Och till råga på allt är mina ögonbryn ON FLEEK (nice)

5:48 3 Mar 2015

Idag var dagen min mamma fick känna på blogglivet på riktigt. Hon fick följa med på EVENT. Det finns inte ord att beskriva hur taggad hon var, den lilla kvinnan.

Jag är visserligen varken mode- eller sminkbloggerska, men jag älskar fan smink, och jag älskar fan Make Up Store. Därför blev jag lycklig i magen när MUS bjöd in till visning av deras tre kommade looker för sommaren 2015. Lite pirrig typ. Lite extra taggad på livet.

Vi fick platser längst fram i showroom:et och självlysande champagne. Jag tänker säga det där en gång till, för jag vet inte hur många gånger i livet jag kommer få chans att säga dessa ord i samma mening: Vi fick självlysande champagne. Eller ja, egentligen var där en liten lampa i botten av champagneglaset som tändes när glaset fylldes på, men alltså. Kom igen. Har ni någonsin sett något sjukare. Jag blev bländad när jag drack. Kände mig extremt futuristisk.

Det vart catwalk-show och jag fick enbart dåliga bilder. Detta är på allvar den bästa jag fick. Tog säkert tjugo stycken och alla blev suddiga. Ugh.

Makeup-artist, modell och konferencier. Slogs av hur långa alla människor var. Förutom makeup-artisterna, då. Kunde relatera till dem.

Och innan ni frågar – ja! Jag fick en goodiebag! (YEEES *fistpumpar*) En hel låda fylld med de tre nya lookerna. Herrejävlar vad jag ska gå lös i veckan.

Tänkte visa lite snabbt för er smink-intresserade. Detta var min favorit: Story. Massa färg och glitter och läppar och coola mönster. (Exakt så. Känner att jag borde bli anställd för produktbeskrivningar någonstans.)

Numero dos: Scale. Typ ormigt fjälligt guldigt skimrigt.

Och sista: Exotic Chic. Gillar kombon av det mörkt gula och skinande orangea, men gillade å andra sidan inte att looken bars av enbart rasifierade kvinnor under visningen i kombination med djungel/Afrika/regnskogs-tema. Exotifieringen var massiv. Fick en riktigt dålig känsla i magen. Hoppas innerligt att looken presenteras på ett annat sätt i butik.

Tack, hur som helst, Make Up Store! Ska hälsa att min mamma är väldigt nöjd.

12 kommentarer | “Och till råga på allt är mina ögonbryn ON FLEEK (nice)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Liz skriver:

    älskar beskrivningarna <3333

  2. Linda skriver:

    yes! gratis smink är ju inte fel men trist hur de framställde looken. hoppas de tänker över detta hela en gång till! (och att kalla just den looken för ”Exotic blir ju nästan komiskt, fattar de inte själva liksom?)

    1. Clara Henry skriver:

      Exakt så! Jag satt och höll tummarna för att namnet bara var ett namn, men så drog de igång djungeltrummor och daggdimma och indiankläder. Så tröttsamt.

  3. ISA skriver:

    åhåh, lyllos mamman som fick haka på detta!!

    1. Clara Henry skriver:

      Mamma var sjuuuukt nöjd!

  4. Jenny skriver:

    Men ååh lite smått avundsjuk på dig nu Clara! För det första att få gå på ett sådant event och sen goodiebagen. Hoppas att du hade roligt i alla fall trots att det säkert fanns massa ”stela modebloggerskor” hehe.

    1. Clara Henry skriver:

      Inte överdrivet många stela modebloggerskor denna gången i alla fall! Fast jag vet inte, var nog lite mer fokuserad på att äta chokladdoppade jordgubbar.

  5. Josefin skriver:

    Såå fiiint smiiiink!!
    Vill ha ca allt i goodiebagen :cc

    1. Clara Henry skriver:

      Det var en av de bästa goodiebagsen jag fått!!! Så snällt!

  6. Men ååååh, Make Up Store!! Vad GÖR ni?!? Wth.

    1. Clara Henry skriver:

      Blev också besviken. De är ju så bra i övrigt..! Hoppas att någon läser och tar åt sig, i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG