October favourites

4:33 12 Okt 2015

OMG WTF WOW LOL YES! Ni som alltid undrat vilka mina favoritgrejer i oktober är. Nu får ni veta. SOM ni har längtat.

Och så slänger vi in en liten BONUS. I fredags var jag med i Idol. Som girlband-medlem. I regn. Finns en möjlighet att detta är det konstigaste jag någonsin tackat ja till att medverka i. Varsågoda.

tacohej

6 kommentarer | “October favourites”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. matilda ♥ skriver:

    Men åhh, måste verkligen kolla in din nya video! :D

  2. Linnéa skriver:

    Dina vloggar slutar aldrig att imponera på mig. Jag lovar dig, varenda vecka säger jag att din nya video är den bästa hittils, men nästa vecka släpper du en ny som är minst lika bra<3 DU ÄR HELT FANTASTISK!!

  3. Sara skriver:

    Vad fan vad den sista videon för nått???? Jag är så förvirrad

  4. Noora skriver:

    Hahaha! Clara, vet du vad x’D Min mormor var ensam i min lägenhet under helgen och jag hade lämnat din bok framme och hon hade tagit den och läst ur den. Hon hälsar att hon tyckte mycket om den och det var bra att hon inte skrattade ihjäl sig :)

  5. Martin skriver:

    Hejsan, Clara. Det är alltid roligt att se dig fortsätta blogga och vlogga. Och det är i sådana stunder där saker och ting, inte fungerar eller andra saker som felar – som jag väljer att gå till din blogg, få ta del av din tillvaro, dina tankar och nöja mig med att mina smilgropar dras lite granna av den dos glädje du sprider.
    Nu vet jag inte om du minns detta – för det var hundra år sedan som detta skedde. Men det var jag som passade på att skriva till dig och gratta dig på studenten. Aja, det var säkerligen en massa snälla och grymma personer som grattade dig när du kom ut i ”vuxenlivet”!

    Kort och gått, efter mycket omvägar och ordbajsande, vill jag kort och gott skicka iväg ett rätt, ganska, litet, kallade det vad du vill – tack för att du finns – att du delar med dig av ditt liv, att du förgyller mina lite dystrare stunder!

    Taco hej! ;)

  6. Vendela skriver:

    Det första jag kom att tänka på när du berättade att du inte har köp ost sen du flyttade till Stockholm var ”men vad har människan på mackan???”. Du är vegetarian och ost är bäst, så vad har man på mackan då? Bara smör? Marmelad? Gurka? Banan? Så många frågor, så få svar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG