Nu är Lindex snart pensionär

11:45 12 Sep 2014

HALLOJ

Jag är i Göteborg! Igår var jag och Johanna på Lindex 60-årsfirande. Största födelsedagskalas jag någonsin varit på. 1500 personer som alla går klädda i Lindex är cray cray.

Först blev jag stylad av en Lindex-människa från Stockholm. Jag hittade direkt vad jag ville ha på mig och sprang sedan barfota runt i butiken för att hitta passande smycken.

image

Jag är så ambivalent i frågan om jag gillar att vara uppklädd eller inte. Jag gillar det, men då ska det vara på mitt sätt. Det vill säga finkläder med slitna vans och slarvig frisyr. Jag klär ner mig själv i protest mot det finklädda, typ. Lindex-människan tyckte till exempel att jag skulle matcha byxdressen med pumps eller boots. Det tyckte inte jag.

image

Sen åkte vi inhyrda bussar till hEmLiG FeStLoCaTiOn dvs Hisingen. Tittar ni riktigt noga kan ni se en viss Adam Lundgren-hjässa kika fram i vänsterhörnet.

image

Först var det modevisning. Två gånger innan det började ropades det ut i högtalarna att ”the use of camera or video recording devices is strictly prohibited”. Sen kom första modellen ut på scen och alla tog fram mobilerna för att fota.

image

Sen spelade Icona Pop och jag fick bara dåliga bilder på dem.

image

Kolla! Vad fint! Göteborg! Ge mig arseniiiik bapa-paaa.

image

Sen var det fest och jag blev ofantligt starstruck av att se Petra Mede på dansgolvet. Alltså, starstruck på riktigt. Kunde inte sluta stirra. Hon tyckte säkert jag var skitstörig. Jaja. Kul kväll ändå.

image

4 kommentarer | “Nu är Lindex snart pensionär”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    ÅÅåÅååååhh vans! Och Adam! Och Göteborg!

  2. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Vilken underbar dag!
    http://rmck.for.me

  3. Lisa skriver:

    Johannas jacka är så snygg!! Var har hon köpt den? Fråga snälla? :)

  4. Elin skriver:

    Varför får en inte ta kort på modevisningar? Vill de inte att kläderna ska synas liksom? Ologiskt enligt mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG