Claras fashion corner: JANUARI-HAUL

9:12 16 Jan 2016

Hej blöggy

Ellegalan igår var fett! Hängde med Johanna, Melanie och Mariette och var, om jag får säga det själv, the most badass flawless crew in the building.

image

Idag har jag hängt med Anton hela dagen. Växlade tillbaka lite Filippinska pesos till svenska kronor, vilket blev typ trehundra kronor, men har spent them damn well.

Claras fashion corner: JANUARI-HAUL

Första stoppet denna fucking svinkalla lördag blev mitt nya stammisställe: Åhlénsrean. Är inte sponsrad men Åhléns, hör av er, jag är intresserad. Såg en väska som jag tittat på hundrasjuttio gånger sedan i somras, som nu var på rea. 250 kronor för en chic och avslappnad men ändå färgglatt vågad väska som ger beskådaren en känsla av ”grr, bite me”.

image

Observera att lantchipsen inte ingick i priset.

Andra stoppet blev på Bookbinders Design, aka stället som skulle ge mig hjärtflimmer om de någonsin skulle maila mig en samarbetsförfrågan (på ett bra sätt). Imorgon ska jag ha spånmöte med Oscar Zia (oohhhh gissa om vad) och behöver egentligen inte alls ett nytt anteckningsblock men de var på rea. Valde en glittrig penna som utstrålar att fetch actually is going to happen, och en grå, kvadratisk anteckningsbok för en känsla av ”jag må vara fett jävla rolig men på insidan är jag en ytterst seriös frilansare”.

image

Sista stoppet: Bun Meat Bun. Tog oss ända ut till Farsta (vilket för er som inte bor i Stockholm är typ som att ta sig från Arvidsjaur till Katmandu) för att lägga sista slantarna på trendriktiga portabelloburgare och hälsosamma ostpommes.

image

Det var gott. Magen är full och översta jeansknappen är fashionabelt uppknäppt.

Nu ska vi se film och doppa chips i dipp och kanske äta dem också. Trevlig lördag!

image

6 kommentarer | “Claras fashion corner: JANUARI-HAUL”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Feras skriver:

    Va skön (Y)

  2. Anna skriver:

    Du är alldeles underbar!

  3. Jeanette skriver:

    Men va! Min kille bor i Farsta så jag reser ofta den jäkla låga sträckan en hel del men hade ingen aning att det fanns nånting mer som lockade mig dit! Portabelloburgare låter ju ruggigt gott!

  4. Elvira skriver:

    Hej!! Jag undrar om du ska gå på Håkan-konserten iår, eftersom att du gick på Håkana förra konsert!! Du är bra,hejdå! Kram

    1. Clara Henry skriver:

      Jaaaaa ska gå den 5e!!

      1. Elvira skriver:

        Men aaah! Jag är extremt avundsjuk på dig!! Men jag hoppas att konserten blir bäst!! Bara en sista fråga: vilken är din favvo-Håkan-låt?? Hejdå,du är bra,kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp