Dagens känslor består av spontana utrop: AAH! OOH! AAJ!

1:05 29 Okt 2014

Hej! Va? Vad sa ni? Vill ni att jag ska sammanfatta känslorna inför idag i en bild? Okejdå.

image

Dagens schema är typ sent from hell. På ett bra sätt. Det är roliga grejer, men de står och knuffas elakt i kön om en säger så.

Hela förmiddagen fram till nu har jag filmat, klippt och exporterat vlogg. Ni vet det där hemliga som jag inte fick prata om, med prinsessor och Splay-medarbetare som åt french hotdogs? Det ska launchas på måndag!!! I en vlogg, alltså, som ska godkännas av flera parter.

Så här sitter jag i trosor och övervakar exportering, och om en halvtimma kommer några för att filma en intervju till en dokumentär om mens. Jag vet inte. Fråga inte. Låter fantastiskt.

Dessutom ska jag till Kulturhuset här i Sthlm kl.17 för att repa inför kvällens show av Moa Svan med Gäster (jag är en gäst woop woop), och innan dess ska jag både ha förberett mig inför en pilotinspelning av ~*NYTTHEMLIGTPROJEKT*~ på torsdag samt hunnit säga hej till min familj som kommer upp till Sthlm idag för showen ikväll.

Mycket text nu. Vi slänger in en bild.

image

Grace’s Guidebook! Fick jag igår, av Splay-Micke, som inspiration till min egna bok. TACK!!! Den ska jag läsa någon gång när jag inte har hundra andra grejer att göra.

image

En kommentar | “Dagens känslor består av spontana utrop: AAH! OOH! AAJ!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. RMCK - en skönhetsblogg skriver:

    Ååh, för trött för att läsa inlägg just nu. Först läste jag att ditt schema var ”sent as hell”, alltså ”late as hell”, och sen såg jag framför mig grejer som stod och knuffades i ett könsorgan, haha.
    http://rmck.for.me

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg