TÄVLING – Pocketfresh

11:41 29 Apr 2014

Ni som följde denna bloggen för drygt ett år sedan minns kanske en tävling jag hade, där jag lottade ut handsprit som faktiskt luktar gott?

Min vän Emma driver eget företag, Pocketfresh, där hon säljer handsprit som luktar annat än sprit. Förra året blev tävlingen nästan lika popular som Eric Saade, så därför tänkte jag lotta ut några fler av dessa väldoftande bakteriebödlar.

image

Handspriterna finns i sju olika varianter och tre av er kommer vinna varsitt paket med fyra olika dofter, som ni kan dela med vänner eller familj eller husdjur eller ert ego. Eller nä, inte husdjur, skoja bara, det är sjukt elakt.

Såhär tävlar ni:

1. Dra en like på facebook eller följ @pocketfresh på instagram. Emma hälsar att ni kan få välja själva.

2. Skriv en kommentar om varför du behöver handsprit. Har du en illaluktande hund? Är ultrahypokondriker? Eller bara har tvångstankar om att gräva i jord?

3. Avsluta motiveringen med vilken av spritarna du helst vill ha och din mailadress. Så att jag kan kontakta dig om du vinner. Tänk om du vinner men inte skrivit mailadress liksom… sadface.

De tre bästa motiveringarna väljer jag ut den 13 maj, dvs om två veckor. Go crazy nu.

image

171 kommentarer | “TÄVLING – Pocketfresh”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara Reuben skriver:

    När man bor i Stockholm så kryllar det av bakterier överallt, på tunnelbanan, på bussen och på pendeltåget. Då älskar jag att ha handsprit med mig, som skyddar mot bakterier och fräschar upp samtidigt, därför vill jag vinna denna underbara handsprit så jag både får fräscha händer som luktar mums samtidigt som jag undviker att bli nedsmittad när jag åker någonstans. Jag vill helst ha doften Äpple

  2. Kajsa skriver:

    Jag har en hemsk stor bakterierädsla. jag spritar händerna lite för ofta för att vara hälsosamt, och det skulle ju vara skönt att lukta gott samtidigt som man är beroende av något. Och jag skulle gärna vilja dela med mig av handspriten till min älskade pojkvän som röker – som stinker som en askkopp om händerna hela tiden… Ueeek.
    Jordgubbar är den bästa lukten under sommaren ju. Så jordgubb!
    (Kajsamy@hotmail.com)

  3. Elin skriver:

    Åh, längtat efter en till sån här tävling! Har börjat följa på insta också :) anledningen till att jag vill ha (och behöver!) handsprit, gärna med kokosdoft, är att jag jobbar som vikarie på dagis. 40 snoriga barn som äter sand och inte tvättar händerna efter toabesök. Visst, finns vanlig handsprit men vill inte att föräldrarna som inte känner igen mig ska känna att jag luktar sprit heller. Så jag hoppas på att vinna och om så är fallet kan du maila mig på elinnorberg@live.com :)

  4. Lina skriver:

    (Har gillat på facebook OCH följt på instagram, pluspoäng till mig!)
    Varför skulle jag vilja ha en handsprit? Jo, för att i min familj blir vi väldigt ofta sjuka i alla möjliga slag och jag är alltid den som blir smittad först och är sjuk längst, vilket jag tycker är sjukt tråkigt. Min enda räddning när bakterierna susar omkring i vårt hus är handsprit, och vår handsprit luktar bläääää. Därför hade det varit kanoners om jag vunnit en sånhär snygg sak! Vem vill sprita händerna med den starka äckelpäckel-handspriten? Inte jag i alla fall. Vem skulle vilja sprita händerna och sedan lukta supersmaskigt efter? JAAAAG VILLLLL.
    (Dessutom är jag en sådan som tycker det är äckligt att ta i i stort sett allt. Potatis? UGH. Ägg? Bläää. Ost? HU… Disktrasor!??! JAG DÖR HELLRE.) Detta hade varit min räddare i nöden att ha en liten söt handsprit att kunna plocka upp ur väskan!
    Lol nu har jag slösat 10 min av min pluggtid till att skriva en skitflum motivering, så avslutar det hela med att jag skulle vilja ha: jordgubbe.

    Mail: lina.akesson@gmail.com

  5. Julia Hjärne skriver:

    Hej Clara! Jag skulle behöva handsprit i sommar, då jag ska arbeta inom äldreomsorgen och verkligen avskyr den äckliga stanken av de vanliga handspriterna som finns där. Det kan väl inte vara särskilt kul för de gamla heller när man kommer med stinkande händer när man ska hjälpa dem med något. Tänk istället om man skulle komma med händer som doftar ljuvligt av persika, fruity paradise, citron eller ocean fresh. Så himla mycket trevligare det skulle vara för alla då. Sedan skulle jag ju även kunna dela med mig av dem till mina arbetskamrater :) Kraam! Min mailadress: jojo_hjarne@hotmail.com

  6. Linda skriver:

    Har gillat på facebook :)
    Varför jag behöver handsprit är för att för två år sedan åkte jag på körtelfeber och har därför väldigt dåligt immunförsvar (blir sjuk för allt) så jag spritar händerna så ofta att de luktar handsprit av dem vilket inte är så roligt :/ Jag kan inte gå hemifrån utan handsprit i väskan!! och att jobba som vikarie inom äldrevården gör inte saken bättre :P
    Så detta skulle vara fantastiskt!
    Ifall jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha cocos, då de är det bästa som finns ;)
    Min mail: Lindaroos11@hotmail.com

  7. Sophia skriver:

    Jag har sedan jag var tio år haft en extrem bacillskräck. Jag blir lätt äckelmagad av att folk tar på saker jag ska äta och jag tvättar därför händerna stup i kvarten. Går alltid runt och är livrädd för att bli magsjuk.Om jag låt säga ska äta en smörgås utomhus och inte har någon möjlighet till att tvätta händerna tvingar jag mig själv att slänga bort det härn från mackan som jag hållit i.Varje gång jag åker en längre tågsträcka kissar jag nästna på mig för att jag inte vågar gå på de äckliga tågtoaletterna, förutom att själva toan är snuskig så är vattnet odrickbart och därmed äcklig att ha på händerna. Det är ju liksom inte så att jag har tänkt på att ha en liten handsprit i väskan…Pocketfresh skulle vara lösningen på mitt problem och mina händer skulle dessutom lukta gott på köpet. Vem tycker om att få den stickande doften av handsprit i sina näsborrar?
    Jag önskar mig handsprit med smak av citron och kokos.
    sophianordstrom81@gmail.com
    //Sophia

  8. Felix Schyllert skriver:

    Hej Clarre. Behöver handsprit för jag välte ut all min i vasken för någon vecka sedan så nu jag ingen och nu behöver jag ny (det va sån som inte är gel det är typ vätska bara) och jag skulle vela ha ocean fresh för jag har en parfym som heter något i samma stil och den luktar gott så ja, den låter go.
    maila mig på felix_schyllert@hotmail.com när jag vinner tack!!! hej

  9. Linnea skriver:

    (Gillade på facebook och följde på instagram, woho.)
    Jadu varför behöver jag handsprit, för det första så överkonsumerar jag handsprit något sjukt, och för det andra så har vi så himla snuskiga toaletter på skolan. Det är liksom löjligt. Jag går därför inte alls ofta på toaletten i skolan men när jag väl gör det så är handsprit det allra första jag tänker på när jag går till skåpet. Sen är det även oerhört smidigt att ha nu när man gå i nian med alla nationella prov som man inte får missa, så kan man ju undvika att bli sjuk och behöva missa något prov.
    Handsprit som även luktar gott är ett stort plus, då kan man ju gå runt och lukta gott hela dagarna. Hur bra är inte det???
    Jag skulle helst vilja ha i doften persika eller kokos, hihi.

    Mail: linnea.storm@live.se

  10. Felicia skriver:

    Det är ju inte det att jag vill ha handsprit i sig, utan just handsprit som luktar gott. För vem vill lukta sprit när man kan lukta äpple, citron eller persika (osv) istället? Inte jag iaf.

    Vilken sprit? Surprise me. flisan.horse@hotmail.com

  11. Moa Björnehall skriver:

    I sommar är det dags för mig och min pojkvän att åka på festival för första gången i våra liv. Vi kommer att åka en lång väg med tåg från Umeå till Norrköping. I fyra dagar kommer vi att bo på en camping där hygienen inte kommer att vara på topp, vad behövs inte då om handsprit? På festivalen kommer det att finnas tiotusentals människor som inte heller kommer vara nyduschade och fräsha. Bakterier och annat äckligt kommer att finnas i oändligheter. I flera månader har jag och min pojkvän kämpat med att samla ihop pengar för att ha råd med denna festival och det sista jag vill är att någon av oss blir sjuk under den ohygieniska vistelsen. Om jag skulle vinna dessa handspriter skulle det betyda världen för en liten fattig gymnasieelev som för första gången ska överleva på en gigantisk festival. Tänk så mycket elände man kan slippa ur för lite handsprit! Om jag vann skulle jag helst av allt vilja ha handspriten som doftar persika! Min mejladress är: moa_b96@hotmail.com

  12. Tilda Lidell skriver:

    Gillat på facebook! :)
    Hatar egentligen handsprit men det beror på doften. Handsprit luktar weird. Det är ett faktum.Så det vore typ biljoners biljoner gånger bättre med handsprit som faktiskt luktar gott.
    Om jag nu skulle bli en av vinnarna ( förmodligen omöjligt med min tur) så skulle jag helst av alla ha kokos eller persika.
    Min mailadress är: tilda.lidell@hotmail.se

  13. Alva skriver:

    Jo men, handsprit är väl alltid bra att ha, i väskan eller typ bara på toan? Man har ju sett alla tumblr tjejer och sagt att en dag ska jag också använda sån där handsprit så jag luktar lika gott och är lika cool som en tumblr tjej, värsta drömmen ju! Sedan är det ju rätt najs att inte lukta bajs om händerna eftersom så fort man går in på skoltoaletterna så har ju städerskorna inte gjort något jätte bra arbete med att städa toaletterna på skolan, vilket leder till att allt du rör på skolan luktar skit och bakterierna sprider sig överallt och jag får panik. Då skulle inte lite handsprit sitta fel! Oceanfresh, citron och persika skulle vara rätt najs att ha liksom. Så kan jag äntligen få känna mig som en riktig tumblr tjej. :)

  14. Sofie skriver:

    Behöver seriöst handsprit (SOM LUKTAR GÖTT) för att skydda mig mot all swag som yrar i farten nu när det börjar bli vår, det sitter ju överallt! Vart man än petar får man swag på sig och jag har ingen handsprit så jag får gå runt med swag på händerna och det vill jag inte… Vill ju inte bli skadad på något sätt, såååå, lite Pocketfresh Fruity Paradise hade varit jäkligt bra!
    Har gillat på facebook!

    1. Sofie skriver:

      Om jag vinner skulle jag vela ha jordgubbe, persika & äpple också! Vill ju kunna använda lite olika så swagen inte vänjer sig ;)
      (glömde fylla i fyra dofter………….. sårry!)

  15. Mathilda skriver:

    JA tack! Handsprit hade ju inte varit fel. Om man rör något i skolan kan man ju direkt räkna med att man får några miljarder smittglada bakterier och virusar på sig. Då kommer handspriten och räddar, men luktar inte så gott med en frätande sprit doft. Eller om man som mig gillar att vara ute i solen och naturen, men inte vill ta med alla bakterier in i min kropp när jag äter, nej tack! Så pocketfresh, ja tack! Nu känns det som att jag upprepar mig mycket nu, men.. Jag vill kunna gå ut och vara i skolan utan att dö av alla bakterier och virusar. Så lite havslukt eller persikolukt skulle ju bara kunna göra livet sååå mycket bättre <3 <3

  16. Elin skriver:

    Jag har kommit fram till att jag har någon bakteriefobi sort of och nu är jag beroende av min illaluktande handsprit. Istället för min stinkande bakteriedödare skulle dessa godingar passa mig bra. Persika skulle nog kunna bli min favorit, för vem tycker inte persika luktar gott?! Om jag vinner detta kommer jag börja ha mina händer i ansiktet på folk så att de också får ta del på den goda doften. Följer på instagram med kontot ringqvistelin :)

  17. Ida skriver:

    Det här med handsprit har varit så stort nu länge, så jag skulle vilja prova något annat en den vanliga handspriten. Om man tänker på hur mycket man tar i varje dag, sås skulle man nog vilja ha en liten bra doftande handsprit i väskan, bara att fiska upp och lägga på sina händer.
    (ida.lillqvist@gmail.com)

    1. Ida skriver:

      Citron skulle ju alla vilja dofta om händerna eller hur?? :)

  18. elin skriver:

    Hej! Jag har en stor Fobi av smuts och sånt, jag tvättar händerna HELA tiden, direkt jag rört något tvättar jag händerna, vilket leder till att mina händer blir torra, vilket leder till att dom dör ut, vilket leder till att jag inte kan använda någon handsprit… nej men jag har seriösa basillfobier och det skulle vara lite lättare att bara ta fram en handsprit o smörja in händerna, än att gå till ett badrum o tvätta händerna så att dom dör ut, det var min orsak.
    Om jag vinner väljer jag att få: kokos, jordgubb, persika och ocean fresh :) elin-_99@hotmail.com

  19. Matila skriver:

    Hej! Jag tycker att handsprit är väldigt frächt, men tycker inte om att det luktar så illa… Därför skulle jag bli väldigt glad om jag kunde få handsprit som luktade gott.
    Jag skulle vilja ha: (om jag vinner!) Citron, Jordgupp, Ocean Fresh och Äpple.
    Mailadress: modig.matilda@gmail.com

    1. Matilda skriver:

      Kom förresten på att jag varken har Facebook eller instagram, men jag lajkar tusen gånger i sinnet!

      1. Matilda skriver:

        1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30……………

  20. Ebba skriver:

    Jag har ingen fobi, jag är inte beroende, jag äger bara den lilla handspriten från Apoteket. Men är väldigt nyfiken på att testa några som luktar som något man kan äta. Tänk att gå runt och lukta jordgubb cocos eller någon exotisk frukt. Problemet är bara att jag skulle bli ännu mer hungrig än vad jag redan är om dagarna, men vad gör det när man är ren om händerna och kan käka vilken mat man vill utan att få något oönskat i sig!
    ebbaripa@hotmail.com

  21. Fanny skriver:

    Följer pocketfresh på instagram.
    Jag skulle vilja vinna en handsprit för att jag aldrig har ägt en enda i hela mitt liv och vem vill inte dofta ljuvligt om händerna i stället för handsvett eller kattmat utan att behöva tvätta dem hela tiden? Inte jag i alla fall.
    Dessutom skulle det vara skönt att döda lite bakterier på händerna då och då så att man slipper bli sjuk och ligga hemma, vilket jag tyvärr provar på nu.
    Det nog också är väldigt fancy med lite glitter på händerna som gör utseendet på handspriten ännu roligare som om det inte var nog med själva färgen!
    Jag skulle vilja ha lukten Jordgubbe mest.
    Mail: fanny@kivling.com

  22. Bella skriver:

    Hejhej Clara! Nu är det såhär va att handsprit är någonting som alla behöver i vardagen, efter att de åkt tunnelbana och ska äta t.ex. Man vill ju inte bli sjuk, det vore ju ganska illa. Precis som alla andra så behöver jag handsprit innan jag ska äta, men jag är lite speciell förstår du. Jo det är nämligen så att jag har en rosa flygande banan som husdjur. Eftersom att det är en väldigt ovanlig art av banan så behöver jag nog förklara lite om hur det är att ha en rosa flygande banan som husdjur. Min situation är inte alls enkel då jag behöver tvätta hen, jajamensan unisex, en gång i halvtimman… Det kanske låter väldigt enkelt, jag menar, det är ju trots allt bara en rosa flygande banan men ha! Där tog du miste! Min rosa flygande banan spenderar nämligen mesta delen av dygnet sovandes, och inte bara sovandes utan hen sover som allra bäst i ventilationssystemet hemma hos mig. Damm… usch! Men inte bara det att jag då blir smutsig av att tvätta hen efter att ha sovit där i det dammiga ventilationssystemet, nej, min rosa flygande banan behöver ju föda också och då kan man ju ge sig på att hen äter döda dammråttor. Och när min rosa flygande banan då lägger sina pluppar i ventilationssystemet så behöver jag ju städa där i samband med att jag tvättar hen för annars går det inte att vara i huset. Stanken är olidlig! Och nu tänker du nog att ”jösses det är väl bara att tvätta händerna med tvål efteråt” men nejdu! Det är så att dessa döda dammråttor lyckas ju lägga ägg innan det blir uppätna av min rosa flygande banan. Och dessa ägg fastnar alltid på mina händer när jag städar och de vill inte åka ner i avloppet med tvål och vatten, de rackarna klänger sig fast på något underligt sätt. Jag menar dem är bara ägg men tydligen superägg. Så jag behöver alltså använda handsprit en gång i halvtimman varje dag då det är det enda sättet som förhindrar de rackarna att kläckas på mina händer. Jag vill helst inte ha en massa dammråttor på händerna hela dagarna men det blir ju ganska dyrt att köpa så mycket handsprit. Jag skulle därför uppskatta om jag vann då det skulle spara mig lite pengar. Du förstår att jag älskar verkligen min rosa flygande banan så jag kan inte göra mig av med hen, då skulle jag bli alldeles för ledsen! De dofter som brukar fungera bäst för att få bort dammråttsäggen är kokos och persika; äpple och jordgubb brukar också fungera väldigt bra. Tack för att du läser detta och tack på förhand. Jag hoppas att du kan hjälpa denna tös som är en stolt ägare till sin rosa flygande banan! Herrå!

    1. Bella skriver:

      Jag glömde säga att jag nu följer instagramkontot

    2. Bella skriver:

      Och well min mailadress syns väl vid mitt namn men in case it doesn’t: isabellasilbo@hotmail.com

  23. elin skriver:

    har varken en illaluktande hund eller tvångstankar om att gräva i jord dock har jag en nära vän som tror att hon ska få magsjuka varenda gång hon rör i något/någon främmande. Drf bär hon alltid med sig handsprit som hon bokstavligen dränker sig själv i. Så om jag vinner för hon äntligen börja lukta lite godare än original handsprit:) Skulle vilja ha persika om min mail är elint_97@hotmail.com

  24. eell ozz skriver:

    Hejsan! Jag skulle gärna vilja ha en handsprit eftersom att jag just nu inte har någon. Jag är typ beroende av handsprit men jag har aldrig hittat någon som luktar gott. En av mina vänner sa att jag kunde ha parfym i handspriten, men nu luktar den super konstigt. Man kan inte ens använda den för då kommer nog alla vara döda dagen efter… och en vanlig handsprit luktar inte heller så mycket godare. (Jag skulle nog behöva en bra handsprit eftersom att jag nu använder så mycket tvål att mina händer blir torra, så en handsprit skulle inte vara helt fel)
    Jag skulle helst vilja ha en med citron doft eller ocean fresh!?
    elinpetterssonelin@hotmail.com
    Jag följer förresten pocketfresh på insta
    Ha det bra!

  25. Stella skriver:

    Hejhej Clara, jag vet faktiskt inte varför jag inte införskaffat mig en sådan här tidigare, menmen, tänk dig alla spårvagnar & bussar i Göteborg, på alla småbarn, vanliga barn och ja, alla andra som varje dag tar på grejer inuti dem, och tänk på allt äckligt de kan ha vidrört innan, och sen går jag på där o godan tro om att det är lugnt och fint. Men inte vill väll jag ha bakterier från någon unges kladdiga snorkråkor, eller något annat äckligt uuhuuhuuhh hemska tanke… tänk varje gång spårvagnen kränger till för att svänga och jag, istället för att inte ramla, tar tag i något, och får bakterier och grejer, då skulle det ju vara toppen med en handsprit att ta bort alla snuskiga grejer när jag gått av ! Om jag vann, så skulle den jag helst skulle vilja ha vara Ocean Fresh, älskar havet och allt som hör därtill så känns som att den är skapad enbart för mig, hehe.

  26. Moa skriver:

    Jag skulle vilja vinna handsprit därför på min skola så delar vi matsal med 6 åringar som tycker att det är kul att stoppa händerna i munnen innan dom tar för sig mat, sen har jag ingen egen handsprit så jag anväder slut på min kompis handsprit (hon är inte så glad)
    min mejl är moavestin00@gmail.com , jag följer pocketfresh på intagram :)

  27. Vilma skriver:

    Hej clara!
    jag är lite av ett doft freak, jag älskar att lukta gott och vara fräsh. tvålen i skolan luktar inte gott men man måste ju tvätta händerna så om jag har en god handsprit så luktar mina händer gott samtidigt som de blir rena och fräsha. Dessutom är skolan inte den renaste platsen att vara på så man måste vara noga med att tvätta händerna. du vet nog vad jag menar.När man åker buss eller spårvagn är det inte jätte rent och man vet inte vad man får på händerna. jag vet faktiskt inte varför jag inte redan har en sådan här handsprit. jag tycker att alla dofterna verkar dofta gott men jag skulle nog helst vilja ha fruity paradise. min mail adress är vilmaholmqvist@gmail.com.

  28. Afrodite skriver:

    Hejsan svejsan
    Om några veckor ska jag åka iväg på ett sommarläger och jag är sjukt taggad . Problemet är att vi ska åka ut på en hajk i fyra dagar UTAN TOALETT ELLER DASS . Hur fräscht känns det lixom att gå runt där och behöva göra sina behov under en gran mitt i en kohage eller bakom någon sten nånstans utan att kunna tvätta händerna efteråt . Därför skulle det vara sjukt bra om man kunde sprita händerna efteråt. För om jag skulle ta med en vanlig flaska som luktar sjukhus så skulle de andra tro att jag var hypolalala . Därför skulle det vara asgrymt med en som luktar äpple :) Kram Afrodite

    1. Afrodite skriver:

      Min mejladress är afte@live.se

  29. Elin I skriver:

    Hej Clara! Jag skulle behöva handsprit eftersom jag alltid känner mig allmänt ohygienisk efter att ha rört saker, och vad skulle ta död på bakterier bättre än en handsprit som dessutom luktar gott? Det kryllar av bakterier och atomer som känns äckliga i handen överallt i dessa tider. Efter att ha rört parkbänk, ett dörrhandtag eller en fläck som en har fått på byxan känns det aningen opassande att springa till toan och tvätta händerna – allt skulle bli så mycket lättare om jag kunde plocka fram en flaska handsprit ur väskan! Dessutom luktar tvålen på min skola snor blandat med rengöringsmedel, och vem skulle inte vela ha någon väldoftande handsprit istället för snor blandat med rengöringsmedel? Det är väl okej om man hänger på skolan några timmar om dagen, men inte om man ska bo på en skola i England i fem veckor. Om tvålen där luktar som den på min skola skulle jag lätt förbruka fyra flaskor handsprit på de veckorna, det kan jag lugnt säga!
    Om jag skulle vinna skulle jag helst vela ha handspriten Fruity Paradise (eftersom jag såg skymten av en ananas på etiketten och jag kan bara inte motstå ananas) och då kan du mejla till elin.99.ei@gmail.com så kan mina händer alltid lukta gott och fräscht!

  30. Johanna skriver:

    Åh, här kommer alla med sina fantastiska motiveringar igen och jag kan inte skriva något bra..
    Jag skulle verkligen behöva en liten söt handspritsflaska! Mitt liv är hyfsat tråkigt och dystert just nu, och eftersom jag är överdrivet förtjust i allt som är litet och gulligt och dessutom luktar gott så skulle de här flaskorna göra mig väldigt glad – även känslan av att bara få vinna en tävling skulle göra mycket. Att jag dessutom tycker väldigt illa om smuts kan räknas in i anledningar till varför jag borde vinna.
    Min mailadress är johanna.hagdahl@hotmail.com och jag skulle allra helst vilja ha en med doft av kokos eftersom kokos är underbart.

  31. noor skriver:

    Jag använder handsprit i skolan för de är äckligt och vidrigt där. Mailadress: Noorhl@live.se och smaken är helst persika.

  32. Corinne skriver:

    Hej!
    För det första så behöver jag handsprit eftersom jag har handsvett och det luktar inte rosor, om man säger så. Därför skulle det vara bra om jag skulle ha en handsprit som gör att mina händer luktar godare. För det andra blir jag väldigt lätt sjuk, och det kanske beror på att jag inte tvättar händerna så ofta. Om jag skulle få en handsprit som luktar gott, skulle det vara kul att använda den eftersom den luktar på pass gott och då kanske jag inte blir sjuk lika ofta förhoppningsvis! För det tredje så luktar de så gudomligt gott att jag nästan måste ha en! Jag skulle helst vilka ha citron! Kram från Corinne :)

    Min mejl: corinne.jakobson@hotmail.com

  33. Karin skriver:

    Hej Clara och Emma!
    Jag går sista året i grundskolan och som ni kanske minns är att bli klar med alla prov och slippa skolan det enda man vill. Så när man sitter vid skolbänken och läser om någon gammal död gubbe kan man i bland tappa intresset, bli ofokuserad och börja göra andra saker. Kanske börjar man pilla på någon penna eller kladda lite i anteckningsblocket? Men ibland så går det för långt. Handen börjar okontrollerat röra sig på boret och långsamt drar den sig mot kanten. Tillslut är handen på undersidan av bordet och innan man vet ordet av det rycker hela kroppen till, man har rört ett tuggummi. Jag gillar tuggummi, men jag tror alla kan hålla med om att ett gammalt, använt tuggummi som har suttit under en bänk i minst tusen år, ja, inte är det fräschaste. Så istället för att då gå till skolans toalett, tvätta händerna, och ändå ha lika mycket baciller på händerna när jag kommer tillbaka som när jag gick så skulle handspriten vara ett bra alternativ. Dessutom är den lilla handspriten betydligt enklare att bära med sig när man ska ut och resa än att släpa runt på ett aptungt handfat samt en hel tvål. Ocean Fresh tycker jag även verkar väldigt fresh. Jag föreställer mig att den kommer göra att jag alltid känner mig nyduschad och som lilla sjöjungfrun! (vilket är väldigt fancy.)
    Min mail är förresten: karin.myhrberg@telia.com

  34. Hilda skriver:

    Jag skulle vilja ha en handsprit för jag vill känna mig fräsch när jag går till skolan t.ex och så. Om jag vann så skulle jag vilja ha kokos handspriten :) Jag följer pocketfresh på insta ;)

  35. Ebba skriver:

    Hej Clara, JAG förtjänar dessa handsspritar eftersom när jag (stålmannen) är ute och rädda liv vill jag såklart lukta gott om händerna, vad skulle jag annars vara för hjälte?
    (du kan få vara min medhjälpare Clara) <3

    spelar ingen roll vilken lukt jag får// ebbap@hotmail.se

  36. Sanna Hansson skriver:

    För att dölja doften av mens på mina fingrar efter jag bytt tampong. Har en känsla av att andra inte vill känna min mensdoft på sina fingrar efter vi tagit i hand. Den känslan kan vara felaktig. Men det är tvivelsamt.
    Och så har jag funderat ut vilka fyra dofter som tillsammans ge den mest naturliga doften om man till exempel; helt tagit ur det blå – vill dölja doften och bacillerna från ett lik. Har kommit fram till att det är citron, ocean fresh och äpple som funkar året om och sedan jordgubbe på sommaren. För på sommaren är alla så jordgubbsgalna så om de känner doften av jordgubbar är det sista de kommer komma att tänka på ett lik. Totally. Sanna.k.hansson@live.se

  37. Filippa skriver:

    Hejsan Clara och Emma! Om jag skulle vinna så skulle jag bli överlycklig. Jag vill vinna för att i på sista tiden så har allting vi tar i på skolan varit äckligt. Man luktar järn om händerna oavsett hur mycket jag tvättar mig. Jag har verkligen fått problem med detta och skulla därför ha en sprit på bänken, en sprit på mitt nattduksbord hemma, en sprit skulle jag ge till min kompis Julia och en sprit skulle jag ge till min andra kompis som heter Isabelle. Vi tre (Jag, Julia och Isabelle) har enats om att du är den bästa vloggaren ever och kollar på dig varje dag. Om jag skulle vinna så skulle jag ta i lukterna Äpple, kokos, fruit paradise och jordgubbe. Håller tummarna.

    P.S min mail addres är filippa.funke54@Gmail.com

    Du är bäst i världen!

  38. Julia skriver:

    Hej underbaraste superbästaste Clara! (Hehe charmar dig lite sådär obemärkt.. Eller inte..)
    Jag skulle vinna dessa fyra pocketfresh för att jag i princip har varit sjuk konstant sen innan julen. Att gå runt och hosta och snuva och ha ont i halsen är ju inte särskilt trevligt. Nej, inte överhuvudtaget. Särskilt inte under alla dessa underbara (dock inte lika underbara som du;)) högtider och helg/lovdagar och allt vad det är. Imorgon är det ju självaste valborgsmässoafton och jag har en vision: att det blir sista helgdagen det här året då jag inte är sjuk. MEN (som Tony Irving brukar säga) då måste jag ju bli av med dessa baciller och HÅLLA DE BORTA! Hur ska jag då göra det? Jo med handsprit. Men jag tänker då inte använda någon illaluktande skit som min kära mamma tvingar på mig. Jag kunde nästan själv se glödlampan som sken upp ovanför mitt huvud och lyckan som spred sig i min kropp när jag läste här att du ska ha en pocketfresh-tävling och jag tänkte att det var självklart att jag skulle vara med! En sån lysande idé! (Glödlampan, Ba dum tss). Så här är min motivering och jag hoppas såklart att jag vinner, om inte hoppas jag att jag i alla fall har tillfört ett leende till dina läppar.
    Vilken doft jag helst vill ha är ganska självklart med tanke på att jag tränar konstsim ungefär konstant. Haha så ja det är alltså doften ocean fresh jag helst vill ha ^^/
    Min mail ;) julia.hammarstrom@home.se
    KÄRLEK TILL DIG UNDERBARA CLARA TACK FÖR ATT DU FINNS OCH FÖRGYLLER MINA DAGAR<3

  39. Alma Engström skriver:

    Hej Clara!
    Det är såhär: senaste två åren har jag blivit helt beroende av att tvätta händerna hela tiden. Alltid med både vatten och tvål. Innan jag ska äta, efter jag har ätit, om jag har klappat något djur, mellan lektionerna i skolan, efter jag har varit i skolmatsalen etc. Och som du säkert vet får man vääääldigt torra händer om man tvättar dem hela tiden och inte alltid kan smörja in dem efteråt. Just detta har hänt mig, jag är alltid sjukt torr på ovansidan av händerna och det svider när jag rör vissa saker. Börjar även lite smått få komplex över att jag har så torra händer, tänker ofta att folk tycker det är äckligt och så. Om jag ska hålla någon i handen är ju inte det heller så behagligt!

    Problemet för mig har varit att det har blivit som ett beroende att tvätta händerna hela tiden, jag har haft sjukt svårt att sluta med det. Men en dag för några veckor sedan satt jag och tänkte lite smått på något som skulle lösa mitt problem. Då kom jag på den briljanta idén: HANDSPRIT! Om jag bara bestämde mig för att sluta tvätta händerna hela tiden och istället börjar använda en handsprit så kommer mina händer sluta vara så torra och då blir jag glad och lättad samtidigt som jag fortfarande kan känna mig fräsch.
    Sedan jag kom på det har jag minskat ner min användning av tvål och istället så sköljer jag bara händerna med vatten, sen torkar av dem och smörjer med handsprit. Redan efter två-tre veckor känner jag jävligt tydligt resultat och det är så gööött!

    Det finns dock två saker jag inte gillar med handspriten jag använder, det är delvis att den luktar så mycket sprit. Jag är inget stort fan av den lukten, i alla fall inte när det är något jag ska ha på mina händer. Det andra jag inte gillar med den är att vi bara har en stor flaska hemma och så finns det några i skolan, men jag har ingen i rätt storlek som jag kan ta med mig vart som helst. Av dessa två anledningar skulle det vara finfint att vinna en eller flera små söta handspritsflaskor. Den jag helst skulle vilja vinna är Ocean Fresh, då jag gillar både fräscha saker och havet. Det låter som en perfekt handsprit för mig tycker jag! Fruity Paradise verkar inte heller helt fel.

    Och just det, min mejl: almaengstroom@gmail.com

  40. Clara skriver:

    Hej Clara! (Först ville jag bara säga att jag också heter Clara!) Jag behöver handsprit för att jag får tvångstankar när jag sitter på tunnelbanan eller bussen eller bara något ställe in public, om att jag inte får röra min mobil eftersom den blir väldigt smutsig och full med bakterier när man är på t.ex. tunnelbanan. Även om man tvättar händerna när man kommer hem så är ju mobilen fortfarande väldigt smutsig från tunnelbanan, och man kan ju inte direkt tvätta mobilen. Hursomhelst, när man sitter på tunnelbanan utan handsprit så går det ju inte att nudda mobilen, och då blir det ju väldigt jobbigt nät nån ringer till en… Man kan ju försöka använda näsan eller nåt, men det skulle nog se lite konstigt ut om det nån på tunnelbanan som höll på att gnida näsan mot sin mobil. Om jag hade handsprit så kunde jag ju bara sprita händerna och lugnt svara i mobilen, utan att vara orolig för att få något dödande virus i kroppen. Helst skulle jag vilja ha handspriten med citronlukt. Min mejladress: clara.linnetesch@gmail.com
    Taco hej! :)

  41. Amanda skriver:

    Jag har ju mens lika ofta som alla andra (no shit…) och
    eftersom jag använder tamponger måste jag ju dra ut den och sen stoppa in en
    ny. Tidigare har jag tvättat händerna med vatten före och tvål och vatten
    efter. Men sedan så är handtagen ganska äckliga i skolan och då när jag kommer
    ut från toan har jag kvar det äckel som fanns på handtaget. Handsprit är mycket
    lättare och det har jag använt förut, men den tog slut för någon vecka sen. I min
    skola finns det ganska många dörrar som vi måste gå igenom för att komma till
    klassrum vi ska vara i. Jag har väl lite bacillskräck och vill ha mina händer
    rena från bakterier. Jag vill även att mina händer ska lukta gott och även om
    jag tycker att vanlig handsprit luktar normalgott är det helt klart mycket
    bättre med handsprit som inte luktar sprit. Jag hittade 4 st som jag tror
    luktar ganska gott och det är från Persika till den mellan jordgubbe och ocean
    fresh, som jag inte kan se vad den heter men den ser ut att lukta gott. Nu till sommarn skulle jag ändå helst vilja
    ha Jordgubbe. Min mailadress är: amandalarsson00@gmail.com

    btw: Jag likeade på fb (Amanda Larsson, samma bild som här)

    btw2: Du är bäst! Hoppas att du hittar 3 värdiga vinnare!

  42. Maja skriver:

    Jag vill ha hadsprit för att jag åker en buss på morgonen som oftast är full och man måste stå. Och då står man och håller i dom där äkliga handtagena. Och sen kommer bussen exakt fram så att man hinner till skolan i tid och då hinner man inte tvätta händerna. Dessutom HATAR jag lukten på vanlig handsprit! Här kommer min mailadress slalommaja@hotmail.com
    Kika in på min blogg! http://majaaolsson.webblogg.se

    1. Maja skriver:

      Jag glömde att skriva vilken lukt jag vill ha men jag vill helst ha jordgubbe

  43. Caroline Lyngemark skriver:

    Hej Clara! Jag vill ha handsprit för att jag har fyra personer jag vill ge de till (förvånandsvärt oegoistiskt, haha, men de behöver handspriten mer än mig).
    Den första personen är en vän som är livrädd för bakterier (hon har massa handsprit och saker med i skolan men de luktar bara äcklig handsprit). Den tre andra personerna är mina bästa vänner, som verkligen förtjänar varsin. Vi har varit vänner i mer än 10 år (Vi är förresten 14 & 15 år allihopa). Mina vänner älskar handsprit men är så trötta på den äckliga lukten, och de förtjänar en godare doft. Min mail är carolinelyngemark@gmail.com och jag vill helst ha är jordgubbe handspriten :)

  44. Maja Björklund skriver:

    Jag vill vinna detta eftersom vår skola är väldigt äcklig med massor av bakterier överallt (vilken skola har inte det?). Jag H A T A R baciller och att ha smutsiga händer. Jag vill vara fräsch och vad kan då vara bättre än handsprit? Nä precis inget. Dessutom luktar mina händer alltid järn när jag kommer hem från skolan, vilket suger och det hjälper knappast om jag tvättar dem. Jag var med förra året också men vann tyvärr inte. (Sadface)
    Om jag vann skulle jag vilja ha i doften fruit paradise :)

    Jag följer Emma på instagram :D

    Tack på förhand

  45. Maja Björklund skriver:

    Min mejladress ifall jag skulle vinna är 01majab@gmail.com

  46. Felicia skriver:

    Hej, jag vill vinna handsprit för att jag just nu är fullkomligt beroende av det och jag använder de konstant! Dessutom är mina andra på väg att ta slut så därför vore de inte dumt att vinna några nya! Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha äpple, citron, persika och jordgubbe!
    Mail: hallberg.felicia@gmail.com

    PS. Jag var med och tävlade förra gången du lottade ut dessa godingar men vann tyvärr ingen men jag skulle bli väldigt happy om jag vann denna gången!

  47. Elvira skriver:

    Hejsan Svejsan Clara! Jag är en tjej, och som tjej har man ju mens (vilket du självklart vet, ville bara vara sådär övertydlig som alltid läraren är på kvartssamtalen). Jag hänger ganska ofta i ett stall, och då självklart även när jag har mens. Och tvålen på toan i stallet luktar *piiiip* äckligt. Alltså, jag fattar verkligen inte var dom har fått tag på den! Detta leder till att jag helst inte använder denna tvål. Men, när man har mens, så är det lite extra äckligt att inte tvätta händerna ordentligt, och då får jag ju helt enkelt använda den illaluktande tvålen. Och mina händer stinker i flera timmar efteråt… Tänk då om jag har en handsprit, som luktar gott och kan få bort den hemska stanken mina händer har innan! Hur fantastiskt underbart skulle inte det vara? Och tänk om dom till och med skulle börja lukta citron. Helt enkelt underbart.
    Min mailadress: elvros@hotmail.se
    KRAM!

  48. Rebecka Lindbom skriver:

    Hej Clara!
    Har du någon gång varit med om att du känner dig jätte ofräsch om händerna och vill ta bort bakterierna men inte kan springa och tvätta dig hela tiden?
    Det går ju inte att springa ifrån lektionerna om man råkar känna ett gammalt tuggummi under bänken eller du råkar ta i snus (man vet aldrig det kan hända).
    Man vill kunna känna sig fräsch och lukta gott. (det är ju alltid ett plus)
    Detta händer mig titt som tätt.
    Även att man åker buss och trycker på de vidriga knapparna eller råkar nudda något jätte vidrigt till exempel som en gammal frukt eller jag vet inte kanske en binda (någon kanske fick akut akut byta på bussen) då vill man kunna känna sig fräsch och därför behöver jag handspriten. Så slipper jag sitta där och ha panik över att jag inte kan röra något för då kommer det bli vidrigt.

    Alla dofterna ser jätte goda ut (god doft) men de som jag tror är godast är Jordgubbe, Ocean Fresh, den mellan jordgubb och ocean fresh eller persika.
    Men måste jag välja en så blir det nog Jordgubb.

    MIn mejladress är: reli03@live.se
    Jag har gillat på både Facebook då heter jag Rebecka Lindbom) och Instagram (då heter jag beckylecky) även om man bara behövde de på en.

    Du är grym och ha en bra dag!
    Kram Rebecka

  49. Astrid:D skriver:

    Haloj! Jag har ingen super låååååång förklaring som alla andra men jag älskar handsprit och kommer att gräva i jord nu efter som att jag håller på att sätta jordgubbar och sen så måste man ju ta hand om dom och plocka dom!;) (längtar tills de är mogna). Sen vet jag inte vad ni tycker men jag gillar att lukta gott och att ha fräscha händer!;)
    Jag vill helst ha äpple spriten!:) (äpple doft ägger)
    Följer redan dom på insta och FB
    Min mejl. astridsemma@hotmail.com

  50. Karolin skriver:

    Hej Clara! Jag skulle vilja vinna fyra handspritarna för att när man ska byta tampong och händerna luktar fortfarande blod så är det inte så trevligt, mycket bättre om man hade en handsprit så man kan fresha upp händerna på några sekunder. En annan sak är också när man etc. ska fika på stan och ska äta med händerna. Man kanske inte vill gå där ifrån och tvätta sina händer för att sedan komma tillbaka, skulle vara mycket enklare att bara tvätta händerna där och då.
    En annan sak är ju när man suttit på bussen och vill bara fresha upp sig så man inte blir sjuk. Är inte så bacillrädd men tycker att det är äckligt när någon nyser/hostar på bussen.

    Jag skulle helst vilja ha Persika och jag har gillat på facebook och jag har följt dom på instagram länge.

    Min mail: karoliinwestman2@gmail.com

  51. Sofie skriver:

    Hej Clara!
    Tyvärr kommer jag inte kunna prata om hur jag behöver min handsprit för att jag är rädd för baciller eller för att toan är hemsk i skolan. Det är den ju såklart, det är bara det att jag inte använder den. Jag vill rakt upp och ner ha handsprit för jag älskar det, speciellt med nya och fräscha dofter! Jag är dock en fattig student som inte kan lägga pengar på handsprit förutom de där illaluktande liter förpackningarna på Ica som är så jävla jobbiga att släpa runt på. Och nu skulle jag för en gång skull vilja ha lite vardagslyx och använda en riktigt bra handsprit!
    Hjälp den fattiga studenten! Haha, skulle vilja ha jordgubb, persika, äpple och citron!
    Min mejladress är: viskandeord@live.se :)

  52. Nathalié skriver:

    Hej hopp gummi snopp
    Mitt namn är Nathalie, och jag ääääääääääääälskar handspirt. Det har lixom blivit min drog på något sätt. Jag tycker att jag borde vinna eftersom att jag är bäst!!

    okok, skoja lite där, men jag vill seriöst jätte gärna vinna eftersom jag inte har någon handsprit själv,, har bara testat mina kompisars handspritar som luktar sååå gott.. tog till och med slut på en handsprit på en dag när jag väl hade den. Den luktade sååå gott. Seriöst.
    Mina händer luktar även väldigt mycket bajs, så skulle verkligen behöva lukta lite gott om mina ‘fina’ händer.

    Nattaanderssson@hotmail.com
    Äpple <3

  53. Emma skriver:

    Hej Clara!
    Jag behöver handspriten jättemycket. Liksom många andra ungdommar idag är jag ganska beroende av att köpa saker, och handsprit är en av de saker som jag ”behöver”. Men om jag vinner, tänker jag ge två av dem till min kära bästavänn. Hon har tvångstankar, och flera gånger på kanske en halvtimme går hon in på toaletten i skolan och tvättar händerna med tvål, för hon känner sig smutsig konstant. Jag vill ju inte stå och vänta hur länge som helst på att hon ska bli klar, men det är ju även inte kul för henne att ha dessa tvångstankar. Dessutom tror jag att hon är smutsigare när hon kommer ut från toan än när hon går in ( det har nog inte blivit städat där sen stenåldern ) och hur effektivt är det? Om hon fick handsprit, hade hon blivit jätteglad och uppskattat det jättemycket, det vet jag. Hon kanske tillochmed skulle sluta tvätta sig hela tiden, när hon upptäcker den härliga handspritens värld? Jag skulle helst vilja ha dofterna citron, jordgubb, persika och äpple om jag vann! Tack för att du läste :)
    Min mail: emmysan93@gmail.com

  54. Anna skriver:

    För det första ställ dig inte frågan varför jag skulle få handsprit. Tänk såhär varför skulle jag inte få handsprit. Jag går på en skola där tvålen luktar en blandning mellan mögel och getost ( inte gott..). Jag gissar på att städarna på skolan använder sig av sitt svett, skolans matrester och häller allt i en kittel med tvål ingredienser. Jag föreställer mig det som en Häxritual. Men vad vet jag. Men man kan väll inte skita i att tvätta händerna det är jue ruttet äckligt. Många skolor har egen handsprit men inte min. Eftersom att mina händer luktar äckligt 24/7 Skrämmer detta bort killarna. Vem vill ha en tjej med illaluktande händer liksom. Och jag vill inte skrämma bort killarna för dem är trots allt ganska trevliga typer. Så mina händer hindrar mig från att bli ännu mer social. Och om det är någon jag älskar är det människor och att vara social. Jag vet att du vill hjälpa mig att må bra och göra det jag älskar mest. Därför behöver jag den underbart doftande handspriten för att lyckas. Ett tips Killarna gillar dofterna Äpple, Jordgubbe, PERSIKA!!! och Citron ;)

    Tack i förhand
    Mail: annacajsabrink@gmail.com

  55. sofia skriver:

    tänk dig att du är beroende av något, du har inte lön nog att köpa det du är beroende av och du är rädd för att prata med chefen om lönehöjning, i mitt fall är det handsprit jag är beroende av och månadspengen som är för låg, tänk dig då att din favoritbloggare utlyser en tävling där du kan vinna fyra handsprit som dessutom luktar gott! du är med, vinner, och POFF! så är handspritsförrådet påfyllt och du slipper gråta dig till sömns varje kväll. här följer en lista över saker som gör att handsprit är det bästa som finns;
    1. det är 7kt mycket lättare att bära med sig en flaska handsprit än ett handfat och en tvål.
    2. det är billigare än mycket, till exempel en bil.
    3. det är ingen iphone så även applehaters som du kan gilla det.
    4. man känner sig fräsch och ren efteråt.

    om jag vann skulle jag gärna vilja ha dofterna äpple, citron, fruty paradise och ocean fresh :) för man fick 4 va? annars vill jag ha citron, min mail är sofia.joelsson@bredband.net

  56. Jessica skriver:

    Hejsan Clara! Jag vill vinna 4 handsprit pga lite olika anledningar. Men min största anledning måste nog ha med mensen att göra. Till exempel den gången då jag hade mens i skolan och skulle byta tampong så hade jag bett en kompis att bara vänta utanför. När jag är klar så står det 6 pers utanför och jag kände mest ”hej jag har nyss dragit ut en tampong med mina händer” :)))) I det läget kanske det skulle vara rätt najs med en handsprit faktiskt, haha!
    Eller bara när man känner att man vill frescha upp händerna liksom! Jag själv kan svettas ganska mycket om händerna och då har jag alltid tvättat händerna, men då blir händerna så sjuukt torra och det är inte heller särskilt mysigt med torra händer. Då kan ju det vara bra med en handsprit.
    Dessutom så är jag så otroligt trött på alla tjejer som springer runt med sina Victoria secret bodymist skit. Så skulle jag vinna dessa handspriter skulle jag nog även visa dom att det finns andra sett att lukta gott på än att gå runt och spraya ner hela skolan, haha! Även om handsprit och parfym är 2 olika saker men ändå haha!

    Spelar ingen riktig roll för mig vilken handsprit jag skulle få, alla verkar ju lukta rätt gott ju! Men helst äpple eller kokos kanske?
    Mail: Jessicank00@hotmail.com

  57. Anna skriver:

    Hej Clara!
    Jag heter Anna och typ älskar allt med lukt!!!
    Jag behöver en hand sprit som INTE luktar sprit och blä….
    När man gott på toa i skolan så tvättar man händerna och aa
    Sen när man kommer ut så känner man en äkligt lukt. Och det
    Är då skolans ”billiga” tvål,så det skulle vara jätte skönt och ha en
    ”Gott” luktande hand sprit som också är så liten och enkel att ta med sig.
    Oftas luktar mina hender också smuts, jag vet inte varför men
    Även fast jag tvättar dom. Och på idrotten när vi ska byta om så öppnar man
    Dörren till omklädningsrummet och känner något keligt och det är då ett
    Tuggummi som sitter fast på hand taget. Jag brukar ha rett brottom i bland och
    Så hinner jag inte tvätta händerna , skämt att ha en hand sprit då.
    Jag har massor av förklaringar men tror inte att det är så jätte nödvändigt .
    Skulle villja ha citron,epple,jordgubb och persika!
    Min email är annadah03@gmail.com
    Du äger puss och hej

  58. olivia skriver:

    hej hallå! jag är en sådan person som är på en liten OCDtripp, jag har världens megaångest om att få diverse sjukdomar. jag hatar att ha smuts under naglarna och tvättar händerna typ JÄMT. jag är även en snusare som inte gillar doften av använda snusar. fingrarna luktar inte göda efter att byta en wet one så att säga. så atte.. en pocketfresh skulle ju fan inte sitta dumt!
    jag älskar lukten av både kokos och persika så i’m down for that!
    mail: perxus_@hotmail.com
    tack och adios!

  59. Lee skriver:

    För att min hund tydligen har börjat älska att äta sin egna skit precis innan han ska gulla med mig. Sedan även för att jag alltid råkar sätter mina händer i hundskit under massor av live-spelningar. Sedan även helt enkelt för att man vill ha en cool liden flaska med väldoftande handsprit. Coolt juuuu!

    Citron skulle nog kunna dölja bajsdoft… så citron!

    Med vänlig hälsning, Lee aka bajriotsgrrl

  60. Josefine skriver:

    Jag skulle verkligen kunna behöva behöva en stor hög med handsprit eftersom jag åker ner till Tanzania i september på volontärarbete och inte direkt känner för att bli magsjuk det första jag blir. Eftersom jag även ska vara borta i 10 veckor så lär det ju gå åt en del så den här tävligen verkar ju perfekt.
    Jag skulle helst vilja ha doften ocean fresh eftersom jag är lite rädd för att jag skulle vilja äta upp de andra handspriterna eftersom de, antar jag, luktar sjukt jäkla gott. :)

  61. Lee skriver:

    För att min hund tydligen har börjat älska att äta sin egna skit precis innan han ska gulla med mig. Sedan även för att jag alltid råkar sätter mina händer i hundskit under massor av live-spelningar. Sedan även helt enkelt för att man vill ha en cool liden flaska med väldoftande handsprit. Coolt juuuu!

    Citron skulle nog kunna dölja bajsdoft… så citron!

    leelinde@gmail.com

    Med vänlig hälsning, Lee aka bajriotsgrrl

  62. Alice skriver:

    Jag behöver en sådan handsprit-att-ta-med för att jag har bara några droppar kvar av min nuvarande och om några veckor åker jag till London så det skulle vara helt awesome om jag fick dessa som dessutom luktar wonderbart! Ärligt talat ser alla ut att lukta svingott så det spelar verkligen ingen roll vilken/vilka sorter jag skulle få!

  63. Bodil skriver:

    Hallå där!
    Den främsta anledningen till att jag skulle behöva en handsprit är för att jag i min klass har en äcklig anti-feminist, rasist och homofob som alltid går omkring med ett stolt leende på läpparna. Jag skulle behöva tvätta bort hans leende men även hans insida med hans (enligt mig) oerhört felaktiga åsikter och hittills har inte motargument, diskussioner eller tvål och vatten hjälpt, så enda utvägen verkar vara handsprit, vet ingenting mer bakteriedödande… Och goddoftande känns ju som ett plus i kanten om jag skulle behöva sitta bredvid honom på någon lektion eller möta hans argument känns ju nice! I så fall skulle jag helst vilja att han doftade äpple, för det är alltid gott!

    Ha det bra! :D
    bodilritzen@gmail.com

  64. Molly skriver:

    HEJ Clara!! Jag är väldigt noga med att ha rena händer, före jag smörjer in mig, sminkar mig och mellan varje produkt jag ska använda på mig. Mitt i när jag äter kan jag börja handsprita mina händer. Ja, jag är typ en ultra-hypokondriker! Jag har både katt och hund och jag MÅSTE handsprita händerna efter jag gosat med de eller bara nuddat, får jag panik annars? Eh JA! Tar med mig handspit vart jag än transporteras fram.

    Jag vill helst ha ”Fruity paradise” för jag är fantast i frukt :D

    mollyoberg@outlook.com

  65. Victoria Björk skriver:

    Hade kunnat skriva att jag har fobi för smuts eller har lätt för att bli sjuk men saken är den att jag är uppvuxen på landet (en timma från Göteborg faktiskt) och då är smuts inget skrämmande direkt och jag har verkligen inte lätt för att bli sjuk. Har inte missat en enda skoldag i hela gymnasiet pga sjukdom och jag går i 3an nu, de e rätt coolt faktiskt.
    Men jag har verkligen fastnat för dessa söta och praktiskt flaskor och jag tror säkert det skulle fungera jättebra som vapen ifall att jag möter någon läskig fullegubbe på vägen.
    Vinner skulle jag nog helst velat ha jordgubb! :)
    Vickan_bjork@hotmail.com

  66. Isabell Berglund skriver:

    Den främsta anledningen till att jag verkligen behöver messa små söta-braiga-gullisar är att jag är nagelbitare. (ja, ni hörde rätt..) Jag stoppar alltså fingrarna i munnen lite för ofta. Inte för att slicka upp den där sista glassen som hamnar på fingertopparna utan för att det är en så äckligt dålig vana. Eller ovana. Nej vana. Nej, nu blev jag osäker. I alla fall! Jag som många andra människor åker buss, tunnelbana, skakar hand (ja, det kan hända) osv och dessutom har jag inte blivit av med denna dåliga vana (eller ovana) från när man va yngre och läraren alltid sa nys i armvecket och inte i handen. Tror det är någonting i min hjärna som säger att det är närmare till handen än armvecket, men okej, jag har inte mätt. Och vadå? På de sekunderna till att det kittlar i näsan till att hela jävla hjärnan skjuts ut i handen, inte sjutton hinner jag tänka ”tänk vad fröken sa om att nysa/hosta i armvecket och inte i handen” på de hundradelssekunderna. Nej, precis! Hur ofta går man då runt med vatten och tvål i väskan? Just det jag menar! Jag behöver alltså dessa handspritar för att rädda hälften av Sveriges befolkning från min äckliga förkylning. Dessutom kanske jag får skaka ännu flera händer om jag luktar persika liksom!

    Min mail: isabell_berglund@hotmail.com

    Jag vill helst av allt ha lukten ”persika”, men går inte det så luktar ju jordgubbe och kokos också väldigt gott!

  67. Alva skriver:

    Jag vill vinna för jag håller på med händerna sååå mycket! Typ, ja, gräver i sand, syr, spelar basket, kryper på golvet, äter mat med händerna och ibland kan de hända; torka nästan. Jag håller på med mobilen, datorn, fingrar på tårna fast dom är de äckligaste som finns!! Pillar i hårbotten eller kliar, känner ingen hår botten förutom mitt äckliga fett, fast jag gillar det lite. Eller jag gör det för att det finns folk som gör det för ofta, dosen’t make any seens…. Sen har jag mjäll och det behöver det naturliga festerna, sen orkar jag inte. Och en orkar jag ännu mindre. Det resulterar äckliga händer!
    Och när jag har dessa äckliga händerna så har jag min tandställning som jag behöver pilla på för ofta. Jag tar bort det flesta matrester med att skölja munnen men man vill ju dra lite i den och sen kan det ju vara kvar mat skit.
    Jappp…. Heh, du förstår min desperation?? ;) U know the feeling?
    Sen lukter…. Alla… HEH! Jag menar Ocean FRESH!!! OMG. Äpple, citron, persika, kokos, jordgubbe & fruty paradise. PARADISE. Men mitt val blir nog Ocean fresh. Jag tänkte visa lite respekt till alla citrus allergiska. Ocean fresh, låter underbart men blir bara nyfiken på hur det luktar. Tänkte att det kanske kunde finnas någon knapp på webbshoppen så man kunde lukta…. Jag bor precis vid havet och är en badanka så ocean fresh passar mig som en hand i handsken.
    alvablomar@live.se

  68. Sofiaa L skriver:

    ÅH MAJ GAD VAD AWESOME!!!! Jag har hört om pocketfresh tidigare och har såå gärna velat köpa ett par men det har inte blivit av och när jag väl varit påväg att köpa har inte pengarna räckt till… Men nu kommer Claraaa och Emma med min räddning!! Skulle kunna bli i alla fall! Ahh!! Jag har verkligen fobi för bakterier och framför allt i skolan när det är typ hundra personer som rör på allting överallt. Handtag, toaletter, stolar, bänkar och allt möjligt gör att jag känner mig illa till mods… haha löjligt but true. Till och med efter jag varit på toa och tvättat händerna tar jag handsprit efteråt för att få den rena känslan och intala mig att jag är mycket renare om händerna(vilket jag då förhoppningsvis är). Dock sitter den starka och äckliga handspritslukten kvar som gör att jag försöker gå och dölja mina nyspritade händer för mina kompisar då det luktar föör mycket och föör starkt. Därför skulle jag verkligen bli hur glad som helst(!!) över detta om jag vann 4 små ap-gulliga handspritsflaskor med världens godaste dofter! Om man vann 4 olika dofter skulle jag döö för Ocean fresh, äpple, persika och citron!! Annars bara persika! <3

    Jag följer pocketfresh, min mail är sosso-l@hotmail.com och nu korsar jag alla tår, tummar, ben, armar och hårstrån för att jag ska i alla fall ha en chans till detta!

  69. Jennifer skriver:

    Jag behöver handsprit för att om man känner sig ofräsch om händerna kan man lätt bara plocka upp lite handsprit ur fickan och kleta på istället för att gå hela vägen till handfatet för att få bukt med sin händer.

    Om jag vann skulle jag vilja ha handspritet Ocean Fresch, för att bli lite sådär ett med naturen!

    Tack och bock!

  70. Moa skriver:

    Jo nu är det ju såhär att jag snart ska åka till London. Tänk då om jag skulle träffa en kändis, till exempel Benedict Cumberbatch (ni som inte vet vem det är, googla. Han kan vara en av de vackraste personerna alive. (Han är även känd för sina skarpa kindben)). Sätt er in i den här situationen: Ni ska gå på tunnelbanan och tar tag i handtaget som finns inne i vagnen. När ni precis har greppat handtaget inser ni att det är någon som har nyst på stången. Den är helt blöt och klibbig. Ni får panik och försöker skaka loss slemmet från handen men lyckas inge vidare. Då försöker ni diskret torka av det på stolsitsen bredvid. På den stolsitsen har det tidigare under veckan suttit en gammal gubbe som av olyckshändelse kissat på sig. Kisset har visserligen torkat in i sitsen vid det här laget men det är fordrande lika nasty. I detta läge hade det varit väldigt passande med en handsprit i väskan då ni kommer träffa Benedict Cumberbatch när ni har gått av tunnelbanan. Då kommer ni fråga om ni får känna på hans kindben och ta en bild, och han kommer självklart svara ja. Han kommer dock rygga tillbaka av att era händer luktar kiss. Sen kommer han springa därifrån och ni får aldrig ta den där bilden. Då blir ni väldigt ledsna och går med huvudet sänkt över gatan och ser inte att det kommer en bil. PANG! Stendöd på sekunden. Så för att rädda ett liv bör jag vinna denna välbehövliga handsprit.

    Jag tror att Benedict skulle uppskatta jordgubbslukten mest, så jag utser den till favorit.

    moa@pennbro.se

  71. Nicco skriver:

    Jag skulle ju kunna säga att jag har smuts fobi eller nått sådant, fast näe, det har jag inte för jag växte upp 1 timme utanför sundsvall i princip i skogen. Jag skulle också kunna skriva att jag har en ascool lama som spottar på folk och ibland även mig, men näe, inte det heller har jag..
    Däremot har jag en alldeles egen kentaur, som min mormor gav mig när hon dog, vilka var bra längesen. Den bor på Hogwarts och den var också med och spelade in Harry Potter filmerna. Denne ståtliga kentaur heter Filadelphiosis och är en kentaur i sina bästa år. Vi brukar självklart ha brottningsmatcher och jag får ju rida fram genom den så kallade förbjudna skogen. Ibland ramlar man ju av och då blir man ju smutsig :(
    Självklart har jag ju prefekternas badrum inne i slottet, men när man är mitt ute i skogen vore det chill att kunna få bort kletet från händerna lite fort, då vore det ju perfekt att ha en handsprit. Till vanlig folk som inte vet att HP egentligen är verkligt kommer jag ju säga att det är för att få bort klorlukten från händerna eftersom att jag simmar, men du vet ju den riktiga historen. Plus att min kära syster fyller år just den 13 maj och hur ballt vore det inte att kunna säga att hon kommer få handsprit? Och då slipper jag ju köpa present åt henne också! Så kort sagt så skulle der vara gött å vinna för att ha något att göra rent mina händer med och för att ge en till min käre syster i födelsedags present. Och för hur awesome vore det inte att säga att jag vann dom av Clara Henry? Visst fick man 4? Isf vill jag ha Fruity Paradise, Ocean Fresh, Citron och Kokos. Om jag var missförstått helt och man bara får 1 vill jag ha Ocean Fresh :)
    Mail: heed855@gmail.com

  72. Emilia skriver:

    Hej
    Jag tycker det är obehagligt att ha smutsiga händer och det får man ju lätt i skolan och som i typ alla skolor luktar tvålen inge vidare plus att händerna blir väldigt torra av den. Jag är inte så bakterie rädd egentligen, det är mest nu när jag läser igenom alla kommentarer där alla beskriver hur världen är fullt med bakterie jag börjar bli lite bakterie rädd, haha.
    Jag berättade om den här tävlingen för min mamma och hon blev väldigt förtjust i handspriterna. Om jag skulle vinna skulle jag ge bort till min mamma för hon brukar inte ha parfym. Hon vill mest använda tvåler och sånt som doftar gott. Jag tror dem här skulle vara perfekt till henne. Av dem där dofterna skulle jag helst vilja ha doften citron. Citron är en sån fräsch doft!
    Min mejladress: emiliasjo@hotmail.com

  73. Johanna S skriver:

    Wow, jag ser att det är många som vill vara med och tävla om dessa små söta spritpaket! Många har väldigt fyndiga motiveringar men jag känner att ärlighet vara längst. Jag är helt enkelt en fattig liten student som behövt fylla på handspritsförrådet alldeles för länge. Billig apotekshandsprit lockar inte, framför allt inte när hela föreläsningssalen vänder sig om och glor som om man smygshotar sprit på föreläsningarna så fort man spritar händerna under en föreläsning. Och de här fina, underbart doftande och med fantastiskt perfekt storlek kostar just nu liiiiite väl mycket för min ficka. Därför hade det gjort min tentaångest-dag att vinna dessa söta små flaskor :) Om jag har den fina turen att vinna hade jag gärna velat ha lukten äpple, då jag tycker det luktar så friskt. Går inte det blir jag nöjd över persiko- eller citronlukten. Eller, egentligen blir jag ju glad över vilken som helst! Kram på dig, och tack för en enormt glädjespridande blogg!

  74. Stina skriver:

    Jag gillade instagramkontot och hemskt sugen man blev att ha varenda en när man såg bilderna!
    Jag har otroligt lätt att bli sjuk = överdrivet mycket spritande av händerna! Känns alltid som att bakterierna annars bara väntar på att hoppa på mig på bussen, på föreläsningar osv. Bär en persikoparfym så vore härligt att matcha parfymen med lika handsprit. Istället för att lukta alkoholist och få dömande blickar ;)

  75. Emma Kunnas skriver:

    Hej Clara! I somras så köpte jag en handsprit till mig själv, jag använde den typ hela tiden. Tills en dag när jag kom hem från skolan och min underbara söta katt hade bitit av locket och all handsprit låg på golvet. (i have no idea hur hon fick upp den) Jag kan säga dig att jag inte var glad alls, senare så skulle jag plugga matte hemma och fattade INGENTING och skulle ha prov två dagar efter och min katt gick runt och jamade för något shit. + att jag tycker att handsprit är fräscht.
    Jag skulle kunna skriva en roman om hur bra handsprit är för händerna? Men jag vet att du gillar katter ganska (jävligt) mycket så skrev jag en historia om min katt. LoL..
    Det skulle vara grymt kul att vinna så att jag kunde förlåta min katt, (hehe skoja, jag har förlåtit min älskling för länge sen) Och jag skulle vilja ha doften citron. :)
    mail: emsi.kunnas@live.se

  76. Patricia skriver:

    Tjobb!!
    Efter att nu skrivit om min motivering ca sjuhundrafemtioelva gånger har jag bestämt att enklaste nog är att inte försöka låta rolig utan bara säga varför jag vill ha Pocketfrech handsprit.
    Det är så här, jag är orienterare! Detta är ett ställe där det är bakterier och baselusker överallt. Och där en oftast inte kan tvätta händerna. Iprincip varje helg är jag iväg på orienteringstävlingar. Där delar man papperstunna att göra sina behov i och duschar på en åker (det är inte så hemskt som det låter). Det finns oftast inte någonstans att tvätta händerna ordentligt och allt luftar lite (läs mycket) skit. Därför skulle det vara trevligt att kunna plocka upp sin behändiga lilla söta spritflaska och fräscha till händerna lite. Så känns de bättre att hålla i sin hamburgare sen.

    Jag skulle vilja ha Periska, Fruit Paradis och två som en överraskning!

    Epost: eedgarsson@hotmail.com

  77. Nicole skriver:

    Jag har en lillkusin som precis kommit in i ”hjälp-smuts-kanske-egentligen-är-en-alien”-perioden, och är livrädd för att röra vid smuts. Eller inte riktigt, nu låter hon som ett psyko, men alltså hon kan inte vara ute och röra vid ett äpple som växer utan att vilja springa in och tvätta händerna. Och jag tänker; jävlar vilket helvete det måste vara nu när det blir sommar snart. Så därför ska jag vara den bästa kusinen på jordklotet och ge henne en fin handsprit, att ha i fickan kanske, så kan hon enkelt bara ta upp den och använda istället för att springa runt som ett förvirrat bi.
    Dessutom, tänk OM man skulle träffa typ… Justin Bieber (OREALISTISKT, men inget är omöjligt) och så skakar man hand med honom så:
    -Oh, your hands are a little sweaty…
    PANIK!
    Men vet du vad, då kan man bara vara lite swagig och ta upp den lilla fräscha flaskan ur fickan och ba:
    -No, they are not! Och så lägger man en liten klick mitt på handflatan, snuskar in sig i handspriten överdrivet och så blinkar man mot honom innan man går och så är man supercool. MY DREAM!
    Haha nej jag skojade, men han kanske skulle kunna stå utanför min dör just nu ;)
    I alla fall, om jag nu skulle bli det sjukt lyckliga sandkornet bland tusentals andra sandkorn på en strand som alla tävlar om detta fina pris, skulle jag gärna ta emot en med persiko-smak. Jordgubb skulle också funka :)
    Tack för en rolig och läsvärd blogg Clara!
    Kram Nicole
    Min email: nicoleli0624@hotmail.com

  78. Lovisa skriver:

    Jag tänker inte dra en hel novell om varför jag vill vinna, som alla andra gjort. Jag skulle vilja ha en ”luktagott-handsprit” för att det är naaajjs, vem vill liksom inte vara ren och lukta gott samtidigt?! Och det är ju fucking Clara Henry som lottar ut den, liksom hallå??

    Min mejl är: isagrondahl@hotmail.com
    De jag helst skulle vilja ha: Nääe, överraska mig om jag vinner ;)

  79. Guest skriver:

    Jo det är så här.
    Jag är i stort behov av handsprit för att
    Jag har nämligen adopterat smeagel. eller ja, han är utbytesstudent här i de djupa skogarna i småland. Galningen har en läskig kärlek kärlek för glittriga saker som han snor här på högstadiet. Han rider sedan ut på sin gullengröna hädt ut i dkogrn och begraver kärleksfullt de glittriga sakerna i jorden, med händerna. MED HÄNDERNA!
    nu i höst fyller han 3 år och det skulle va lite roligt att ge honom handsprit då han har äckliga händer hela tiden.

    minunderbartcoolaemailsomminbrorgjortåtmig är: emmy_cooltjej@htmail.com

  80. Elin Thurhagen skriver:

    Hej Clara! Jag skulle vilja vinna för att jag har en mamma som alltid använder handsprit när vi typ är utomlands osv, och hon vill även att vi barn ska använda den, men jag brukar avstå pga att det luktar illa och förpackningen är så fruktansvärt ful! Men dessa luktar ju sjukt gott! Sedan så är jag själv lite smått beroende av doftande handsprit, men eftersom att jag använder dem dagligen så kommer dem ju att ta slut någon gång och då vore det ju najs att ha nya :) Mail : e.thurhagen@gmail.com Skulle helst vilja ha Jordgubb,kokos, citron och fruty paradise.

  81. Emmy Josefsson skriver:

    Jo det är så här.

    Jag är i stort behov av handsprit för att jag har nämligen adopterat smeagel. eller ja, han är utbytesstudent här i de djupa skogarna i småland. Galningen har en läskig och bedårande kärlek för glittriga saker som han snor här på högstadiet. Han rider sedan ut på sin gyllengröna häst ut i skogen och begraver kärleksfullt de glittriga sakerna i jorden, med händerna. MED HÄNDERNA!

    nu i höst fyller han 3 år och det skulle va lite roligt att ge honom handsprit då han har äckliga händer hela tiden.

    min coola mail: emmy_cooltjej@hotmail.com

  82. Thea skriver:

    Hallooj!

    Jag skulle vilja vinna för att jag verkligen hatar att vara lortig o grisig om händerna men är ändå en riktig lortgris!

    Älskar dessutom handsprit, saker som luktar och Clara Henry!
    Så hur ballt skulle de inte va att få en handsprit, som luktar, av Clara Henry!? Freaking awsöme
    De va de, om jag det nu skulle va så att jag vinner så skulle jag vilja ha i dofterna äpple, jordgubb, fruity paradise o persika! :)

    Tack för mig!

    Min mail: t.ahlander@hotmail.com

  83. Skorpan skriver:

    Jag skulle kunna skylla på min fobi för smuts-men den finns ju inte, eftersom jag växt upp i en liten håla med häst (ANAR du hur smutsig man blir av att ha ett par remmar i handen??)
    Jag skulle kunna skylla på att jag har 8 djur hemma som alla vill ha en liten del av mig, vare sig det är via lite klapp och gos eller om det är för att de vill bita va mig handen, så blir man riktigt smutsig och ofräsch.
    Eller att jag äter hela tiden-verkligen H E L A tiden, och då blir lite smulig om händerna, och sen om man har vanlig handsprit (gud förbjude) OCH SÅ SMAKAR SMULORNA ÄCKLIG HANDSPRIT??? Men inte heller det tänker denna lilla Skorpa skylla på.

    NEJ, hon tänker skylla på att när man drar ut på äventyr, vare sig det är när man letar efter horrokruxer med Harry, Hermione och Ron (Man blir smutsigare än vad man tror) eller om jag skjuter pilbåge med Katniss, eller om jag är Divergent med Tris Prior så vore det ju lite praktiskt att ha en fräschdoftande handsprit, så man slipper äckligt kladd från trollstaven, eller från bågen eller från pistolen. Och tänk vad härligt det vore att kunna dela med sig av denna fräschdoftande handsprit till ens kompisar? Och få de att sprida den visare till sina kompisar och så har mAN SKAPAT EN (UNDERBAR) EPIDEMI AV VÄLDOFTANDE HÄNDER? Wouldn’t that be the dream?

    OM jag nu skulle vinna och få dela med mig av dessa väldoftande små godsaker till mina (supercoola super)vänner, så skulle jag vilja dela med mig av de som doftar Jordgubbe, Kokos, Fruity Paradise och Ocean fresh.

  84. Ellen skriver:

    Jag har tyvärr en näst intill sjuklig skräck för smuts. I matsalen så klarar jag inte av att hålla i slevarna för att ta mat, så jag har alltid en servett som jag håller med. Jag blir lite uttittad pga det. Detta ser nämligen lite sjukt ut tycker vissa. Hm, ja kanske. Därför skulle det vara bättre om jag kunde dra fram en doftande handsprit och rengöra händerna med när jag satt mig vid bordet! Ljuva tanke att inte behöva freaka om någon nuddar min hand när jag är långt ifrån ett handfat ock tvål dessutom! :D

    Jag älskar kokosnötter så den vore ju trevig att ha i fickan!

    mail: ellenflur@hotmail.com

  85. Linnea skriver:

    Jag skulle verkligen vilja ha fyra handspriter/ar/or (?), för att…
    •Tänk dig att du är ute i skogen och ska plocka blåbär… Du blir akut nödig och det känns som du ska spricka, och du måste bara gå, här och nu! Du letar förgäves efter ett fint modernt handfat men hittar tyvärr inget att hänga i julgranen… DÅ tar man fram sin lilla händiga hanspritsflaska i någon av dofterna persika/citron/fruity paradise/ocean fresh, och woilla! Där slapp du alltså gå runt och plocka resten av blåbären med kissiga händer och sedan komma på efter en hel dags plockande att det varit bortslösad tid för att du ändå är tvungen att slänga alla goda blåbär. :)

  86. Sara skriver:

    Är precis osm dig 94:a och tog studenten i våras. Tog ett år fritt och sökte en massa jobb. Fick jobb på en skola och jobbar nu med 6 åringarna som stoppar sina små händer precis överallt och kommer sedan och kladdar det på mig. Skulle bli överlycklig om jag fick handsprit som faktiskt luktar GOTT att ta med till jobbet.

    Skulle vilja ha kokos, äpple, citron och fruity paradise.

  87. Gabriella Jane skriver:

    Jag har inte en stor bacillofobi eller ett behov av att ha oehört rena händer MEN jag behöver ändå några handsprit flaskor. This is the anledningar:

    1. Glassäsongen har kommit nu och jag är en sån dära person som alltid äter Twister och Twister har en talang på att smälta ner på ens händer. Utan en handsprit flaska så skulle jag gå runt med klibbiga händer hela dagen och antagligen bli psykiskt sjuk av det. Klibbiga händer är den värsta känslan någonsin.
    2. Jag tycker att dom där flaskorna är fina. Om dom kom hem till mig så skulle en få hedersplatsen i min alltid fulla väska och dom tre andra skulle få sitta på min hylla, precis brevid Victoria Secret parfymerna. Ja, jag har massvis av VS parfymer och ja jag är mainstream men det är okej för jag är 15 år och ej hipster.
    3.Jag slutar i skolan snart och jag har typ 40 stycken prov innan sommarlovet faktiskt börjar. Och mitt immunförsvar suger så jag blir sjuk hela tiden. Med några prima handflaskor så skulle jag kunna hålla mig frisk och då skulle jag kunna göra mina prov!
    4. Jag tror på karma och på sistone så har jag har städat (mitt rum), varit snäll (gett folk tuggummi) och kastat soporna (mitt sopnedkast är typ 2 cm från min ytterdörr). Så enligt karma-reglerna så borde nåt bra hända mig. Är detta bra? Ja. Kommer det hända mig? ONLY YOU KNOW.

    Så om du tycker att mina anledningar är pretty legit eller hemska, så spelar det ingen roll för jag har en till motivation: Jag har inget spritmissbruk, jag vill bara inte bli febersjuk. Ett liv utan en näsduk skulle hjälpa mig att slippa bli sinnessjuk. Ett till problem handlar inte om några egoister utan att jag älskar Twister och inte vill bli bister. Jag vet att du gillar optimister och att du står för feminister så varför kan vi inte bli realister och låta mig bli en av dina finalister?

    Förlåt för lång text och för överpresenteringen. (eller underpresentering, vet inte riktigt vart gränsen går).
    Jag önskar mig kokos, persika, ocean fresh och fruity paradise.
    Kram Gabriella!
    mejl: gabbibliderud@hotmail.com

  88. Nathalie skriver:

    Min motivering: Jag har barn. Slut på motivering.
    Jag skulle helst vilja ha Ocean fresh så jag kan lukta på den och längta bort till soliga stränder utan skrikiga barn, kladd och bajsblöjsbyten. mocchino@hotmail.com

  89. Hanna skriver:

    Jag är påväg att utbilda mig till sjukgymnast eller fysioterapeut om man nu ska vara noggrann. Vi måste sprita våra händer konstant när vi tränar på de praktiska delarna i utbildningen, jag skulle lätt bli coolast i klassen om jag van underbart doftande handsprit och slippa lukta som en alkis när jag kommer hem från skolan. Helt skulle jag vilja ha den som luktar äpple!
    Även om jag inte vinner så vill jag bara säga att du får alltid mig att le genom det du skriver på din blogg och dina videos, du är en grym insperationskälla och en av de coolaste människor jag vet! puss och kräm!

  90. Rebecca M. skriver:

    Jag behöver denna handsprit då jag är galen i dofter! Dofter är det bästa som finns faktiskt! Alla dofter utom doften av handsprit dock. Så därför behöver jag denna handsprit, för man måste ju vara ren om händerna! Och en sådan viktig sak som rena händer kan man ju inte bara skita i för att handsprit luktar illa. Men denna handsprit luktar ej illa, den luktar gott! Och jag skulle bli handspritberoende på en gång!

    De dofter jag vill ha är kokos, jordgubbe, fruity paradise och ocean fresh!

    PS: Lovar att katten inte kommer få låna någon handsprit av mig (de är ju mina). :)

  91. Rebecca skriver:

    Hej Clara!

    Det är såhär att jag går sista året på gymnasiet och har samtidigt börjat jobba. Jag jobbar inom äldreomsorg, alltså ingår att byta blöjor och sådana saker. Vad gör då en tjej med bacillskräck som jag? Jo, jag behöver handsprit efter att jag tagit bort handskarna, för att lägga på händer och även högre upp på armarna! Men den ”vanliga” handsrpriten luktar inget vidare, så jag går runt och luktar blöja och sjukhushandskar ungefär. Ofrächt!! Eftersom man får fyra stycken så skulle jag gärna dela med mig åt min snälla mamma (hon fyller 40 år och jag har köpt småsaker att lägga i en presentpåse, som en ”goodiebag”, jag tror att hon skulle uppskatta det!)

    Doften jag helst vill ha är jordgubb! (sedan kokos, persika, och äpple om man nu får välja fyra i ett paket?)
    Kram! :)

  92. Josefine skriver:

    Jag tillhör en grupp Indianer (Inka, du kanske har hört talats om dom)
    Som lever i forna Amerika. Som Indian arbetar man väldigt mycket med händerna, och när jag rider på min enhörning trästubbe (namnet på enhörningen) så
    vill jag gjärna vara fräsch för annars skenar han iväg. Detta är min motivering varför jag skulle behöva handsprit.

    Doft jag skulle vilja ha: Citron

    Mejladress: Josefine99nilssen@gmail.com

  93. Tamlina Vegosessan Skoog Holmk skriver:

    Jag vill gärna vinna för jag har TRE illaluktade hundar hemma som älskar att gräva i jord och som tycker det är roligt om jag springer med dom – helst om jag också rullar i gräs och slänger mig med dom.

    Den ena älskar bollar och dregglar jämt ner dom så vill gärna använda denna handspriten för att lukta gott om händerna samt att jag kan få bollarna att lukta gott så kanske han börjar lukta bättre i munnen.. Tror vi alla vet att valpar luktar s-k-i-t i munnen, rent ut sagt. (haha, inte-rent ut sagt) ;)

    Den andra rullar gärna runt i bajs och andra saker som hon anser är läckert medan jag gärna uttrycker mig ”UUUUH, SÅÅÅÅÅ ÄÄÄCKLIGT” och får tvätta henne allt för ofta. Även hon skulle behöva lukta gott! (vilket jag tror att alla vet väldigt få hundschampon faktiskt gör – luktar gott alltså)

    Den tredje går nog inte att göra något åt för han äter bajs och jag kan väl knappast borsta hans tänder med handspriten… tyvärr! (eller?) Men även han slänger sig i jordhögar och gräver som en grävling så han skulle behöva sådan här godluktande handsprit!
    Ps. Jag gillade sidan på facebook..

    Jag skulle föredra med doft av kokos, om jag måste välja en, (vilket var svårt, jag avskyr beslutsångest), så om jag får välja tre till så måste jag välja… äpple, persika och ocean fresh.

    Du kan nå mig på antubusochtigerlilja@gmail.com
    Tack för din tid, åtminstone. Roligt att behöva motivera varför, det är nog sällan vi egentligen gör det innan vi köper saker åt oss själva eller andra.. ;)

  94. Friddi skriver:

    Jag vill ha handsprit, eller jag behöver det, tro mig efter den här berättelsen….
    Det började förra veckan när jag var påväg till tandläkaren (på cykeln). jag hade inte tankarna på vägen utan just då så tänkte jag på mat, då jag hade glömt att äta frukost för att tandborstningen tog tiden. Men iallafall, till historien.. När jag cyklade till tandläkaren så kände jag plötsligt hur cykeln lyftes från marken en kort sekund. Jag kliver av cykeln och ser efter vad som stoppat min färd.

    BAJS. Eller HUNDBAJS. Och det jag glömde nämna i min lilla historia var att jag har fobi för hundbajs, alltså hemsk fobi. Jag börjar alltså att springa runt som en höna och ropa på hjälp men konstigt nog var ingen där. Så jag dyker ner i fickan och ser efter om jag har papper- vilket jag har! Jag börjar torka av den stora gigantiska klumpen av hundbajs som smetat sig fast på däcket och torkar av det. Men då så känner jag hur mina händer inte är sammets lena längre utan nu så är dem bruna av bajs! Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Vart lade jag hanspritet någonstans? jag har alltid med mig det!? Då kommer jag på att handspriten ligger i väskan och har Frida med sig väskan -nej.

    Det är min anledning till varför jag gärna behöver handsprit. De är behändiga, så man kan ha dem i fickan, luktar gott och funkar utmärkt!

    Äpple, Persika , ocean fresh och fruity doften :) ha en fortsatt trevlig dag men akta hundbajs!

  95. Elin skriver:

    Hejhej, jag skulle vilja vinna för jag går vård och omsorgs utbildningen vilket innebär att ja utbildar mig till undersköterska. Och att sprita händerna med vanligt handsprit och lukta som en Alkis hemma hos folk under praktik och sådan är inte så nice. Och vi i vår skola har nästan mer praktik än vad vi är i skolan så är i stort behov av handsprit och vi säger så.

    Sen att man skulle kunna ha en som luktar gott istället skulle gå hem både hos mig och de äldre kan jag garantera!

    Jag skulle helst vilja vinna den med doften av äpple.

    Du kan nå mig på ejjin_ejjin@hotmail.com

  96. Vendela skriver:

    Jag var till tandregleringen i eftermiddags och fick reda på att tandställningen jag har haft i drygt ett år åker ut om ett par veckor! Detta är ju förstås strålade nyheter, men för att tänderna ska hålla sig kvar vid sin onaturligt raka form så behöver jag en bettskena. Bettskenan ska vara i dygnet runt de första veckorna förutom vid matintag och eftersom jag är en sann småätare så lär det bli ett evigt in och utplockande med denna bettskena. Det är inte alltid man har tillgång till ett handfat vid olika måltider nu till sommaren (picknick i parken, bilgodis på semestern, frulle efter tältningen you name it) och då vore det väldigt trevligt att sprita händerna innan man ska in och gräva i munnen med hela handen. Samtidigt som man luktar gott om händerna, till exempel i lukterna Äpple, Kokos, Persika & Citron :)

  97. Alva skriver:

    Jag skulle kunna säga att jag har en ascool alpacka som spottar på mig men det har jag inte, dock har jag en katt som brukar slicka på mina händer vilket är himla äckligt. Ultrahypokondriker skulle jag inte säga att jag är heller bara extremt rädd för baciller och tanken av baciller får mig att må illa helt enkelt. Sen tänker jag på att i sommar måste jag ta i handtag till bajamajor och diverse andra äckliga dass och hur perfekt hade det inte varit att ha handsprit med sig då och få bort alla äckliga baciller som finns överallt?
    Istället för att ha med sig en stor pump som finns på sjukhus och får en att må dåligt hade det varit himla smart att ha en liten flaska med handsprit som får plats i bakfickan på shortsen eller byxorna eller i plånboken om man nu vill ha klänning.

    Eller att hålla i en mobiltelefon dag ut och dag in som har lika många baciller som ringen på en toalettstol om inte fler och jag som biter på naglarna, när man tänker efter är det fruktansvärt äckligt och jag gör allt för att sluta. Om jag hade vunnit hade jag lätt valt Ocean Fresh, Citron, Kokos och Äpple för hur nice hade det inte varit att lukta äpple om händerna egentligen?

    alva.99@hotmail.com

  98. saga skriver:

    Hej hej, jag vill ha handspriten därför att jag är helt manisk på att tvätta händerna, vad jag än gör så måste jag tvätta dom efteråt. Men det är lite svårt att ha med sig ett handfat med fungerande rörledningar i väskan liksom, så varför inte handsprit? Och när man är ute t.ex och träffar nya människor, skaka hand med dom – tvätta händerna, ute på fest – öl och andra drycker på händerna – tvätta händerna, äta mat- få kladd på händerna – tvätta händerna, spela piano, spela gitarr, hålla i micken som typ hela skolan har kladdat på, eller ta i mynt, som någon treåring har snorat på, eller bara när man är alldeles för lat för att gå och tvätta händerna trots att man kommer dö om man inte gör det. Så det skulle lätta upp min vardag väldigt mycket, och jag kan gå runt och skryta med att jag har doftande händer typ hela tiden och vara världens showoff med min fancy handsprit.

    Persika, citron, äpple och kokos. mail: sagahaglund96@gmail.com

  99. Iida skriver:

    Jag behöver handsprit. Jag har egen men inte så fancy som en med doft. Du förstår jag härstammar till hälften från finland och där är det mycket sauna. Sauna är ju en bastu, om nu någon ej förstod det och man har ej möjlighet till att basta sig ren varje dag. Speciellt om man inte har en bastu. Men något som alltid blir extra smutsigt det är händerna och om man bor i Finland använder man inga verktyg man använder händerna SOM EN RIKTIG FINNE! och så blir man smutsig. Men även en så tuff finländare tycker att det är lite obehagligt att skaka hand med någon vars hand är halvt grön pga smuts. När man sedan tvättar händerna så är det lite ew att se att vattenlöddret blir brunt ist för vitt. Ew. Så sauna är inget alternativ, för ansträngande, tvätta händerna blir oerhört jobbigt om man ska fortsätta att ta i saker resten av dagen. Så handsprit it is! Men att ta handsprit i en buss gör att de jobbiga, skrikiga killarna längst bak i bussen tror att busschauffören är full. Eller på väg åtminstone. (Väg, buss, haha, fattar ni?) (Nejok) All sorts frukt är gott+nyttigt+fint men den bästa frukten är äpple. Eller persika. Eller… *någon slår antagligen mig* *I huvudet med en bok* *eller en frukt*
    Mail: beauty_99@live.se

  100. Amanda skriver:

    Hemma hos mig har vi ingen illaluktande hund, jag är inte hypokondriker och jag har inte tvångstankar om att gräva i jord. Däremot har jag 5 illaluktande små syskon som älskar att gräva i jord, peta sig i näsan, skita och sedan tvinga mig att torka. Så handsprit hade varit jäkla bra för mig. självklart har vi ett handfat hemma i vårat hus, men inte följer den med en varsomhelst? Nej nej, inte som när man är på affären med en av dom och den börjar gråta, och gör en sån där typisk snorbubbla med näsan och den sprängs och man blir full av snor, MUMS! Och självklart måste man torka upp de där också, ännu mer mums. Och i detta läge hade de suttit förbannat fint med lite sprit(asså handsprit) så man kan rädda sina arma händer från småsyskon som luktar illa, blåser snorbubblor och gräver i jord.
    Persikospriten skulle sitta förbannat fint!

    Mail: amandamaki@hotmail,se, hade gött!/ Amanda

  101. Sarah skriver:

    Jag skulle gärna vilja vinna handsprit eftersom jag vill gärna att mina händer ska vara rena och fräscha hela tiden, te.x efter skollunchen vill man ha rena händer då kan man bara ta lite i väskan. Och dem luktar så gått och är i perfekt storlek. Det dofter som verkar mest lockande och godast är Jordgubbe, Citron, Kokos och Persika. Min mailadress är sarah.eriksson@hotmail.se

  102. Rianna My Wik skriver:

    Jag skulle behöva lära mig att sprita mina händer oftare och hålla dem extra rena. Jag är asrädd för baciller på databord och andra tekniska kontroller och går på gymnasium där vi använder nästan bara datorer. Det kryper i skinnet på mig när jag tänker på alla baciller som hopar sig. Så en handsprit som dessutom luktar gott kan ju uppmuntra till att jag håller bacillerna i styr bättre. Dessutom, persika är en av mina favoriter, att äta i rätter, som dricka och som doft, det är en av mina obessions. Så det är ju passande att Pocketfresh har persika som lukt! Den skulle jag tycka vara spännande att ha!

  103. Sofia skriver:

    Min pojkväns mamma har en liten chihuahua som heter Pebbles, hon är väldigt söt, men luktar väldigt äckligt. När vi besöker dem så vill jag så gärna gosa med Pebbles, men jag ångrar mig varje gång eftersom jag måste gå och tvätta händerna. Jag vill inte vara oartig och inte gosa med mammans ögonsten, dessutom berättar hon alltid att hon parfymerat Pebbles med chanel, alltsa måste jag helt enkelt gosa… Det skulle vara mycket bekvämare med en pocketfresh med kokos, äpple, persika och citron.

    jordgubbsmer@gmail.com

  104. Amanda skriver:

    Jo, nu är det såhär att jag inte har någon hund, eller är någon ultrahypokondriker eller inte heller hartvångstankar om att gräva i jord…
    MEN JAG ÄLSKAR HANDSPRIT ÄNDÅ!

    Jag skulle faktiskt inte kunna tänka mig ett liv utan handsprit heller. Tänk dig att du (Clara) skulle vakna upp en morgon och ditt nässpray skulle vara borta! Vafan skulle du göra då!?!? Jag gissar på att kanske lägga dig ner i sängen, gråta oavbrutet hela dagen och inte prata med någon.

    Så nu kan du kanske tänka dig in lite i min situation utan handsprit! Och att dessutom få vinna ett sådant här underbart nytänkande och kreativt handsprit vore som att en dröm gått i uppfyllelse.

    Jag har också haft en dröm om att ha ett handsprit som luktar kokos, så att man kan gå runt om dagarna och inte enbart känna sig fräsch utan ÄVEN EXOTISK! Hur coolt vore inte detta?!?!

    Om det nu vore så att du gör så min största dröm går i uppfyllelse ( att vinna kokos handsprit) så kan du maila mig på amla0925@fridaskolan.se!

  105. Ida skriver:

    Jag har en kompis som är ganska så bacillrädd(en underdrift) hon använder handsprit dagligen å den luktar så fruktansvärt äckligt tycker jag, för tillfället har hon även mot alla odds gått å blivit sjuk. Inget allvarligare men en förkylning är ju enough för henne. Iallafall dessa små godluktsnde saker skulle nog pigga upp både henne i sin förlylningsdvala och även mig så jag slipper utstå lukten av prima alcoholsprit! Tack å hej från mig ida.wingborg@comhem.se

  106. Signe skriver:

    Jag har inga bra motiveringar men det finns väl en bra och den är: Det finns inte någon tid att tvätta händerna innan eller efter lektionerna eller lunchen. Sen är det ju alltid trevligt att ha en handsprit som luktar gott! :) Jag skulle helst vilja ha den som luktar kokos! :) min mail är signe.alskog@gmail.com tycker du är bäst Clara

  107. Joanna Andersson skriver:

    Här kommer en lång motivering till varför jag ska vinna handsprit från
    pocketfresh:
    En gosig naturklass – det är vad vi är. Jag går andra året på
    gymnasiet i en oftast väldigt otroligt mysig och gosig naturklass.
    Mysiga kramar och lånande av varandras saker de sker minst tio
    gånger om dagen! Ja, vad har det med handsprit och göra undrar du.
    Jo det är så här, vi har något som kallas biologi- och
    kemilektioner. Spindlar, myror, odlade bakterier, stenar, jord,
    maskar, smörsyra och inte allra minst illaluktande estrar (till er
    på Gislavedsgymnasium och gick förbi kemisalen förra våren –
    det skulle ha luktat äpple och jordgubbe inte spya och gammal ost,
    förlåt) det är en del av vår vardag. Vänta lite, sa inte du
    precis att ni var en ”gosig och mysig” naturklass? Jo, tänk nu
    bara på alla de små bacilusker, bakterier och gud vet vad alla de
    där små osynliga figurerna heter, som hamnar på våra små och
    större fingrar. Vi kanske inte är så mysiga? Eller vad säger du?
    För att ändra på det här, så kan det behövas lite gott luktande
    handsprit till klassen så att vi inte för vidare alla de små
    osynliga krabaterna ut i resten av skolan. Samtidigt kan vi
    förhoppningsvis sprida en helt annan arom än den som smörsyra och
    estrar ger. Och inte allra minst så skulle vår otroligt blyga och
    bacillrädda fysiklärare kunna känna sig lugn när vi kommer in i
    hans klassrum efter att ha pillat på maskar eller odlat bakterier.
    Eftersom att vi hade tänkt sprida doften av jordgubbe och äpple när
    vi gjorde estrar så får vi ta igen det med handspritdoft ifall jag
    vinner. Och eftersom att kokos och citron också luktar gott så hade
    det ju inte heller varit fel att att sprida i korridorerna. Ja, det
    blev som sagt en lång motivering, nu är det bara att hålla
    tummarna för att jag vinner så att jag kan sprida en härlig arom
    över hela klassens händer! Och här är min mejl: joaand96@edu.gislaved.se

    Tack för en finfin blogg och alla dina fantastiska vloggar! Jag vet inte hur många gånger jag har sett din Apotekarne-vlogg, jag kan bara inte
    sluta skratta åt den! Kram!

  108. Ebba skriver:

    Hej Clara;)
    Det här året ska jag till tre olika ställen.
    Jag ska till Grekland, Spanien och Kreta.
    Och jag har ingen handsprit:O
    För några år sedan var jag i Bali och blev sjuk för jag inte använde handsprit. Och nu när jag ska till dem tre ställena så vill jag inte bli sjuk. Min mamma och pappa åker mycket utomlands och brukar inte ta med hansprit för dem tror att vi klarar oss. Det är därför jag vill ha en handsprit.
    Mail: ebbasvea1@gmail.com

  109. Ellen Omöjlig skriver:

    För det första luktar det så illa med vanlig handsprit. För det andra är jag såååå bacillrädd att det är löjligt. Jag har gjort en mental lista i mitt huvud där jag har olika regler för om jag ska tvätta händerna eller inte. Jag är livrädd för att ha mina händer två decimeter från sittdelen på en stol. Sedan för det tredje har jag en mamma jag brås på.
    Äpple är min favorit doft och ellenbasket@live.se är min mail

  110. Elin! skriver:

    Men hej clara! Jag skulle nog behöva en handsprit för att ja… Jag älskar att ta på saker. Handtag, väggar, jag låter min hund slicka på mina händer hela tiden…. (Och han gillar och äta många saker.)
    För mig spelar det faktiskt ingen roll vilken ”smak” jag får, bara det går fort. För jag glömde att nämna att jag hatar tvätta mina händer med tvål. Ja. Jag är väldigt äcklig. Så jag är akut behövande av en handsprit som inte stinker så att jag får tårar i ögonen.
    Hej svejs!
    ( Mail: Elinstar2002@gmail.com )

  111. Irmelie skriver:

    Jag opererade ögonen i tisdags och måste nu använda ögondroppar sex gånger om dagen. Och varje gång måste jag sprita händerna…. Gissa vems händer som luktar usch hela tiden? Skulle verkligen behöva ett mer väldoftande alternativ =)

    irmelie3@hotmail,com

  112. Moa Andreasson skriver:

    Nu är det ju så att jag aldrig kommer på en bra Clara Henry motivation och vad jag kan komma på finns det bara två anledningar varför man behöver handsprit: Man vill ha och man behöver, och jag passar bra in på båda faktorerna. Så om jag vinner skulle jag skutta hela vägen till mexico, i alla fall om jag var med i björnes magasin spelet. Men så var ju inte fallet. Men skutta kan jag!

    Äpple låter fantastiskt och här är min mail: moa.andreasson3@hotmail.com

  113. Ellinor skriver:

    Jag skulle vilja ha dessa spritarna då jag alltid och då menar jag ALLTID lyckas på något sätt röra vid tuggummi som sitter under bänkarna i skolan. Och jag vet inte om det finns någon där ute som tycker om att få andras tuggade tuggummi på ens händer men jag tillhör i all fall inte den gruppen… Och istället för att ge ifrån sig den äckliga lukten min nuvarande sprit ger ifrån sig skulle dessa vara perfekt.

    Om jag vann skulle jag vilja ha jordgubb, kokos, persika och äpple. De skulle vara de ultimata lukterna för mig :)

    Tack och hej leverpastej!

    ellinor.karlsson97@gmail.com

  114. Fanny skriver:

    Jag skulle vilja vinna en handsprit för jag är i ett stort behov av handsprit, om jag inte har med mig handsprit i väskan får jag panik. Och just nu är det inte alls mycket kvar i förpackningarna. Det hände en hemsk sak för några dagar sedan då jag skulle ta handsprit innan jag skulle äta med mina vänner (jag måste ta det innan jag äter), men då hade jag tagit en väska där det inte fanns någon handsprit eftersom den flaskan som var där i tagit slut ett tag innan och jag, klantig som jag är, lade inte ner någon annan flaska där i. Så jag fick lite smått panik och frågade mina vänner om de hade med sig handsprit, men det hade de inte och helt plötsligt kom det fram en främling och frågade om jag behövde låna handsprit – troligen hade jag varit väldigt desperat så att främlingen hörde och var så snäll och gav mig lite handsprit. Det var verkligen supersnällt och jag kommer göra samma sak för nästa personen jag ser utan handsprit.

    Om jag skulle vinna skulle jag kunna lägga en i var och en av mina väskor, så att jag slipper tänka på det eftersom det redan finns i väskan. Den handspriten jag helst skulle vilja ha är ”äpple” för hur underbart skulle det inte vara att lukta äpple.

    Min mejl är fannyyy1998@gmail.com

    Hoppas på det bästa, kram :)

  115. Amadna skriver:

    Hej! Jag är tjejen som blir äcklad av mina egna händer när det går för långt mellan toa besöken för att bara tvätta händerna. Jag förstår inte hur folk kan leva med att kunna känna smuts på sina fingrar. Jag ser ut som ett freak när det gått för långt. Mina fingrar sträcker sig åt alla håll och jag rör inget förens vatten och tvål kommit på händerna.
    Därför skulle det underlätta mycket med en snabb lösning att ha i väska när nöden kallar! Så med pocketsfresh fräscha lukter på mina händer skulle jag var lycklig!!

    Frutiy Paradise, Ocean Fresh, Citron och Periska
    amanda.jos@hotmail.com

  116. Alexandra skriver:

    jo, nu är det ju så här att jag brukar använda handsprit när jag har mens och om man är på en toa som inte har ett handfat tills nära till hands, och man ska byta tampong, då vill man ju ha fräscha händer innan man för upp den i muttan liksom? Och i skolan så är det ju alltid snuskpellar som inte tvättar händerna så ofta, och vem fan vill ha t.ex. gammalt kiss eller intorkad sperma på händerna? Ja, inte jag iallafall… Särskilt inte när man ska äta. Och att vinna något från Pocketfresh och Clara Henry skulle ju vara fetare än vad mitt hår är just nu! Själv så har jag inte ens möjlighet till att köpa någon liten sprit från Pocketfresh, men att vinna en skulle ju vara perfekt!
    Så ja, det var väl min motivering!

    Om man skulle vinna och får 4 så vill jag ha: äpple, persika, citron och jordgubbe. Och om man bara får 1 så vill jag helst ha citron!

  117. Vendela skriver:

    Varför behöver just jag handsprit? det är alltid när någon säger åt mig att motivera mitt svar som jag blir nervös och ljuger ihop ett svar bara för att jag är så nervös så kortsluter hjärnan och jag måste hitta på något. Men icke denna gången! Now i’m gonna win this shit, Let’s go! Okej jag förtjänar att vinna handspriten mer än någon annan här just för att jag alltid brukar sätta mina händer överallt förutom där det är rent eller där jag känner att ”mm här kan man vara lugn, inget kladdig eller bakteriefyllt område här inte”.
    för jag hinner aldrig tänka ordentligt innan jag riktigt gör nånting och det är en jävla stor habit. så snälla Clara, hjälp en medborgare i nöd och ge mig handspriten. :)

    btw, om jag vinner så tar jag hjärtligt emot den som luktar persika.
    Min mail: vendela.larsen@hotmail.com

  118. wilma skriver:

    Jag vill vinna för att jag går i skolan och där finns det så sjukt mycket bakterier och dörrar och handtag och böcker och stökiga människor som kliar sig på fel ställen och nyser sig i handen och tar över allt och alla. Jag tvättar händerna säkert tjugo gånger om dagen, speciellt när jag är i skolan. Jag vill därför gärna ha några handsprit som jag kan rengöra mig med, som dessutom luktar gott.

    Om jag vann skulle jag vilja få hem Persika, Kokos, Fruity Paradise och Ocean Fresh.
    Mailadress: wilma_98_ingelsjo@live.se

    Tack för möjligheten!

  119. alice skriver:

    Först och främst är detta typ den bästa tävlingen ever! Inte bara för att det är underbara Pocketfreshes som lottas ut men också för att det är i samband med självaste Clara Henry. Motiveringen jag har skrivit ihop lyder som så;

    “Att alltid hålla handen ren är mycket viktigt för en bra hygien.
    Detta var länge min slogan men vad var det som gick fel? Ja det är frågan.
    För en dag blev allting knas, livet var inte längre kalas och smutsiga saker hölls med en grimas.
    Himlen var inte molnfri och utan en tanke hade jag fått en fobi.
    Det märktes tydligt med ångest varje dag, nästan så att det krävdes ett alkoholintag.
    På bättringsvägen är jag nu men fobin, den finns ännu.
    Därför skulle fyra små handspritar sitta mycket fint, både för att använda men också för att göra mig påmint,
    om att det är okej att inte vara perfekt och att livet är ett utvecklingprojekt.
    Med en ÄPPLEsprit i min bakficka så är det bara att nicka,
    tacka och ta emot tillslut kanske allting går på autopilot.”

    Mail: alice_niner@hotmail.com

    Stor kram!

  120. Emma skriver:

    Hello. Jag jobbar me barn, har barn och hund och då tvättar/spritar man händerna ofta så varför inte göra de me lukt ? :) Plus att så fort ja snyter mig själv elr någon annan så måste ja tvätta/spritar händerna på engång. Skulle va underbart att vinna så man slipper dom som luktar så starkt och ha någon som luktar gott ;)
    Skulle gärna vilja ha äpple, persika, kokos och jordgubbe ;)
    emmajohansson_90@msn.com

  121. Emma skriver:

    Jag skulle vilja vinna handsprit eftersom att jag aldrig någonsin använt handsprit i hela mitt liv
    Äpple, Persika, Kockos och Jordgubb
    emmaol55on@me.com

  122. Ida skriver:

    Nämmen halloj där i stugan:) ska berätta va min big obsession är… Äpple:) äter typ 537372 om dan. Kvittar vare sig dem e gröna, röda, gula, bruna… jag äter dem:)

    Om det inte framgick så skulle ja önska äpplelukten. Kan inte tänka mig något bättre än att lukta äpple om händerna när jag vill. NAAJS!!!!
    My meilo is:
    Idamalms@gmail.com

  123. Erika skriver:

    Jag skulle kunna säga något extremt som till exempel att jag avskyr människor med smutsiga händer. Men handsprit är helt underbart och jag har ingen hemma. Jag spelar mycket basket/fotboll ute och blir väldigt smutsig, plus att jag tycker det är asjobbigt att behöva tvätta händerna hela tiden när man går till maten, har varit ute, kommit hem från någon stans eller varit på allmän plats. Jag har ju ingen ”jättebra” motivering men det skulle göra mig väldigt glad och ren att vinna lite handsprit och så skulle jag nog ge en till min bästis. :) OM jag vinner skulle jag vilja ha Ocean fresh, jordgubb, citron och Fruity paradise.

  124. Emma Eriksson skriver:

    Tjena, jag skulle vilja vinna eftersom min skola är så sjukt äcklig, helt seriöst. Det sitter tuggummin överallt som jag alltid lyckas peta på, det finns ALDRIG tvål på toaletterna, vissa elever smetar saker på handtagen (jag vet inte riktigt vad, det skrämmer mig) och ja, hela skolan är sämst.

    En gång på lektionen råkade jag ta i en väldigt ny och kladdig snorsamling som satt under min bänk och det fastnade på min hand. Det var vinter och det var inte snorbusar utan slemmigt rinnande snor. I panik frågade jag min lärare om jag fick gå på toa och hon sa ”Nej, det skulle du gjort på rasten”. Jag berättade då vad jag hade på handen och hon bara tittade på mig och sa igen nej. Jag skrapade bort det jag kunde på min stol men min hand var fortfarande så kladdig. Det var superäckligt!

    Efter lektionen skulle jag gå in på toaletten och tvätta bort det men så klart fanns det varken tvål eller papper. Jag sköljde mina händer i kallt vatten (det finns inget varm, vet inte varför) och fick vifta mina händer i luften tills de torkade.
    Snoret var borta men jag kände min ändå sjukt ofräsch. Och ja, i det läget skulle denna handsprit passa helt perfekt.
    Att jag råkar få någonting äckligt på mina händer händer ibland och det går då bara att tvätta bort med lite kallt vatten så därför behöver jag dom något sjukt!

    Plus att jag har en videofyme-kanal där många av mina kompisar jag följer blivit sponsrade med Pocketfresh och säger att de doftar amazing och är helt grymma.
    Tänk vad coolt om jag la upp en Pocketfresh-video på min kanal och sa att jag hade vunnit dom hos Clara Henry, haha ascoolt.

    Jag skulle helst vilja ha persika, har hört så bra om den :-)))

    Mail: emmaigamlis@hotmail.com
    Jag följer på instagram, kram :)

  125. Olivia skriver:

    Tyvärr så är det ju så att mina händer brukar besluta sig för att börja tvärsvettas okontrollerat i helt fel lägen. Typ när jag blir nervös eller ska umgås med folk jag blir obekväm runt. Och jag menar, hur roligt är det egentligen att gå runt ofräsch och äcklig om händerna hela dagarna? Jag slutar ju liksom inte svettas förrän jag bildat någon sorts pöl i handflatorna. Och vi vet ju allihopa att svett inte luktar särskilt fräscht, inte fräscht alls faktiskt. En annan sorts pöl som däremot är ganska fräsch är ju den där väldigt stora, ni vet, typ havet? Ja just det, havet! Den pölen är rätt fräsch faktiskt, och luktar mycket godare än svettpölen i mina händer. Jag skulle inte ha något emot att lukta hav så därför hoppas jag på att vinna ”Ocean Fresh”.

    Mail: Olivia_Sjoberg97@hotmail.com

  126. Pia skriver:

    Hej Clara!
    Jo nu är det så att jag går i 9an och av tradition så brukar 9orna ha en avslutningsfest/bal/thingie och som du kanske kan gissa så förekommer det då dans. Då är det pardans jag pratar om, inte någon annan slags dans. Men hursomhelst, när det är pardans så brukar mina arma händer känna ett behov av att börja svettas något förfärligt! Du kan gissa hur det ser ut när man ska försöka sig på att dansa vals med handsvetten flygande omkring sig, it aint pretty! Så för att jag ska slippa skämmigheten men blöta händer och samtidigt kunna lukta gott och inte sprit (för om jag luktar sprit så kommer lärarna få spader och jag kommer behöva övertyga dom att det bara är handsprit som luktar) så tycker jag att jag är i behov av den här handspriten!

    de dofter jag helst skulle vela ha är Persika, Äpple, Kokos, Jordgubbe eller den med fruktdoft!

    Ha det bra!

    1. pia skriver:

      ojdå, min mejladdress är pia2.berglund@gmail.com

  127. Malin skriver:

    Hej Clara! Du anar inte vilket stort behov jag har av handsprit. Jag tror nog att jag går på den mest ohygieniska skolan någonsin. Tvålen ser ungefär ut som allt för gammal mjölk och pappershandukarna luddar av sig. Man får alltså hålla sig hela dan och det ska väl inte vara ett krav? Det är synd för vi har tagit upp det på vårt elevråd men inget hjälper. I nästan ett halv år har jag letat efter en handsprit som luktar gott men alla har den här starka sprit lukten som gör att alla brevid en börjar nysa. Det är min anledning. Jag skulle vilja ha citron, äpple, persika och kokos. Min mail är kakmonstret11@gmail.com

  128. Sanna skriver:

    Det här med motivering är inte min grej, det man gör är att försöka övertyga någon att man är bättre än någon annan och är mer värd priset än någon annan. Och det är ju fel, för oavsett vilken anledning man har så är alla egentligen värda priset.
    Vissa kanske är jätte duktiga på rim, hitta på en historia om vad som ”skulle kunna hända” en, fast man vet att det är oftast 0.00001%att det skulle flyga in en uggla och något dramatiskt händer, som ex. Medan andra som jag oftast kör den klassiska stilen att berätta hur dålig min situation är, försöka berätta det som något jätte hemskt bara för att få medlidande. MEN inte nu för att vinna en handsprit med doften kokos, som för övrigt kan vara den absolut bästa doften och smaken någonsin (nu menar jag inte att jag ska äta av handspriten, men man vet aldrig med mig, jag kanske inte kan stå emot), så kanske jag kan hålla mig frisk för en gångs skull?!? Har absolut sämsta immunförsvaret och är sjuk VARJE månad, i’m serious. Och med bakterie fria händer så finns det chans att risken minskas. Vilket skulle vara amaziiing. Och eftersom att jag blir förkyld så ofta så går jag ändå till skolan för att inte missa en massa viktiga saker. Men människorna runt om kring mig måste tycka att jag är disgusting, för det tycker jag. Och det är inte så najs att gå runt och känna sig disgusting.

  129. Elin skriver:

    Jag skulle behöva ett nice handsprit eftersom att jag är sååå trött på den vanliga!(hehe dramaquine) Jag använder det varje dag eftersom att jag jobbar på KossaGård och spritar händerna flera gånger per pass. Sen har det nog blivit ett vist beroende också :P Sen är det ju morsdag snart och mamma är lika beroende som jag :D jag skulle gjärna vilja ha Persica e-mail: Elin@benjaminsson.se

  130. Holger skriver:

    Tjo Clara!
    Jo, nu är det ju så att jag precis som du ska springa göteborgsvarvet om exakt 15 dagar och jag känner spontant sådär OHMYGODHURFANSKAJAGORKAMINKONDISÄRPÅBOTTEEEEEEEN.
    Jag har riktigt sämst immunförsvar + jobbar heltid på dagis = sjuk varje vecka. SÅ lite handsprit skulle vara så himla himla bra så att jag kan bygga upp och fixa gbg-varvet + allmänt vara ifrån sängen mer.
    WOOOOOP!
    (Du är så himla festlig, btw!)

    Mina önskningsdofter är äpple, persika, jordgubbe och ocean fresh.
    Mejl: matilda.holgersson@hotmail.se

    Peace out!

  131. Victoria skriver:

    Jag skulle vilja vinna dessa goa luktande handsprit <33 eftersom de dödar bakterier på händerna vilket man inte vill ha ju (* läs med Stureplans stefanie röst*)
    Och i skolan så är det jätteäckligt med allt smuts och alla spottar hit och dit på handräcken och golv, då slipper man allt äckel vilket är ju hur bra som helst. Plus så kommer man lukta som en god frukt när man tar på sig handspriten. kramisar.

  132. Ella yo fella skriver:

    Åh Clara,
    För ett par år sedan lyckades min mamma alltid hitta anledningar till att dränka våra svidande, såriga händer kalla med handsprit. Alltid. Och alla anledningar räknas som riktiga:
    Alltifrån ”det sprids sjukdomar nu”, till ”har du tvättat händerna?” till ”tänk på alla som är sjuka” men även ”tänk på alla som inte är sjuka”, till ”han i kassan snöt sig säkert på den hundralappen” till ”hela din klass har säkert klamydia” och för att inte glömma ”tänk om just det handtaget blivit rört av R Kelly”. Min lillebror och jag hade helt enkelt handsprit permanent på våra händer. Men då är ju frågan, hur lugnade det ner sig?
    När min lillebror var omkring sex år, och handspritshysterin verkade som starkast, hade jag vant mig vid att fråga efter flaskan innan mamma hann göra det. ”Kan jag få handspriten?” blev snabbt ”Haru handsprit?” och min lillebror var snabb att utveckla, ”Var är spriten?”
    Sex år gammal. Var är spriten. Var. Är. Spriten. Som du vet, doftar ju sprit man dricker starkt, precis som handsprit, så att man som sexåring blandar ihop dom är ju inte konstigt. Varje gång han sa det in public blev mamma stel och förtydligade högt för tjuvlyssnare ”Här är HANDSPRITEN. HAND. SPRITEN. HÄR. Är spriten för HÄNDER, Elton. Så bra att du använder HANDsprit. Den sprit man sprider på sina HÄNDER.”
    Men det blev jag trött på. Aldrig. Aldrig igen att mamma ska säga så. Jag har bestämt mig. Aldrig ska det blandas ihop igen.
    Om jag nu bara hade handspriter i dofterna kokos, jordgubbe, persika och ocean fresh, ja men tillexempel bara, alltid till hands, så att jag kan sluta tänka på detta. Åh, Clara, hur vore inte det. Hur vore det inte att höra sin bror fråga ”Var är spriten?” och sedan få svara: ”Här är den”. Sedan kunde lukten svara på folks frågande blickar.
    Hur vore nu inte det.
    PUSS /Ella

  133. Madelaine skriver:

    Hej! Sådana här anledningar till varför man skall vinna är inte min grej! men en anledning till varför jag borde få vinna har jag iallafall. Jag går på Burgården i Göteborg jag är rätt säker på att du vet vilken det är. Men om inte så är det skolan som din förra bamba låg i. Och både du och jag vet hur dels alla bussar och spårvagnar är i Göteborg. Fulla av bakterier. Och sen skall vi knappt prata om bamban! Hur många är det egentligen som äter där. Det har jag ingen siffra på men jag vet att det inte alltid är det renaste ställer som man kan äta på! Hade det då inte varit nice att hälla på lite väldoftande handsprit på bordet och händerna efter att ha tagit i de slevarna ;) Jag hade i all fall tyckt att det vore awsomeness. De lukterna jag skulle vilja ha ifall jag vann är Äpple, Jordgubbe, Fruity Paradise och Ocean Fresh.
    Madelaine96@hotmail.com

  134. Cecilia skriver:

    Nu är det såhär att jag kommer ihåg den där lilla tävlingen som du arrangerade förra året. Eller ni. Jag vet inte.

    Då började jag följa handsprits-personerna. Kommer tyvärr inte ihåg riktigt exakt vad dem hette. Men i alla fall! Till påsk hade dem ett stor påskägg fullt med handsprit, och man skulle gissa hur många det var i. Och gissa vad!?!?!? Jag gissade på 57 st och det var rätt!!!! Sedan skulle vi gissa på hur mycket det vägde. Och dumhuvudet här ba skrev nått; amen typ 5 kg tänkte jag dårå? WHAT? Den vägde i alla fall typ 1 kg. Varför trodde jag att det vägde fem mjölkpaket? Det var någon som gissa på 9 kg och någon på två så jag BA wow nu kör vi på lite mittimellan här som det egentligen inte ens var kom jag på nu. Och sen när jag kom på att det var fel (typ cirka tre sekunder efter att jag hade skrivit kommentaren) hade jag ju redan skrivit den där jädra kommentaren så nu kunde jag inte ändra mig längre. Så jag sumpade 57 st flaskor med skitgodluktande handsprit. Om det ordet nu finns. Låter som om jag säger att det luktade väldigt gott bajs. Ergh.

    Så därför är jag faktiskt lite sugen på en prima revange härborta! Tänkte att ja… jag vet inte! Nu la kör vi! Revaaaaaaaaaaaaaangeee med handspritsflaskooor!
    Lovar att jag nu också kommer glömma typ lägga in min mailadress och ba vara bajsnära igen. Alltså, är bajs mitt favoritord eller? Skärp dig nu Cecilia. Bajs.

    Om jag skulle välja lukt skulle det nog vara…. citron (omg citron typ det godaste som finns i mitt liv skojar inte) och ocean fresh fast jag fattar inte riktigt för att alltså jag seglar och när jag doppar mina seglarhandskar i havet och sedan låter dem torka luktar dem allt annat än… fräsht. Men ocean fresh… det låter hav och gott. Och nu såg jag att man inte ens la behövde skriva vilka dofter man ville ha. Gör det ändå.

    Men jag tänker faktiskt inte missa min mailadress för här är den *trumvirvlar* ceecilia101@gmail.com

    Yay Clara du är bäst hejdååå

  135. Jullan Friberg skriver:

    Hellooouuuw! Okej, nej men hejsan om vi nu ska låta artiga.
    Om två år så åker jag till Indien med skolan för att volontärarbeta, och nu kan man väl tycka att det är jätte lång tid tills dessa två år, och ja, det är det. Men det gäller att alltid vara förberedd. Jag har hört att i Indien så får man magsjuka och det vill väl ingen människa på planeten jorden få? Nej, inte heller jag. Så därför vill jag vinna dessa söta pocketfresh, för att förbereda mig inför Indien.

    Jag hade blivit sprudlande glad om jag hade vunnit Fruity Paradise (för att den glittrar), äpple, citron och jordgubbe. Puss och kram <3

  136. Tierda skriver:

    Hej Clara!! Blev förvånad över alla andra jäättelånga motiveringar, så känner prestationsångest här nu haha!! Jag vill vinna för att… Vänta lite ehe..

    Jag vill vinna för att jag aldrig ägt en handsprit som luktar gott, bara de från apoteket som mördar när man luktar på dom, och de har dessutom inte varit mina egna utan hela familjens. Dessutom är jag inte den försiktigaste människan så jag smutsar ofta ner mina händer. Händer som luktar gott (UTAN TVÅL T.O.M) är ju alltid trevligt. Det står att man ska välja EN som man helst vill ha, men de flesta här nedan har sagt fyra. Den jag helst vill ha är kokos, men om det är fyra, så; kokos, persika, äpple och ocean fresh :D

    tilda199@gmail.com är min mail.

  137. Iris skriver:

    Hej hej, jo för det första så går jag i en privat isolerande kvävande byggnad varje morgon som kallas skola. Sen så finns det ju självklart också nåt som heter toaletter i dessa prestigefulla samhällsklubbar. Dessa toaletter är dock inte alls alltid så fantastiska och hygeniska som de påstås vara. (samma sak med de vackra plåtburkarna som kallas skåp) därför ser jag till att (punkt nmr 2) alltid ha med handsprit. Så så fort dessa saker kmr inom 2 meters avstånd, in i min privata bubbla… Då är det dags att sanitera! Som du säkert förstår så använder jag mkt handsprit eftersom jag måste hälla ut det där jag går så jag inte blir virussmittad. Detta kostar dock PENGAR :( och jag är.. UTBLOTTAD.. (inte fysiskt då, asså jag blottar mig inte, just 2 make sure) sååå kort sagt.. I need these in my life now! Gratis handsprit? Yeah?! Hell yeah!!

  138. Ida skriver:

    Hej Clara! Jag valde att följa denna tjej på insta!
    Jag vill vinna handsprit för att ja, jag tycker det är fräscht att vara ren om händerna.
    Om jag nu skulle vunnit skulle jag blivit hemskt glad om jag fick i doften/lukten citron!
    Hare gött igelkött (:

  139. Nathalie skriver:

    Jag vet inte hur många gånger jag har hört min kompis påminna mig i skolan om att ”Varje gång du tar i ett dörrhandtag är det som att ta på sju stycken kukar” eller ”Åk inte ner för trappräcket det är folk som har spottat på det” Mitt svar på det har alltid varit ett skratt följt av att allt det där bara är vilda fantasier. Tills en dag på naturkunskapslektionen när vi började prata om bakterier och baciller. Min lärare visade oss groteska bilder på bakterier och infektioner och förklarade hur vi stöter på dessa varje dag. Det slutade med att hela klassen gick därifrån med kväljningar och när jag kom hem rotade jag desperat runt i hela huset efter handsprit. Jag insåg efter den lektionen att min kompis möjligtvis hade rätt ändå. Kanske inte just i att man tar på sju okända mäns könsorgan så fort man öppnar en dörr, men att jag borde tänka mig för. Därför behöver jag den där handspriten, för att kunna skydda mig mot de hemska bakterierna från dörrhandtagen och trappräckena i skolan och inte behöva använda vanlig handsprit som luktar hemskt. Den smidiga förpackningen skulle göra det så enkelt att ha med den i väskan och jag skulle kunna ta i hur många dörrhandtag och åka ner för hur många trappräcken jag vill. Plus att jag skulle lukta himla gott när jag susar förbi på trappräcket i skolan.

    Den som luktar äpple skulle inte vara helt fel om jag skulle vinna
    nathalieschmidt40@gmail.com

  140. Alicia skriver:

    Åh!

    Jag var med i denna tävlingen förra året med, och då skrev jag om att jag skulle gå gymnasiet utomlands nästa år(alltså detta) och hur najs det hade varit med svensk jordgubbsdoftande handsprit att slita upp ur sin Kånken varenda gång man får syn på en vän som tar tag i en rulltrappas ohygieniska ledstång (varför gör en människa så???).

    Men det blev varken utländska rulltrappor, utlänska smutsiga händer hos vänner, svensk jordgubsdoftande handsprit eller en utomlandsresa. Inställda planer. Himla bra det egentligen, för nu kan jag tävla iår igen med en ny motivation. Nämnligen svenska rulltrappor, svenska smutshändiga vänner och normala vardagar i Sverige där mänskligheten hotar att nysa ihjäl en. (Dessutom har jag otroligt fula och skrynkliga fingrar med nedbitna naglar, så de borde ju förtjäna att få lukta gott i alla fall?? Som kompensation till deras otur i livet med mig.)

    Jordgubbe är favoriten för såna är ju definationen av glädje, och flaskan var den finaste. I’m that ytligt. Kram!

  141. Wilma skriver:

    Som mängden gör, gör jag också – söker frenetiskt sommarjobb. Har en tur lyckas något av försöken och en får en egen inkomst under sommarlovet, dessa ”enar” är runt 16 år och fortfarande oerfarna – kort och gott som mig. Om cirkus fyra veckor jobbar jag första arbetspasset för detta år, nervöst, men en jobbade ju där förra året också – i glasskiosken alltså – så en vet ju lite hur det är. Kladdigt var ordet. Tänk dig det här: Det är lördag och klockan är runt rusningstid, solen står högt på himlen och graderna stiger en bit över 25. Kön ringlar sig längre än vad du tror du mäktar med, men en ler ändå. En kund säger att hen vill ha en ”vanli våffla med jordgubb och lakritssås”, medan en precis vet vad som komma skall – lakritssås överallt över hela kiosken, i och med pengar och händer. Mellan kunderna, som vill ha lakritssås efter lakritssås försöker en tvätta händerna med tvål och vatten så gott det går. En måste ju skynda sig för att ta emot nästa hungriga kund. Denna ondskefulla lakritssås har nån klibbande effekt som gör att hur mycket man än tvättar och tvättar alltid återstår i en liten mängd. Detta resulterar i bådadera servetter som fastar på händerna och kladd på pengar som man ska räcka över till kunder.”
    Så, med en kokos/ocean fresh/jordgubbe-handsprit skulle dessa situationer kunna utplånas. Alltså helt. Jag har nämligen hört att handsprit är ett fiffigt fenomen som löser en hel del problem världen över. Även mitt.
    wimsan1@live.se

  142. Elin skriver:

    JAG borde vinna för jag utbildar mig just nu till sjuksköterska och är mitt i min första praktik. Många bakterier i luften på sådana där sjukhus tydligen så mycket handspritande blir det, I tell you. Och den där handspriten alltså.. Jag blir lite smått hög varje gång jag spritar händerna (alltså cirka 50 gånger på en dag) för jag glömmer alltid att jag borde sluta andas in för en stund då handspritens stank är som värst. Tänk så underbart det vore med en handsprit som jag vill andas in lite extra till och med! En som luktar gott! En handsprit som luktar CITRON! Men man kanske blir yr även av denna handspriten? Hm.. kanske skulle bli en sjuksköterska som sniffar handsprit.. MEN ÄNDÅ! Kom igen, Clara. Be a friend – ser un Amigo – ein Freund sein. Snälla?

  143. Ebba skriver:

    Eftersom
    att jag som är en delifresch women får små ryck när jag går in i matsalen och
    tänker på vart mina händer just varit; över böcker som är använda i typ
    generationer och över tangenterna på någon snuskig dator som också används av
    flera hundra varje dag… och så ska jag ta i en macka med dessa magsjuke
    smittinfekterande händer men innan jag ens når mackan ska jag ta i 2344454556
    skedar som är minst lika äckliga som böckerna och datorerna som jag just tagit
    i. Och jag vill då inte veta vad dem som tagit i skeden innan mig har tagit i,
    ew. Men med dessa bakteriedödande vätskor kan jag bli en oryckande delifresch
    women som kan ta i min macka utan att klökas, oh hallelujah! Och jag kan slippa
    tänka på om personen före mig använde tvål när hen var på toaletten, praise the
    lord! Och jag kan med gott samvete veta att jag underlättar för många hundra
    elever när jag tar bort dessa äckel bakterier ifrån mina händer så att dem inte
    blir magsjuka, hands down! Och jag kan leva ett fullt normalt liv med fräscha
    och mycket bra doftande händer, yihaa!

    Mail:
    skrev jag där nere vid namnet :-D

    Skulle helst av allt vilja ha dessa fyra. Som den delifresch
    woman jag är har jag skrivit dessa i rangordning(men alla är lika värda):

    1. Ocean fresch
    2. Persika
    3. kokos
    4. Fruity paradise

  144. Irma skriver:

    Hej Clara!

    Jag har skilda föräldrar och varannan vecka åker jag från Kungsbacka till Mölnlycke med tåg och buss. Och för att få så mycket sömn som möjligt tar jag gärna med mig frukost på min lilla pendling :) Det dumma med det är att typ hälften av alla passagerare har en förkylning eller influensa. De hostar och nyser på en när man sitter bredvid (fresh >.<)
    Sen trycker de på STOP och går av. Sen ska jag av och trycka på samma knapp, innan jag äter min macka… sen ska jag äta min macka. Man blir inte så sugen på det när man vet att någon annan har nyst i sin hand rört en knapp som jag sedan tryckt på. Det känns lite som att äta deras (ironiska citattecken)"rena" hand xD. Det vill man helst undvika. Jag vet inte hur det är med er men jag är inte så talangfull på att äta mackor med armbågarna. Då blir det många frukostar på marken.

    Men men MEN! om jag hade en liten godluktande sak i skolväskan (vi kan säga en handsprit som luktar fruity paradise, äpple eller citron) Då hade mina problem varit lösta! Jag hade kunnat äta en macka med goda händer. Tänk att äta mina goda händer istället för någon främlings förkylda händer! Usch! för främling och Yummy! för pocketfresh.

    Bye bye! Löve löve! //Irma Brohagen (irmabrohagen@gmail.com)

  145. Emilia Askling skriver:

    Jag skulle jätte gärna vinna denna tävlingen för att jag använder handsprit 24/7. Om jag inte hade gjort det hade jag nog fått gott med en vattenflaska och tvål i fickorna för jag älskar älskar att hålla mig fräsch men de handspritarna jag har nu luktar typ gammalt destillations städ vatten och inte är så vär att trevliga att ha på händerna. T.ex tänk om jag hade använd min illa luktande städ sprit och sen skakat hand med någon snacka om pinsamt när personen börjar lukta stanken av skunk ungefär. Så just därför skulle jag så så gärna behöva någon i en mer god doft. Gärna i dofterna persika, citron och fruity paradise. Jaa… Men jag får ju hoppas på att jag vinner. emilia.askling@gmail.com

  146. Amanda skriver:

    Ja.. Nu är det ju såhär, att jag har världens sämsta blodcirkulation i mina händer, så de är praktiskt taget helt lila. Sekunden efter någon mänsklig varelse fått syn på mina onaturligt lila händer utbrister denne ut i skrik, tar tag i min hand men släpper den fort för den är ju lika kall som en vampyrs kritvita hud. Sen står jag där i fem minuter och försöker förklara varför jag har blåbärshänder, vilket jag ofta misslyckas med, för det är inte så lätt när personen jag pratar med står och tänker på godis samtidigt som den lyssnar på mig. Då är min tanke att slippa slösa de där minuterna genom att trycka upp mina lila, men väldoftande händer, i personens nylle. Då glömmer denne förhoppningsvis bort att de där händerna var lila och iskalla, för de luktade ju så gott. Då kan jag skutta därifrån och slipper slösa dessa minuter av min lunchrast och personen som fått syn på mina händer slipper drömma hemska mardrömmar om lila händer, istället för rosa händer som den där creepy sången handlar om.
    Som plus i kanten får jag lite får mycket handsvett varje gång jag ser killen jag gillar i korridoren, och den historien kan sluta hur som helst – beroende på hur nära vi möjligtvis kommer varandra. Jag vågar inte ens tänka på hur det skulle kunna sluta, men jag får en känsla av att svaret är ”inte så bra”.
    Så de dofterna jag skulle vilja kleta på mina lila, svettiga händer är Kokos, Jordgubbe, Äpple & Fruity Paradise. Om det var så att man endast fick välja en så låter Jordgubbe rätt smaskigt!
    Min mail: amandaglarke@hotmail.com

  147. AnnA skriver:

    Sådant här är läget:
    Jag går i skolan. I skolan har man skåp där man förvarar sitt pick och pack, sönderklottrade skolböcker och kanske en eller annan gammal godisbit. Tyvärr så ingår det även i picket och packet skor. Eftersom någon liten jeppe bestämt att man inte får ha skor i vårt fina lilla lärosäte. Kombinera sedan skor, regnigt snuskväder (eller ännu värre; snö) och det faktum att den lilla fjuttiga skolan redan luktar sunk och få det utomordentliga resultatet: skåp som luktar ungefär lika mycket sommaräng som de inte så välstädade skoltoaletterna. Detta leder i sin tur till att ALLA dina saker (speciellt din mysigaste halsduk. snyft.) luktar blöta skor och kommunal städinkompetens. Så då tänkte jag att det kan vara himla trevligt att ha en handsprit som luktar något fruktigt, exempelvis äpple, citron eller persika och lite diskret döja doften av sunkigt skåp och lysa upp skoltillvaron litegann.
    Skulle bli utomordentligt glad om du skrev till bubble.aw@hotmail.com

  148. Frida skriver:

    Känns jävligt svårt att toppa alla långa, fina och kreativa motiveringar nedanför. Men jag tycker det är enklast att bara säga som det är, jag är livrädd för bakterier, att blir sjuk och smutsiga händer. Men jag hatar handsprit, äckligaste lukten som finns och att ta på det på händerna är som att doppa händerna i vodka..
    Jag skulle avguda denna lilla flaska mer än min telefon!!
    Kram, Clara du är bäst!

  149. Frida skriver:

    Känns jävligt svårt att toppa alla långa, fina och kreativa motiveringar nedanför. Men jag tycker det är enklast att bara säga som det är, jag är livrädd för bakterier, att blir sjuk och smutsiga händer. Men jag hatar handsprit, äckligaste lukten som finns och att ta på det på händerna är som att doppa händerna i vodka..
    Jag skulle avguda denna lilla flaska mer än min telefon!!
    Kram, Clara du är bäst!!

    Jag vill ha kokos lukten!!!!

    frida.clemborn@hotmail.com

  150. Hanna skriver:

    Varför jag behöver handsprit? Vem behöver inte handsprit?
    När man har tagit i något äckligt, handsprit.

    När man har varit på skolans toaletter (observera att man behöver egentligen bara titta på toadörrens handtag för att bli lite äcklad och sedan använda handsprit)
    När man vill dofta av jordgubbsaft eller kokos utan att behöva andvända tvål eller vatten.

    När man ska göra en highfive och inte vill ha okända bekterier på sig.
    Eller faktiskt bara ha det för att det är bättre för alla, tänk så mycket bakterier man dödar samtidigt som det kommer att dofta himmelskt. Man kommer blir den populäraste personen på hela skolan, åtminstånde tills dom är slut och man måste köpa nya.
    Mail: Hanna.980512@outlook.com

  151. Linnea skriver:

    Vi tar det snabbt. Jag gillar saker som luktar gått. Ex: Parfymer,blommar,choklad,nytvättade lakan ni fattar ;) Tänk vad super nice det skulle vara att kunna lägga till Handsprit blad saker jag tycker lyckta gott. Men för att handspriten ska kunna hamna på listan så måste ju jag ha en handsprit som luktar gott. Do you see my problem? Den jag helst skulle vilja ha är ”Frury Paradise”
    Mail: linnea.wahlstrom@tele2.se

  152. Emma skriver:

    Du vet den känslan när man sitter på bussen och man faktiskt känner hur bakterierna börjar krypa upp på en. Man vet aldrig vem som suttit på den här platsen eller vem som klickat på den här stopp-knappen. Eller du vet när man gått runt en hel dag och kollat och tagit på kläder, och man får äntligen den där efterlängtade Maxburgaren efter en lång dag, och man ser olika färger på händerna och trådar efter kläderna. Man vill inte ta i hamburgaren för då kommer allt komma i sin mun. Eller kanske du känner igen dig i den känslan efter att du sitter i din klass och du har glömt din penna. Du frågar runt i klassen men ingen har en extra penna, förutom hen som oftast sitter ensam, och som du vet och sett brukar pilla i näsan och klia sig djupt i öronen. Då du är tvungen att låna hens penna för att du måste skriva det här jobbiga provet. Du kan faktiskt se och känna flagnar från hens gamla snor rester. Det är pågrund av anledningar som dessa som jag vill vinna handsprit med goda dofter. Plus att jag har bacillfobi och går och tvättar händerna var femte sekund, så det skulle underlätta enormt, speciellt i skolan.
    Om jag fick äran att vinna så skulle jag vilka få dofterna: jordgubbe, kokos, persika och ocean fresh. Om det var 4 stycken som man vann. Annars blir jag glad för vilken doft som helst!
    Min mail är: emma.ph@lsn.se
    Kramar!

  153. Klara skriver:

    Hejsan! Jag skulle vilja ha en PocketFresh handsprit för att jag har bakterieskräck så då går jag hela tiden och tvättar händerna, och pga det får jag jättetorra händer, så torra att de börjar blöda ibland! Så om jag vann en handsprit från PocketFresh skulle jag kunna ha den i fickan, så då slipper jag gå iväg och tvätta händerna, plus att mina händer luktar gott och inte blir så torra! Mailadress: missklara@rocketmail.com Om jag vinner vill jag ha Fruity Paradise

  154. Klara skriver:

    Halloj! Jag vill ha en handsprit för att toaletterna på min skola är sjukt äckliga vilket gör att jag undviker att tvätta händerna, så då får jag ju en massa bakterier och smuts på händerna, så om jag hade en pocketfresh i väskan skulle jag kunna ta den när jag känner mig smutsig! Mailadress: Hptullgren@ymail.com Om jag vinner vill jag ha citron-doft!

  155. Anna skriver:

    Tjena mors! Nu är det såhär att om en vecka åker jag till Mallis! (Yeeey på den du) Och fatta hur äckligt det är på ett flygplan, när man måste på toaletten och så finns det ingen tvål! Skulle det scenariot uppstå, och jag vinner denna tävling, kan jag fiska upp min handsprit och utrota bakterierna på händerna! Ingen skada skedd alltså! Men, om jag inte vinner, hur skulle jag göra då? Då skulle jag sitta där på planet med äckliga händer. Så tänk efter Clara, vill du verkligen att jag ska sitta på ett plan och lida för att jag inte kunnat tvätta händerna med tvål?

    klara021@hotmail.com Jag vill ha Fruity Paradise om jag vinner!

    Kram, till alla som läser detta ej desperata tävlingsbidrag.

  156. Elin skriver:

    Hellu Clara!

    Är det bara Lunds mattanter som har det här problemet, eller? Om så är fallet är jag den rättmätige vinnaren. Jag ska ta det från början. Matsalen är ett av de bästa ställena på skolan (även om det ibland serveras flytande potatisbullar och fläsk som dryper i aningens för mycket fett för att kunna vara hälsosamt). Eftersom jag är glutenintolerant måste jag ställa mig vid ett eget litet bord i väntan på att mattanterna ska ge mig min mat. Det är jobbigare än vad det låter, det kan ta år innan de kommer till skott. Jag skojar inte, de är som zombies som ska se hur länge de kan ignorera mig innan jag börjar hoppa på stället och slita mitt hår när mina vänner redan ätit klart och är på väg ut. När de väl förstått att jag är en hungrig åttondeklassare och inte en sådan silverstaty som man betalar för att den ska röra på sig, måste jag alltid vara på min vakt, för där framför mig står den. Ståtlig med sin utstickande hals väntar den på att få göra sitt jobb. Jag pratar om handspriten. Jag antar att det är bra att mattanterna är hygieniska men konsekvenserna av det blir inte så bra när de har koordination som mosade bläckfiskar. Det kommer alltid en stråle av den desinficerande vätskan farligt nära min tallrik. Inte nog med att den blöter ner min mat, jag får även kväljningar av spritlukten och min aptit dalar längre ner än Niagarafallen. Så för att komma till saken, om jag nu skulle vinna ljuvlig handsprit från Pocketfresh skulle jag kunna byta ut skolans mot den så att jag får en lite trevligare upplevelse nästa gång jag ska ha mat. Jag menar, det gör ju inget om man får persikodoftande handsprit i maten, det blir ju bara en spännande upplevelse! Jag skulle i så fall vilja ha dofterna; persika, fruity paradise, jordgubbe och ocean fresh. Jag hoppas du tänker på konsekvenserna om jag inte vinner. Jag kan bli undernärd av all desinficerad mat jag blir tvungen att slänga. Jag bidrar till det stora matsvinnet som påverkar miljön, vilket bidrar till växthuseffekten, vilket smälter isarna, vilket i sin tur leder till att isbjörnarna dör. Vill du det? Vill du se dem DÖ?! Nä, tänkte väl det. Det är för allas bästa. Framgick det att jag gillar väldoftande saker och gärna vill vinna? Aha okej, för det gör jag.
    //Elin

    Har förresten likeat på facebook.
    Min mail: felin@halkan.nu

  157. Lisa skriver:

    Hej [insert ett lite fjäskigt uppmuntrande och välmenande ord], Clara!

    51 590 – det är en ganska mäktig summa, eller hur? Och jag syftar inte på antalet borttappade vänsterstrumpor, fjäll på en fisk eller gånger någon läst ”singel” som ”snigel” och tvärtom (men om du mot all förmodan gissade på något av det eller på alla tre alternativen så var det bra gissat!), nej jag syftar på antalet festivaldeltagare under Bråvalla festival 2013. Jag var en av dem!

    Med så många människor som under fjolårets Bråvalla festival där majoriteten av dem inte var nykterister är det inte så svårt att räkna ut att det förtärdes enorma mängder alkohol under dygnets alla timmar, och mycket av drickan spilldes ut eller hamnade på marken på andra sätt, och när solen låg på och värmde upp den fortfarande fuktiga alkoholdränkta marken dröjde det inte länge förrän det osade så mycket sur spritlukt att näshåren nästan blev bortfrätta. Ganska fort dominerades hela festivalområdet av denna odör och allting luktade likadant. Människorna luktde sprit, maten luktde sprit och handspriten på bajamajorna luktde… sprit. Ja, jag tror att du förstår min poäng.

    Enda anledningen till varför jag frivilligt utsatte mig för denna illaluktande och ohygieniska plåga var givetvis för musikens skull, och i år ska jag genomlida det en gång till och får denna gång sällskap av min flickvän – som i övrigt har extrem paranoia över allt som börjar på ”m” och slutar på ”agsjuka.” Hon handspritade sin mobil en gång för att förebygga och undkomma smittan. Nej, jag skojar inte. Dessutom är det ju ett vida känt faktum att god hygien och allmän fräschet inte ingår i standarden på festivaler. Regelbundet duschande och tvättande av händer är kort sagt sällsynt.

    Jag kommer oavsett vad behöva handsprit tillgängligt under de kommande festivaldagarna för min personliga handhygiens skull, men handsprit som inte luktar som den motbjudande stanken hela festivalen kommer att präglas av skulle inte sitta helt fel. Dels skulle det vara skonsamt mot mitt stackars näshår då jag skulle kunna köra upp fingrarna i näsan och lukta på dem vid behov, och ifall min flickvän skulle få för sig att handsprita hela vårt tält (vilket absolut inte skulle förvåna mig) så vore det väl trevligt att åtminstone ha festivalens mest väldoftande tält. Alltid något, liksom.

    Man kanske skulle kunna fråga sig varför jag inte bara går in på Pocketfresh’s hemsida och klickar hem några flaskor, men det bör nämnas att jag är vansinnigt snål (det är inte en myt att den typiska Smålänningen är snål, jag lovar) och eftersom att festivalbiljetten kostade kriget och halva skjortan behöver jag varje krona till bensinpengar så att jag faktiskt kan ta mig till (och från) festivalen. Och som vi alla vet är bensin svindyrt. Typ svindyrast.

    Jag valde att börja följa Pocketfresh på Instagram – ”Fakefreakish”, ifall det ska kontrolleras att jag inte hittar på. Det stod att man kunde vinna ett paket med fyra olika dofter, och då skulle jag helst vilja ha Persika, Fruity Paradise, Ocean Fresh och Citron, men om jag missuppfattade det hela och det bara var en sort som skulle väljas så får det bli Persika – tyckte färgkombinationen på den flaskan var finast, haha.

    Min mail: fakefreak.ish@gmail.com

    Ha en fin dag och allt det där som hör till i artighetens namn!

  158. Maja skriver:

    På min skola så har vi en väldigt illaluktande tvål, vilket gör att händerna luktar jätte äckligt när man har tvättat dom. Jag brukar använda handsprit efter att jag tvättat händerna och det förbättrar inte direkt lukten. Vad hade inte passat bättre än en pocketfresh som både luktar gott och gör händerna rena. Sedan hade det ju inte varit helt fel att kunna säga att man vann den i en tävling på Clara Henrys blogg.
    Min mail i fall jag vinner amkk2001@gmail.com
    Jag skulle vilja ha doften fruit paridise

  159. Andrea skriver:

    Hej! :)
    Jag skulle behöva dessa underbara handspriterna för att jag först och främst går på världens smutsigaste skola, uuuusch. Skulle därför vara perfekt att ha en av dessa små godingar stående i mitt skåp!
    Sedan har jag ju också världens slabbigaste bästavän. Hon lyckas alltid skita ner sig och spilla mat över hela sig. Tänkte också dela med mig av dessa handspriter till henne så att hon i alla fall kan få lite renare händer, då är vi också på god väg till att få en renare skola!
    Jag är också en fotbollsspelare på fritiden, något av det bästa med fotbollen är nog att glidtacklas och HERREGUD vad lerig man blir på våran lilla skrutt plan! Springer på riktigt runt som ett litet träsktroll på planen! Efter matcherna spenderas många minuter i duschen med att försöka få bort all smuts/lera och den äckliga doften av jord blandat med gödsel till gräset. För alla er som inte vet så är det mission impossible att bli av med den doften och den äckliga känslan. Hur grymt vore det då inte med en liten handsprit i fotbollsväskan? UNDERBART!
    Så om vi sammanfattar allt skulle du inte bara hjälpa mig, utan också hela min skolan, mitt lag, alla som någonsin träffar mig och ja ungefär hela världen.
    Puss och hej!

    1. Andrea skriver:

      Juste! Skulle gärna vilja ha Fruity Paradise, Ocean Fresh, Persika och äpple. Men allra helst Ocean fresh :)

  160. Sofie skriver:

    Hej jag behöver de dära underbara handspriten. För att jag är som en stinkbomb i skola medan alla luktar gott. Jag är utanför hela tiden. En gång sa min kompis att jag luktar illa jag skäms verkligen. Det skulle vara bra att ha de gott luktande hnadspriten.

  161. Thea skriver:

    Jag tycker handsprit luktar jätte gott jag vet inte vad jag behöver det till?! måste man liksom ha en andledning varför man behöver det?? För isåfall behöver jag det inte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG