Jag var rolig på en scen och här är några bilder

11:42 30 Okt 2014

Igår var jag Moder Stress, och blev ännu mer stressad över saker som jag inte ens skulle behövt stressa upp mig över i första taget. Men jag är en lättstressad människa, så. What to do.

Moa Svan med Gäster, showen där jag är med och gör ”sketcher” (inom citationstecken eftersom ingen riktigt vet exakt vad jag gör) var igårkväll! Johanna var där och fotade lite. Som vanligt. Och så fick jag bilderna idag. Yay. Såhär såg det ut:

I gäst-logen fick vi mackor och dricka. När denna bilden togs var jag skitledsen för att jag tappade ett solrosfrö istället för att det hamnade i min mage. Dagens sorgligaste ögonblick.

Efter mer än halva showen fick jag komma på scen. Vi pratade om när jag gjorde Mello, hur det var, och om när Panetoz manager sa att de ville ta en bild med mig fast så ångrade de sig och ville ha bild med Sanna Nielsen istället och jag blev dissad el grande. Folk skrattade. Jag var nöjd.

Emmy och Lisa från AIK Hockey hälsade på. Ser jätteledsen ut på bilden men det är för… att… jag inte får ha hockeykläder på mig. (?)

Moa tackar och ser cool ut medan jag försöker förklara för Ametist Azordegan att där satt en kvinna med asroligt garv på första raden och Ametist inte alls fattade vad jag snackade om.

Mycket roligt! Tack Moa! Vill ni komma och se nästa show är den i Kulturhuset den 26 november. Köp biljetter HÄR. Godnatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG