Nominera till Blog Awards!

7:11 3 Maj 2014

Godkväll, followerz.

Detta är ett förinställt inlägg. Jag brukar ogilla förinställda inlägg när jag är bortrest, för de är i många fall helt meningslösa och det går aldrid att försöka gissa sig till vad jag gör i samma sekund som detta ska publiceras.

Förutom nu. Jag sitter garanterat på ett flygplan någonstans över Atlanten. Har, med undantag av kisspauser, suttit och fjärtat i samma säte sedan klockan 15 och ska sitta här i ytterligare sju timmar och en kvart. Lemme hear a woop woop.

När vi kommer fram i Mexico (!!!) är klockan halv två på natten hos er, så jag tänkte fylla ut dagens fattiga inlägg med en uppmaning. Har ni sett att det nu går att nominera till Blog Awards 2014?

Har scrollat igenom kategorierna och hittat fyra som jag tycker att jag kanske kan leva upp till: Årets inspiratör Instagram, Guldpennan, Årets livsstilsblogg och Årets Youtuberaket.

Vill ni nominera mig i en eller två eller alla ovanstående kategorier så vore jag jätteglad. Tycker ni att jag inte borde bli nominerad alls är det också helt okej. Huvudsaken är att ni nominerar de som ni tycker förtjänar pris. Förra året vann jag tack vare er priset för Årets Vlogger, vilket var skitcoolt. Så om ni vill nominera mig igen är ni väldigt välkomna. Hade varit rätt fett.

Läs mer om kategorierna och nominera för ni HÄR. Nu ska jag… fortsätta åka flygplan. Vi hörs. Hejdå.

4 kommentarer | “Nominera till Blog Awards!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. fanny darling skriver:

    nominerade dig som årets youtuberaket! xo

  2. Seema skriver:

    Fin bild på dig Clara

  3. Nicole skriver:

    Check!

  4. Linn skriver:

    Nominerat! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg