Fan Clara, svart tröja?! You can’t sit with us.

10:11 30 Apr 2014

God morgon, readurz.

Det är onsdag. Hyresvärdinnans städerska är här och har ockuperat köket, så jag sitter och avnjuter min morgongröt med tillhörande te och juice vid skrivbordet. Det är dessutom exakt 10 år sedan Means Girls kom ut.

On wednesdays, we wear pink.

Men Clara? Vad i helvete? Är du färgblind? Tröjan är inte ens minsta lilla beige. Den är svart. Svikare. Du är inget riktigt fan.

JOHO DET ÄR JAG VISST!! Jag kollade faktiskt på Mean Girls senast i fredags. Jag, Sonja och Asta satt och citerade replikerna i kör med filmen. Om en timma ska jag dock på ett möte och mitt enda rosa plagg är en löpartröja, and I ain’t going to no meeting i träningskläder. (Ska däremot byta om så fort jag kommer hem igen.)

Däremot lär jag väl bli tvungen att gå med hår som står lite hur det vill. Observera gärna hur det ligger närmast slickat på skallen innan utbuktningen. Jag lovar på heder och samvete att jag inte har en aning om vad mitt hår pysslar med medan jag sover.

Ni som följer mig på instagram vet att jag för tillfället är en Pepsi-sellout (läs: försöker tjäna lite cashinkas så att jag kan fortsätta blogga och youtubea) och det är dem jag ska träffa idag. Jag och Simon ska  för Pepsis räkning åka 960 mil härifrån på lördag (vilket jag inte ens vet om jag får säga än men ni vet åtminstone inte vart i världen vi ska åka hehe) och det känns liksom bra på något sätt att åtminstone ha träffat dem innan vi sätter oss på ett flyg och stannar där i 18 timmar. Och nej vi ska inte till månen. Det var i alla fall de vibbarna jag fick när jag läste igenom vad jag skrivit. Hade varit fett, though.

Hejdå.

4 kommentarer | “Fan Clara, svart tröja?! You can’t sit with us.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. olivia skriver:

    enligt min research ska du åka till *trumvirvel* AUSTRALIEN! det var det enda stället som tog runt 18 h att åka till. ja jag har gått i genom hur lång tid det tar att åka till alla länder i världen … känner mig som värsta nolifern. fast det är jag ju också. damn it.

  2. olivia skriver:

    oh no. det är 13 000 mil till australien. sadface

  3. Erika skriver:

    Jag gissar på att ni ska till LA, eller iaf California :)

  4. Madde skriver:

    JAg hade faktiskt på mig rosa i onsdags utan att veta om jubileumet. Kändes fett bra faktiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG