#14days

5:54 9 Sep 2015

Hallå kompisar. Vet ni vad det är för dag idag? Inte? Tänkte väl det. Därför är svaret på den frågan exakt vad detta inlägg kommer handla om. För så snäll är jag.

Idag är det EXAKT TVÅ VECKOR TILL MIN BOK SLÄPPS-dagen!!!

Errebaddy say HAYYOOOOOO

hayyoooooo

För att inte tala om exakt två dagar tills jag och Johanna drar till Grekland i en vecka. Japp. Där är tydligen 34 grader när vi åker dit på fredag. Ingen dålig dag, detta. Så hur firar jag denna spektakulära dag? Jo, jag gick till Celina och fixade naglarna.

image

Jag har aldrig varit en nageltjej. Aldrig förlängt naglarna. Nästan mest tyckt att det varit lite töntigt. Tills jag hittade Celina, alltså.

Så nu har jag feeeeeetcoola naglar som är matt vita, med silvriga prickar längst ner på pek- och lillfingrar och något handmålat jox på ringfingrarna. Matchar klänningen jag ska ha på bokreleasen och allt. Inte alls uttänkt, jag lovar.

image

Alltså kolla. Bara kolla på dessa små jäklar. Dessa bastarder. Dessa små oäktingar. Snygga jäkla små oäktingar.

För övrigt, inte heller helt uttänkt att jag kommer bli lite brun i Grekland och vitt framhäver brun hy. Ville bara påpeka detta.

image

10 kommentarer | “#14days”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Douglas skriver:

    Jävligt snygga naglar (hade skrivit sjukt om det inte varit för ditt förra blogginlägg). Skönt att det nu bara är två veckors väntan kvar, som tur är blev ju väntan under sommaren inte lika olidlig tack vare ditt och Linneas fantastiska värdskap i Hallå P3.
    Hoppas att du och Johanna har det trevligt i Grekland.

    P.S. Glöm nu för all del inte att använda mycket solskyddsmedel.

  2. Daniel Wimhed skriver:

    Glöm inte solskyddsfaktorn när du skall till Grekland! Ha en trevlig resa och fyll magen mitt på dagen med en grekisk sallad och en kall Mythos.

  3. Fredrik Hansson skriver:

    De låter bra med lite värme :-)
    Ha de så trevligt och va rädd om er

  4. Vendela skriver:

    Glöm inte solskyddsfaktorn, vitt framhäver tydligen rött också…

  5. Andreas skriver:

    USH för värme, missförstå mig rätt (jag) avskyr värme, men själv åker jag på semster till norr den 23:e september, norrsken, kyla,mörker samt lite snö om jag har tur. En annan rolig sak som händer den 23:e, sepember: höstdagjämningen… Härligt med höst. Dock har några filsofer/orakel eller dyl. förutspått världens undergång till den 24 september, den som lever får se. Ha det gött…

  6. Lars skriver:

    Spännande, och om du skulle besöka ön Lesbos så vore det intressant och höra vad ortsbefolkningen säger och känner nu.

  7. Hedvig skriver:

    Kommer det finnas någon möjlighet alls att på något vis se dig, höra dig prata eller köpa en signerad bok även om man bara kommer vara på bokmässan under lördagen? Bor i Roslagen och har sett fram emot bokmässan extra mer än vanligt sedan jag fick reda på att du kommer dit, så vore lite tråkigt att inte få en chans att se dig <3

    1. Clara Henry skriver:

      Ja!!! Det bästa du kan göra är att kolla bokmässans hemsida eller på annat vis försöka få tag på ett schema, för tiderna jag får är väldigt oklara och jag är inte helt hundra på vad som händer. Det enda jag kan säga säkert är att jag garanterat kommer prata om boken samt sitta och signera på söndagen efter lunch, typ runt 13-14. Sedan vet jag att mitt förlag håller på och försöker arrangera en signering på stan på lördagen också, men det är inte helt spikat än. Hoppas att vi ses!!

  8. ellenlundis skriver:

    Snyggt! :) Åh va kul att åka utomlands! Ha de så trevligt!

  9. Sofia skriver:

    Ja, vitt framhäver brun hy men svart gör det ännu mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp