SÅ VINNER DU PARADISE HOTEL

9:07 8 Sep 2015

TJOHO igår kom det en ny vlogg! Va! Se på fan! Och den handlade om det mest aktuella just nu! Va! Will ya look at that!! Paradise Hotel 2.0. Eller, som jag skulle vilja kalla den: Så vinner du Paradise Hotel (inga garantier).

Ps. Har fattat i kommentarsfältet på youtube att det tydligen är ”SJUKT RESPEKTLÖST” att skämta om Wake me up when September ends pga handlar om sångarens pappa som gick bort i cancer. Till er skulle jag vilja säga att det är sjukt respektlöst att ens använda ordet ”sjukt” eftersom det anspelar på sjuka människor som till exempel sångarens pappa. Shit, skärp er. Ni sjunker i mina ögon.
tacohej

8 kommentarer | “SÅ VINNER DU PARADISE HOTEL”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fredrik Hansson skriver:

    Bra sagt !
    Tyvärr verkar många ord användas på fel sätt nu mer.
    Hoppas du mår bra nu :-)

  2. Vendela skriver:

    Herregud… man måste få skoja ibland också. Allt ska inte tas på blodigt allvar. Älskade förresten kommentaren under videon på Youtube ”..och alla tolvåringar kommer tillbringa resten av dagen med att undra över varför Green Day kommer att sova till slutet av månaden”. Klockrent.

  3. Per skriver:

    Lyssnade på ditt sommarprat idag (bättre sent än aldrig) och tackar för att du delade med dig av dina erfarenheter av att vara introvert. Jag kände igen mig i flera avseenden men har aldrig funderat över det. Det är så mycket som folk tar för givet, att man ska vara si och så och vilja vara ute och supa (åtminstone de som själva lever på det viset).
    Jag blir inte igenkänd på stan som du berättade om, men bara att möta en bekant på stan kan ta kraft. För vissa är dessa tankar säkert främmande, men alla är vi ju olika!

  4. jasmine skriver:

    hahaha! alltså du är helt fantastisk!

  5. Signe Strindberg skriver:

    Jag fyller år imorgooooon!!!!! Kände bara att jag ville dela med mig det till min idol…

  6. Linnéa skriver:

    CLARA! Vilka dagar ska du vara på bokmässan och kan en få träffa dig! Ska dit och känner att jag måste tima det med att köpa din bok, har längtat så extremt mycket efter den<333

  7. Alva skriver:

    Du som har så många bra åsikter som du vill att vi ska ta på allvar.. Är det inte rätt bra ifall du skulle ta dina följares åsikter på allvar också? Bara en tanke..

  8. Signe Strindberg skriver:

    Säger bara… JAG FYLLER ÅR!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg