Snart kan ni höra mig babbla om mens i typ sex timmar

2:05 18 Aug 2015

OMG gissa vad jag gör?

Fel.

Eller? Jag hör er inte. Skit samma.

Jag har börjat läsa in min ljudbok!

image

ERMAGERRRHHHD!!! Här i denna härligt trånga och svettiga lilla studio har jag suttit idag och igår och läst upp min mensbok med skitmycket inlevelse.

image

Wiiiee! Kolla! Så coolt. Jag har dessvärre aldrig lyssnat på ljudbok så jag vet inte var en hittar sådana, men den kommer ut samma dag som den fysiska boken. Ni får leta där ni brukar köpa ljudböcker.

Läste 92 sidor igår. Hade lite ont i halsen. Nu kör vi lite till. Heja mig!

image

12 kommentarer | “Snart kan ni höra mig babbla om mens i typ sex timmar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Bianca skriver:

    Min mammas bästa kompis jobbar med din ljudbok,blev väldigt starstruck när hon sa det,Hahah! <3

    1. Clara Henry skriver:

      Haha åh!! Hälsa!

  2. Johanna skriver:

    Åh så kul! Slipper en latis som jag bli trött i ögonen av att läsa, haha…

    1. Clara Henry skriver:

      Haha, skitbra ju!!! Lovar att läsa extra bra imorgon för din skull!

  3. Signe Strindberg skriver:

    Heej igen, nu är jag tillbaka från mitten av ingenstans i en skog i Dalarna. Yeeeeey teckning!!!!!!!! Har saknat dina vloggz och dina bloggz. Lääääääääääängtar tills din bok kommer ut i september!!!!!! Jag fyller år den 9 september men jag längtar typ mer till din bok!! Ha de gött

  4. Bea skriver:

    Ska lätt köpa både boken och ljudboken och sitta och hänga med i boken medan du läser för mig. Lite som såna där kassetter man hade på nittiotalet med typ Disney-sagor i vilka de sa ”när du hör det här ljudet är det dags att vända blad!”. Kommer bli fint! <3

  5. Linnéa skriver:

    Kommer du vara på bokmässan på lördagen? Här nämligen som tradition att åka dit varje år, och det skulle vara fantastiskt om jag fick träffa dig och dessutom köpa din bok (är säker på att den kommer vara helt suverän!)<333 Kram!

  6. Sara skriver:

    TAGGA!!!!!

  7. Vendela skriver:

    Jag älskar att läsa men kommer ändå att köpa ljudboken för att verkligen få höra dig läsa upp din egen bok. Fatta att DU har skrivit en bok, som du nu läser in som ljudbok och som släpps alldeles alldeles snart. Det är helt otroligt.

  8. Fredrik Hansson skriver:

    Man kan köpa ljudboken på samma ställe som man köper den fysiska boken :-)
    Men de kommer väl att hamna på bibblan här i Stockholm och då blir på två ställen även om de är samma bibliotek, lät de där skruvar, ja tror de De finns ett talboks bibliotek vid Stockholms huvudbibliotek vid Odengatan, om du har tid någon dag föreslår jag ett litet besök där du kommer bli förvånad över att de faktiskt finns massor av böcker där med.
    Var rädd om dig nu :-)

  9. Lisa skriver:

    Kommer ljudboken finnas på t.ex. Storytel? :)

  10. Sussi skriver:

    Ser såååå mycket fram emot att få läsa din bok! Åker från Finland över till Göteborg för att få gå på bokmässan där, och har planerat mina flyg så att jag hinner se dej :) Nog finns det väl chans att träffa dej och få sin bok signerad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG