga ben man vill ha, men håret är naturligt och man ska aldrig behöva be om förlåtelse för att man ser ut som man ser ut naturligt. Håriga ben är faktiskt okej. Jag är så glad att jag har hittat honom <3

  12. grrrl skriver:

    mer, MER, MEEEER sånt här i VeckoRevyn!! så peppigt!! :D

  13. Fanny skriver:

    Gud va bra skrivet Clara! Du är en sann förebild för alla tjejer i samhället! Hejja, hejja!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG