Hej Arvidsjaur

9:55 10 Mar 2015

NORRBOTTEN JAG ÄR I DIG

image

Åkte ett förjävligt litet propellerplan. Mellanlandade i Lycksele. En stund senare gick jag av i Arvidsjaur. Flygplatsen här är ett litet trähus. Älskar det. Möttes upp av världens bästa norrlänning till taxichaufför. Tog tio minuter från flygplatse till hotellet och han hann berätta om hela sin familj, att hans tre barn var ishockeyspelande dyslektiker men att den ena var ett mattesnille, den andra estetiskt begåvad och den tredje hade fotografiskt minne; att han hejade på Skellefteå i ishockeyn och att Brynäs vunnit mot Luleå så att Skellefte nu skulle få möta Brynäs i kvartsfinal och Lule skulle få möta Karlstad och det var tydligen asbra.

En liten lägesrapport liksom. Bra.

image

Träffade coola människor på hotellet som visade mig vart jag ska föreläsa imorgon. Jag är så taggad!!! Har tre föreläsningspass mellan klockan 8 och 1130. Supa hype. And supa tired. Ska sova nu. Det är jag fan värd.

Godnatt.

image

16 kommentarer | “Hej Arvidsjaur”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linnea skriver:

    OHERREGUD! DU ÄR TYP 2 TIMMAR FRÅN MIG NU!!!! Vill så gärna träffa dig, du borde komma hit upp oftare och gärna då till piteå hehehe :D du kan ju lära dig lite norrländska nu så du kan imponera på alla göteborgare ;)

    1. Clara Henry skriver:

      Vill lätt komma till norra Sverige oftare! Försök få nån lärare eller ledare att maila och boka mig för en föreläsning? Clarabusiness@splay.tv!

  2. Alltsååå, ser så mycket framemot din bok! Du är helt grym på att skriva – ditt flyt och din meningsbyggnad är så behagliga och finslipade, samtidigt som du får in lite talspråk och en avslappnad känsla. Love it! <3

    1. Clara Henry skriver:

      Åhh, tack vad glad jag blir! Är så jävla nervös inför vad folk kommer tycka, men den kommer ju bli som världens längsta blogginlägg typ. De som gillar min blogg kommer gilla boken!

  3. Lisa skriver:

    Det vore så sjukt kul om du ville komma till Östersund också!

    1. Clara Henry skriver:

      Få någon lärare eller rektor eller ledare att maila och boka mig för en föreläsning på clarabusiness@splay.tv så kommer jag GÄRNA till Östersund!

  4. Fredrik Hansson skriver:

    För oss riktiga Stockholmare ligger Norrland efter Norrtull :-)
    He he så hur var de att se en annan del av vårt avlånga land då?

    1. Clara Henry skriver:

      Haha! Här är fint, jag gillar att se andra delar än bara storstäderna.

  5. Kattis skriver:

    Åhh jag äääääälskarrrrrrrr Arvidsjaur. Så bor jag typ 150 mil därifrån.. bra planering av mig! :p

  6. clara skriver:

    fin blogg fina du!

  7. E skriver:

    Hej Clara ! Bor i Arvidsjaur

  8. Agnes skriver:

    Även fast du inte var i Lycksele så länge så dog jag när jag läste det. Jag trodde inte att någon visste att den här lilla hålan fanns

  9. ISA skriver:

    Åh, metropolen! älskar norrland <3

  10. Matilda skriver:

    Woho! Hälsa käraste lille hemorten! //Från Jauret men bor i Södertälje

  11. Elin skriver:

    Klart man hejar på Skellefteå i hockey!! (Hahah jag gillar inte ens hockey men it’s the only thing we’ve got going for us här i stan)

  12. Emma skriver:

    Haha, då var det söt-Cerny du åkte med. Hann han inte berätta om sitt ex Anna också? ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp