Jag och Moa Svan på en scen

9:27 1 Okt 2014

Kompisar!!!

Häromdagen lunchade jag med Micke the Manager Man och asgrymma komikern Moa Svan. Moa bjöd in mig att komma och kolla på hennes standup/talkshow/show kvällen därpå, så jag och Simon gick dit. Då ropade hon upp mig på scen och så fick jag springa ut och runt och upp på scen och stå där med henne och vara rolig.

Och detta är sånt nu måste veta för att fatta vart jag är på väg nu. Jag och Moa har alltså träffats två gånger. Och nu… TRUMVIRVEL…. ska jag vara med i hennes standup/talkshow/show Moa Svan med gäster!

image

Och göra balla grejer. Moa ba vad vill du göra? och jag ba vet inte, vad vill du att jag ska göra? och Moa ba balla grejer. Typ rensa en fisk?

Fiskrensandet vet jag inte om det kommer bli av, men jag kommer alltså vara med på båda hennes föreställningar 29 oktober och 26 november och göra balla grejer. Kanske lite standup. Lovar inget. Ni måste komma och kolla! Mer info och köp biljetter HÄR!

Oboj.

image

2 kommentarer | “Jag och Moa Svan på en scen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Salalalalallad skriver:

    Learn from the master. Gör detta: :D
    https://www.youtube.com/watch?v=i8vOt8_T0mk

  2. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Vad roligt!! :)
    http://rmck.for.me

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG