Linda Hallberg stack ut mitt öga med en pincett.

5:07 26 Okt 2014

God söndag, läsare. Vad gör ni? Jag lyssnar på Linnea Henriksson och TAGGAR hennes spelning i Stockholm nästnästa helg. Ska någon dit? Jag och Johanna ska dit, stå längst fram, dansa och fangirla över en tjej jag hängt med typ tre gånger. Wow. Stabilt, Clara.

Det är måndag imorgon, and y’all know what that means..! Nej, måndagströtthet och höstdepressioner är fel svar. Eller ja, alltså, förutom det. Yes, korrekt, VLOGG, och med ingen mindre än den här tjejen:

Linda Hallberg! Hon är makeup-artist och bloggerska. Kolla in hennes blogg HÄR, hon är typ helt galen när det kommer till smink. På ett bra sätt. Och väldigt trevlig! Två videos föddes under de tre timmarna vi filmade, en till våra vardera kanaler. Detta kommer hända på hennes kanal på fredag:

Ja, det gjorde lika ont som det ser ut. Ifrågasätt inte.

Så, alltså: något ännu okänt och väldigt spännande på min kanal, imorgon klockan 16, och tortyren ovan på Lindas kanal på fredag. Halloweenvlogg, check.

3 kommentarer | “Linda Hallberg stack ut mitt öga med en pincett.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    men öööööö vilken cool bild :))))))))))) <3

  2. Victoria Björk skriver:

    Hej! Lisa aka misslisibell har taggat dej i #thelussittipumpatag

  3. Inez skriver:

    Du är bästa youtubere någonsin❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG