Vann i riksradio och åt enkronorsmuffins, fan vilken dag

10:03 5 Sep 2014

Om vi bortser från att jag mellan klockan 10 och klockan 13 hade så ont i huvudet att jag trodde att jag skulle kräkas, så har idag varit en riktigt bra dag.

Först fönstershoppade jag och Johanna. Sen shoppade jag på riktigt. En skjorta med katter på. Hatar ordet shoppa, förresten. Låter som något min mamma skulle kunna säga.

Sedan åkte jag till Kulturhuset för att vara med och tävla i nyhetsfrågesporten Lantzkampen i P1. Annika Lantz är programledare och jag tävlade i samma lag som Micael Dahlén…

… och VANN! Så stolt! Trodde inte jag kunde ett tjotaheiti om nyheter, men jag är fan smartare än vad en kan tro. Tydligen.

Tack Johanna Pettersson för bilderna <3

Sen åkte jag för att handla något att stoppa i magen till middag och hittade världens bästa grej. Håll i er nu. Fem citronmuffins med fyllning… för fem kronor. FEM! Har redan ätit tre av dem. Funderar på att låta Simon få en men är ännu inte helt övertygad.

5 kommentarer | “Vann i riksradio och åt enkronorsmuffins, fan vilken dag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. elvros skriver:

    CLARA! Jag träffade dig där! Jag kan inte fatta det. Idag gick min största dröm i uppfyllelse, och det tack vare dig. Jag vill bara säga förlåt för att jag nog satt och stirrade på dig hela programet och kastade mig framför dig precis när du kommit… Blev lite väl star struck kanske. Men TACK för att du är så awesome himla bra och för att du var så snälla och så bra och alltid så bäst… Kanske ska sluta svamla nu… Hare gött! <3

  2. Hannah skriver:

    Måste veta vart du köpte skjortan för jag tror att du och min kompis har lika!! SNÄLLA SVARA, både hon och jag älskar dig!!!!

  3. Lovisa skriver:

    Men claraa, av att bara läsa rubriken trodde jag ända fram till sista stycket att du hade ätit muffins som såg ut som enkronor.. Enkronorsmuffins. Blev besviken när jag fick veta sanningen:/ ;)

  4. Frida skriver:

    Hatar också ordet shoppa *high five* :D

  5. Fanny skriver:

    Åh vad kul att du är så pass allmänbildad! Skulle jag vara med skulle det sluta i ett stort katastrofalt fiasko. Skjortan är jag väldigt nyfiken på att se! Förhoppningsvis i något inlägg inom en snar framtid.
    http://teorier.blogg.sea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp